Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 15
getik1 spune:
of diana,imi pare rau sa aud asta,poate este o perioada de trecere de la medicamente si o sa re intre in normal intr0o zi doua,poop
la cat mai multi bani sa starngi pt alex.
ce a zis de cadourile de mosss???
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
diannaalex spune:
Alex s-a mai linistit azi a stat singur la gradinita dar cand isi aducea aminte ca nu sunt incepea sa planga dar au reusit doamnele sa il linisteasca si nu a fost nevoie sa ma cheme. Azi au impodobit bradul la gardinita si a pus si el un glob a fost asa de incantat. imi pare rau ca nu am stat cu el sa il filmez si nici doamnele nu au facut filmulet. am asa o stare proasta gandindu-ma ca vin sarbatorile si anul asta nu am nici un chef. sunt din ce in ce mai deprimata. Cu cat se apropie cu atat ma simt mai rau. Toata lumea e fericita dar eu nu pot, nu reusesc sa intru in atmosfera sarbatorilor. Vor veni copii cu colindul si cand ma gandesc ca Alex nu poate si ar vrea mi se rupe inima si as vrea sa plec undeva singura sa nu vad si sa nu aud pe nimeni. Sorry ca va stresez cu problemele mele si gandurile mele negre.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Deus spune:
tare rau imi pare...
Diana de ce nu apelezi la un psiholog? te-ar ajuta sa ai cu cine discuta tot ce ai pe suflet. Tu esti intr-o situatie foarte grea, Alex si mai...si ti-e greu sa accepti ca asta este...pur si simplu suferi ca un caine fiindca iti doresti sa se intample un miracol. Si eu iti doresc sa se intample...dar din pacate...ma doare sufletul pt voi si as vrea sa te ajut cu ceva concret ...
Ma gandesc ca si Alex te simte ca esti suparata, este un cerc vicios, tu plangi, el este suparat, si tot asa...
spune linistita ce ai pe suflet
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Chuny spune:
Deus, imi permit sa raspund eu ... nici psihologul, nici mama psihologilor nu poate sa faca sa dispara durerea unei mame care se confrunta ZI DE ZI cu un copil bolnav ... daca ar avea cineva reteta de uitat durerea si acceptat asa ceva cred ca s-ar sti de mult ...
in general oamenii baga imediat placa asta "vai, dar te urmareste un psiholog?" de parca asta ar fi solutia la toate problemele de pe pamantul asta ...
poti sa mai povestesti cu el una alta insa mare lucru nu ajuta pt ca apoi te intorci acasa la realitatea ta unde copilul TAU e bolnav si nimic nu poate schimba asta, te lovesti in fiecare clipa de neputinta
Diana, am incercat o mica donatie prin paypal, insa la adresa imi afiseaza numele sitului tau si nu adresa de email, e ok asa? eu stiam ca paypal merge doar cu adrese de email si vreau sa ma asigur ca e ok si ca ai primit deja donatii folosind acea adresa web
diannaalex spune:
Buna fetele!!! Alex a fost mofturos si agiatat azi asa ca a trebuit sa stau cu el la gradinita. M-am saturat sa stau cu el toata ziua la gradi. Doamnele incearca dar daca e mofturos tre sa stau cu el ca daca nu plange si nu isi pot tine orele. )Offf ce greu e. Joi avem serbare abia astept sa vedem ce ne aduce Mos Craciun anul asta. O sa filmez serbarea si o sa postez pe blog sa o vedeti si voi.
diannaalex spune:
buna fetele!! Alex e tot agitat se musca iar si de baza de jos sau ce a mai ramas din ea si de degete. Azi a trebuit sa stau iar cu el la gradinita ca plangea prea tare. Am vb cu medicul de la Bucuresti si a zis ca daca e tot asa sa o sun vineri si sa mai umblam la medicatie sa mai marim dozele de medicament. Dar sper sa isi revina asa fara sa ajungem sa marim dozele de medicament.
