Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 11
diannaalex spune:
Multumim frumos pentru tot. E destul de greu dar trebuie sa fiu tare pentru el, cad dar trebuie sa ma ridic pentru ca el depinde de mine.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Dragi mamici vreau sa va multumesc din nou pentru faptul ca sumteti alaturi de noi in lupta cu boala lui Alex. Va spun sincer ca cu stiu ce as face fara voi. Daca vreau sa plang sunteti aici si pot sa plang cu voi fara sa imi fie rusine, jena sau sa ma gandesc ce veti spune. Daca vreau sa ma bucur ca Alex face un cat de mic progres stiu ca sunteti alturi de noi si va bucurati impreuna cu noi. Pentru toate astea VA MULTUMIM DIN INIMA. Sper ca vreodata sa va pot rasplati cumva bunatatea si generozitatea. Cu ajutorul vostru am strans luna asta 400 de lei cu care am platit gimnastica. Din ce a mai ramas de lunile din urma i-am luat medicamentele si cu ce a mai ramas si cu ce o sa se mai stranga luna asta vom veni la Bucuresti la Spit Al Obregia pentru 2 sapt pentru recuperare si analize. Din nou multumim frumos pentru ajutor. . Cate o floare si o imbratisare pentru fiecare.
getik1 spune:
diana pt mine cea mai mare rasplata este sa vad ca alex este bine si sa aud ca face cat mai multe progrese
bafta la bucuresti cu piciu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
diannaalex spune:
La noi e deja a doua saptamana de cand Alex nu se mai musca de cand e fara manusa. Asa de fericita sunt. De anul trecut din mai de cand a inceput sa se muste nu a mai stat atat fara manusa. Parca imi e si frica sa sper ca nu cumva sa inceapa iar sa se muste si sa ma demoralizez iar si sa cad. Sper si ma la DD sa fie asa in continuare. Doamne ce bine ar fi. Din nou va multumim tuturor pentru sustinere si pentru ca sunteti alturi de noi. Sper sa va pot da in continuare doar vesti bune ca vesti rele m-am tot saturat sa va dau. pentru toti cei care sunteti langa noi. Nu pot nominaliza pe nimeni pentru ca sunteti multe si nu vreau sa uit pe cineva. Dar sa stiti ca ne gandim la voi si ne rugam tot timpul pentru voi.
sakura spune:
buna ziua, doresc sa trimet niste bani pt. Alex, dar numai prin posta. doresc o adresa si nr oficiului postal. voi pune 1ooeuro, si sper sa pot face a sta luna de luna. dati-mi adresa pe hideto.sandrano.yuri_saita@docomo.ne.jp astept un mail. o zi buna va doresc.
diannaalex spune:
Azi l-am scos pe Alex afara ca a fost o zi superba de toamna. Am iesit cu vecina mea care are 2 copii.L-am pus pe Alex sa se joace in frunze pe jos. L-am pus pe burtica si asa i-a placut. Am si eu poze facute afara dar nu stiu cum sa le pun sa le vedeti si voi.
mirandolina spune:
Diana ma bcur mult pentru progresul vostru!
Ma bucur ca oamenii snt receptivi la mesajul tau disperat si ca incet-incet puteti aduna banutii pentru terapie/ gimnastica.
Cat despre vremea de afara...este superba, mai ales pentru luna noiembrie, asa ca jucati-va afara cat mai puteti.
Ma intreb daca l-ai lasat sa se joace cu plastilina? sau in cada de baie cu apa mai multa si jucarii (evident sub supravegherea ta)... aceste aspecte il ajuta mult sa se linisteasca si ii pot influenta comportamentul.
Alex este un copil noroc ca are asa o mamica langa el!
diannaalex spune:
Dragele mele dupa 2 aptamani de cand nu s-a mai muscat Alex acum a inceput din nou si culmea e ca a inceput de ambele maini nu doar de mana stanga care oricum era cu probleme. M-a dat iar peste cap. Nu stiu ce sa mai fac asa ca acum suntem cu amnusi in ambele maini. azi in oras l-a vazut cineva ca se musca nu apucasem sa il vad eu cand am auzit persaoana respeciva ca tipa si isi face cruce. Simt ca iar nu mai rezist. Si doar de asta imi era frica sa nu inceapa iar. Si vorba aia De ce ti-e frica nu scapi asa am patit si eu acum. Mai avem 2 saptamani pana venim la Bucucresti si sa vedem ce ne spun medicii atunci. Nu mai pot, nu mai vreau. Cateodata imi doresc sa fiu singura sa plang, sa tip, sa nu ma vada si sa nu ma auda nimeni. M-am saturat de toate cateodata. Nu stiu ce sa mai zic ce sa mai fac.
diannaalex spune:
Fetelor ma simt groaznic Alex se musca in continuare. Dar de data asta Se musca de ambele maini nu doar de stanga ca pana acum. Nu mai pot, nu mai rezist si Doamne trebuie sa pot si sa rezist. Cel mai rau e ca se musca si noaptea asa ca nici nu ma pot odihni cum trebuie ca ma trezesc la fiecare miscare. e groaznic. Nu stiu ce sa mai fac. Nu imi trebuie nimic. De fapt... dar nu stiu ce sa mai zic. Asta e. Trebuie sa merg inainte nu pot schimba nimic. De asta e si boala asta urata. Chiar daca simt durerea la intensitate normala, deci ii doare foarte tare nu se pot abtine sa nu se muste.
mikaeela spune:
Of,Dani,imi pare atat de rau....
Va pup si sunt alaturi de voi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela