Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Am trimis banutii, te pup, Diana! Inca nu am intrat pe blog, intru acum , sa il vad pe Alex luptatorul!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
diannaalex spune:
multumim frumos doar voi ma ajutati ori de cate ori am nevoie si ma sprijiniti si ma asculati neconditionat. Sunteti extraordinare nu stiu ce as face fara voi. Nu stiu cum as putea sa va multumesc vreodata pentru tot ce faceti pentru noi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Buna fetele noi astazi am fost la centrul de aici unde face Alex recuperare si la surpriza la sfarsitul zilei a venit Mos Craciun a adus cadouri la copii. Toti copii au fost foarte incantati si Alex a fost foarte bucuros. Asa ma bucur cand il vad ca rade si e fericit. Ma bucur si eu cu el. si cand ma gandesc ca vin sarbatorile nu am nici un chef. Doamne ce m-am saturat nu mai pot, simt ca nu mai rezist.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
crispro spune:
Diana, ce fain ca s-a bucurat Alex! Sa stii ca nu e zi sa nu ma gandesc la tine! Esti puternica! Ma rog sa va dea Dumnezeu sanatate si putere! Iar de Sarbatori sunt cu gandul la voi!
Poze
crispro spune:
Diana, ti-am trimis azi niste banuti prin paypal, nu stiu cand ajung... nu e mult... dar e cu drag. Jumate din suma e pt tine, sa iti cumperi ceva de Craciun (o bluzita, o esarfa, o pereche de cercei, ce vrei tu .. ma rog, si ce poti de suma asta...), si jumate e pt Alex, sa ii cumperi ceva de Craciun... sau sa faci ce stii tu mai bine cu banutii. dar tare as vrea sa stiu ca ti-ai luat si tie ceva, acolo... Va pupam cu drag!
Poze
Leditia spune:
Un Craciun fericit va doresc,imbelsugat,plin de bucurii si sanatate multa,multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
- Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere ,speranta si iubire.Sa aveti parte numai de impliniri,bucurii si multa,multa sanatate.
CRACIUN FERICIT
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
crispro spune:
Diana scumpa, iti doresc sa aveti parte de cel mai frumos Craciun de pana acum, sa credeti in magia si spiritul Craciunului, in minunea nasterii Domnului... sa crezi in minuni... si ma rog ca o minune sa apara si la voi... va doresc sanatate multa, bucurii, intelegere si liniste! ma gandesc cu mare drag la voi! Craciun fericit!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
getik1 spune:
CRACIUN FERICIT ,.multa, multa sanatate, putere sa treci peste toate greutatile,
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Dodo-pui spune:
Craciun fericit multa putere tie iar puiutului tau viata usoara!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!