Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
Craciun fericit! am facut si eu o mica donatie, luni o sa ajunga banutii! Sper ca Mosul a fost pe la voi si v-a gasit mai veseli si mai increzatori!!! Esti o mamica eroina!!! Multa sanatate puiului, dar si tie putere sa fii acolo mereu langa el!!
si eu am un baietel de 6 luni jumate, Multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos, este lumina ochilor nostri, si stim ca ne-am da si viata numai sa fie el bine!!!
CRACIUN FERICIT!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
diannaalex spune:
Multumim frumos de urari si de gandurile bune pentru noi conteaza foarte mult ca atat de multi oameni se gandesc la noi. Cand va mai creste Alex ii voi povesti cat de multi oameni ne-au ajutat si s-au gandit la noi. Va multumim din suflet. Sunteti extraordinari. si multe multe ca le meritati.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Buna fetele!!!!!!! Speram ca ati petrecut bine de Craciun Alex s-a simtit foarte bine au venit sora si cumnatu meu acasa si a fost foarte bucuros. A venit si Mos Craciun cam sarac anul asta a primit o pereche de pantaloni ciorapi si ghetute. Eu am primit o pereche de pijamale. Vreau sa va multumim tuturor inca o data pentru faptul ati fost alaturi de noi tot anul. Cu ajutorul vostru Alex a facut mici progrese. Ne rugam sa fiti alturi de noi si anul viitor sa putem continua recuperarile care sunt atat de necesare pentru Alex si pe care nu ni le-am putea permite fara ajutorul vostru. Nici nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi, pentru faptul ca sunteti alaturi de noi. Speram sa petreceti frmos in continuare. noi va dorim din suflet un Craciun fericit in continuare. Speram ca Mosul a venit si v-a adus tot ceea ce v-ati dorit voi. si un mare mare ca il meritati
crispro spune:
Diana, iti doresc din suflet ca noul an sa iti aduca multe minuni, multe bucurii, multe progrese si vise implinite. Iti doresc sa fie un an mult mai usor, fara necazuri si greutati, sa ai oameni dragi aproape si sa ai parte de miliarde de zambete din partea lui Alex. Ma gandesc cu drag la voi! Esti mamica eroina! LA MULTI ANI!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Multa sanatate ,impliniri si realizari in anul 2011!Recuperare cat mai usoara!
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
getik1 spune:
la multi ani sper ca 2011 sa va aduca multa,multa sanatate, recuperare cat mai multa si atat alex cat si tu diana sa zambitii mai des. va pup dulce
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
claudia.andrici spune:
LA MULTI ANI !
Va doresc tot ce e mai bun pe lume dar inainte de toate sanatate ca daca e sanatate le poti face pe toate ,sper ca anul care vina sa fie cel mai generos an de pana acum si pentru copii nostri si toti copii din lumea asta sa nu stie ce inseamna boala ,tristetea,esec,sa aibe parte numai de bucuri si inpliniri si mai ales sanatate .
Dumnezeu sa fie cu ei si cu noi sa ne calauzeasca pretutindeni .
LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI .
diannaalex spune:
Buna fetele ce faceti? Va uram din nou un an nou fericit si plin de impliniri si realizari. Sper sa ati petrecut frumos revelionul inconjurati de cei dragi. Asta e primul revelion in care nu l-am avut pe Alex cu mine. M-am distrat frumos cu niste prieteni dragi dar m-am simtit si vinovata ca l-am lasat acasa si eu am plecat. Asa patesc de fiecare data cand plec fara el. Anul trecut afost destul de greu pentru noi. Sper ca anul acesta sa fie mai bun si mai linistit. La 12 noaptea cand eram la artificii si toata lumea se bucura eu am plans si m-am rugat ca Alex sa fei bine anul asta sa faca progrese si sa ne putem permite in continuare cat mai mult timp recuperarile de care alex are atata nevoie. Si m-am gandit si la voi toate Nu stiu ce ne-am fi facut fara voi, nu stiu ce ne-am face fara voi. Sunteti niste fete extraordinare. Va multumim din nou ca sunteti alaturi de noi.
crispro spune:
Diana, nu trebuie sa te simti vinovata... esti mereu langa el, zi si noapte... bine ca ai reusit sa mergi cu prietenii, iti face bine si tie, mai prinzi putere. Doamne ajuta sa fie un an mai usor, cu progrese mari si multe. Iar noi vom fi mereu aici pentru tine, langa tine... asa, virtual macar...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Buna fetele Alex e mofturos tare nu stiu ce are de dimineata plange in continuu, acum e la gimnatica si tipa cat il tin plamanii. Nu mai pot simt ca nu mai rezist, nu stiu ce sa mai fac. Simt ca imi vine sa inebunesc. Si se cunoasteca e plans de alintat. Am vorbit si cu terapeuul si de joi ne apucam si de terapie Aba nu stiu cate zile von face pe saptamana in functie si de cum o sa stam cu banii, ca o sa mergem si cu gimnastica in particular. Tratamentul din Italia l-am terminat si nici nu mai am bani sa cumpar acum alte pastile asa ca vom renunta la el. Sper sa nu ii fac rau lui Alex dar nu am cum sa il iau. Si pediatrul l-a diagnosticat ieri cu bronsita astamatiforma acum ii dat tratament cu predinson, miofilin si flavamed. Si mi-a recomandat sa merg de 2 ori pe an cate o saptamana la salina si o data pe an la mare tot o saptamana. El isi inchipui ca la mine banii cresc in copac. Nu stiu daca voi reusi sa merg cu el pe undeva sa vedem din primavara ce va fi dar cum se anunta vremurile nu prea crewd ca vom reusi. Sper doar sa nu faca astm sau vreo alta complicatie de la bronsita asta ca nu mai suport si un alt soc. In decembrie am adunat de la bazar 350 de lei pe care i-am folosit pentru plata kinetoterapiei. Va multumim ca ati fost alturi de noi in anul care a trecut . Sper ca veti fi si anul acesta alaturi de noi.