Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
Diana, abia acum am citit povestea voastra. Trista, f trista, mai ales ca esti singura in lupta asta pentru viata lui Alex. Iti urez multa putere in continuare si iti mai urez un zid in jurul urechilor sa nu mai auzi ce prostii debiteaza unii.
Sanatate multa lui Alex si sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste toate greutatile!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
getik1 spune:
iubita bafta la bucuresti sa vi cu vesti ff buneeee
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
diannaalex spune:
Buna fetele noi suntem la Bucuresti la spital dar in week-end am venit la Sabina sa mai treaca timpul si sa mai stamla o barfa asa ca fetele. Alex si Alexia sunt foarte incantati ca s-au vazut mai ales ca alexia tot o intreba pe Sabina Mami cand vine Alex la mine. lui Alex ii place foarte mult catelul Alexiei se joaca cu el. Aseara nu il lua somnul din cauza catelului. Doamna doctor ne-a felicitat pentru progesele facute si eu am fost tare mandra. Mai avem osaptaman si mergem si noi acasa. Abia asteptam. cum lui Alex i-a mai trecut raceala dar i-a aparut o afta. Dam din una in alta. Asa m-am saturat cateodata de nu ma credeti. Dar in principiu suntem bien facem progese mici dar sunt. Oricum de la anul trebuie sa ne apucm serios de logopedie ca nu mai tine vrajeala. Asa ne-a spus logopedul ca e jale. ne-a certat ca nu ne-am apucat mai din timp. Asa ca o sa vedem cum o sa facem si sa ne apucam. Va pupam pe toate si multumim tuturor pentru sustinere.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carrie spune:
imi pare rau ca am citit doar acum povestea lui Alex.va doresc mult sanatate si tie putere, Doamne ce greutate ai de dus.virez acum niste banuti si ma rog pentru voi!
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carrie imi pare rau ca am citit doar acum povestea lui Alex.va doresc mult sanatate si tie putere, Doamne ce greutate ai de dus.virez acum niste banuti si ma rog pentru voi! Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007) comorile noastre iubite CRACIUNITELE SCUMPE www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora |
multumim din suflet pentru incurajari si ajutor. sanatate multa i toate cele bune
getik1 spune:
cred ca a fost ff bine la sabina te-ai m-ai deconectat si u un pik,ma bucur sa aud ca facetii progrese, la cat mai multe inainte
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
diannaalex spune:
buna fetele!!! Noi am ajuns acasa de la spital si suntem bine analzele au iesit bune Alex e bine iar dupa 4 sedinte de logopedie deja se vad progrese, daca pana acum Culoarea rosu era doar o acum deja zice osu. Cere frumos apa si mancare zice da apa, da mancare, da lapte si pana acum zicea doar apa, papa. imita mai bine si mai repede tot ce i se cere. Sunt foarte multumita. Sper ca din ianuarie sa ne apucam si de logopedie macar 2 zile pe sapt. Ne spunea logopedul ca daca lucram intensiv va avea sansa sa vorbeasca cat de cat corect. Sper sa rasara soarele si pe strada noastra ca ne-am saturat de atata nor. Dar avem nevoie de fise pentru logopedie daca are cineva si nu ii trebuie sa ne spuna si noua ca la noi nu sunt si la Bucuresti nu am avut timp sa caut. Luni o sa dau si eu raportul pentru bazar. Multumim si pe acasta cale tuturor pentru sustinere. Sunteti extraordinare. Nu am fi ajuns aici fara ajutorul vostru. . Nici nu am cuvinte sa va multumesc.
Monnvas spune:
Bine ati venit acasa!
Ia uite ce viteza baga Alex la trancanit. Te sfatuiesc ca, odata cu sedintele de logopedie, sa achizitionezi si dopuri de urechi, ca Alex are de recuperat timpul pierdut.
Imi pare rau ca n-am mai trecut pe la tine saptamana asta, am luat o tranta pe polei miercuri si abia azi imi misc si eu toate membrele bine Da's vanata de zici ca am suparat barbatu'
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
diannaalex spune:
In noiembrie am starns cu ajutorul bazarului 600 de lei din care 100 de lei de la domnul Oaciu si 100 de lei de la Carie. Banii stransi i-am folosit cu Alex la spital la Bucuresti si i-am luat lui Alex o jucarie de mos Nicolae. Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat si pentru sustinerea voastra. Nu stiu cum ne-am descurca fara voi.
diannaalex spune:
fetelor am o veste proasta Alex se musca iar si ii tin din nou manusi in ambele maini. Incerc la recomandarea medicului sa ii scot un medicament. Am renuntat la doza de dimineata si poate de la asta. Ma gandeam sa ii iau un catel ca am inteles ca ajuta. Nu mai stiu ce sa fac sa ii fie mai bine macar putin. M-as duce la capatul lumii daca as sti ca ii e poate putin mai bine. Acum ma duc sa il culc. Sper maine sa fie mai bine. Va pupam si noapte buna tuturor.