diannaalex spune:
Neata Alex a facut acum 2 zile vaccinul care trebuia facut la 2 ani jumatate doar ca el l-a prins acum atunci nu l-a mai facut. Marti nu a dormit toata noaptea iar ieri mi-a facut febra. Cand am ajuns la medic mi-a zis ca are rosu in gat. Asta noapte nu a dormit, suntem iar pe tratament bioparox sumetrolim nurofen. Am dat 50 de eli pe medicamente ieri. Astazi are serbarea la gradi si trebuie sa mergem. Nu mai pot sunt terminata de plange toata ziua nu ii convine nimic, nu mananca nu doarme bine. Nici macar la desene nu se mai uita. Sper sa ii treaca repede ca ma termina daca mai tine asa inca vreo 2 zile. Mie imi e frica ca sa nu-i fi facut vaccinul si el deja sa fi fost cu rosu in gat. Dr l-a consultat si a zis ca nu are nimic dar cine stie ca la ce medici avem noi aici orice e posibil. Oare cat pot sa mai rezist asa cateodata simt ca nu mai pot.
diannaalex spune:
Buna fetele!!! Am venit si noi de la serbare. Alex a fost vesel a participat asa cum a putut si el a ras a dat din picioruse s-a bucurat, se vedea pe fata lui ca e fericit. A venit mosu si le-a adus la toti copii aceleasi cadouri un trenulet Thomas cu sine care canta exact melodia de la desenul animat. nici noi nu am stiut ce le-a adus Mosu cadourile fiid aduse din afara. Noi nu am pus nici un ban pentru cadouri care au fost la fel pentru toti copiii. Maine pe blog veti vedea filmuetele de la serbare. Sper sa va uitati si sa ne spuneti daca va plac.
diannaalex spune:
Buna dimineata de la Vaslui!!!! Alex a inceput sa isi revina mananca mai bine si doarme mai bine dar a innceput sa tuseasca. Nu stiu ce sa ii mai dau pentru tuse seaca. Eu ii dadeam eurespal dar vad ca nu prea isi mai face efectul. Sper ca totusi sa ii treaca tusea pana de sarbatori. Pentru iminitate i-am luat suc de noni pe care mi l-a recomandat cineva si am inteles ca e foarte bun. nu stiu ce sa ii mai dau ca imi raceste foarte des si face des bronsite. Sper cu asta sa isi revina. O duminica placuta va dorim
crispro spune:
Diana, scumpa, esti o mami luptatoare!!! Nici nu imi pot imagina durerea ta... copilasul meu e mic, are 5 luni. Am avut zile in care era marait, avea colici, si simteam ca nu mai pot, si plangeam , si imi venea sa ma duc in lume... Ma necajeam si sufeream pt un nimic... Si cand ma gandesc ce mare e durerea ta, mi se rupe sufletul... Imi doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa lupti pt puiutul tau Alex. Imi doresc sa faca progrese, sa va fie mai usor, sa nu se mai muste, sa poata articula cateva cuvinte initial, apoi sa fie tot mai bine... Te imbratisez cu mare drag! Esti extraordinara, mi se pare uimitor cum ai atata putere! Bravo, mami! Iar cand simti ca nu mai poti, ca iti vine sa iti iei campii, descarca-te aici...ca e normal sa simti ca nu mai ai putere, ca nu mai vrei... e normal si firesc... noi nu te judecam. noi te imbratisam cu drag, si suntem alaturi de tine... si credem ca esti o super mama!!! Iti trimit niste banuti prin paypal, nu sunt multi... dar sunt cu mare drag... Sa va fie de folos! SI mai vroiam sa iti spun sa incerci pe cat posibil sa nu te gandesti la ce nu poate Alex sa faca, sa nu fii necajita ca nu poate merge cu colinda. Canta-i tu o colinda, care ii place lui, fa-i o sorcova mica si distrati-va voi! Te pup , mamica eroina!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze