Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 12
diannaalex spune:
Buna fetele! Alex a plans azi toata ziua la gradi de nu au stiut doamnele ce sa faca sa il linisteasca si dupa 2 oer jumatate de plans m-au sunat ca chiar nu mai stiau ce sa faca cu el. Si cand m-au sunat eu abia imi facusem curaj sa merg la medic ca ma doare sptatele de 3 zile de abia ma pot misca. Asa ca am lasat balta medicul si m-am dus la el. Dupa aia l-am luat si m-am dus cu el la medic sa il vada. Daar m-am linistit nu avea nimic, probabil voia sa stau cu el la gradi si eu am plecat. Dar nu am mai ajuns la medic asa ca am ramas cu durerea de spate pana mi-oi face iar curaj
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
twinwings spune:
D zeu sa va dea putere Diana.am pus si eu cateva produse la bazar pt Alex.stiu ca fiecare leu conteaza.as vrea sa fac mai mult dar sunt multi copilasi care au nevoie de ajutorul nostru.eu de cand m am re intors pe DESPRECOPII ma simt mai implinita.
hai curaj. sunt sperante. ridica fruntea sus pt puiul tau dulce.si eu am trecut printr un soi de problema asemanatoare cu medicii din Alba iulia cand Paula mea suferea de RGE(reflux gastroesofagian)si ei ii dadeau intruna ca n are nimic.ba chiar un medic de la Cluj m a facut pe mine suferinda cu capu' fiind convins ca magaldeata e f bine.m au adus la disperare varsaturile ei continuue chiar si in timpul somnului si in primul an nu am dormit o noapte fara sa fiu ingrozita ca mi varsa in somn si se inneaca.era vizibil ca puiutza nu lua in greutate mai nik si ei spuneau ca e ok.totul s a rezolvat pana la urma dar asta doar cu nervi de otel si cu "ridicari dupa cazaturi"dupa cum spui tu.
acum caut contul lui Alex sa platesc niste produse de la "cumparatorul alege".
o zi minunata iti doresc.
diannaalex spune:
Multumim din suflet pentru incurajari si pentru tot ajutorul oferit de toata lumea. E bine cand stii ca ai cu cine vorbi cand simti nevoia sa te descarci. Azi am vorbit cu o cunostinta care are un baietel cam de varsta lui Alex si a zis ca sotul ei u o mai lasa sa se mai intalneasca cu noi pentru ca baiatul ei nu are ce invata de la Alex. asa de rau m-am simtit, imi venea sa plang cand am auzit. dar asta e sunt fel de fel de oameni. Va sunt recunoscatoare tuturor ca sunteti alturi de noi si nu ne judecati, ma permanent in fata voastra. Sunteti niste super oameni.
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Multumim din suflet pentru incurajari si pentru tot ajutorul oferit de toata lumea. E bine cand stii ca ai cu cine vorbi cand simti nevoia sa te descarci. Azi am vorbit cu o cunostinta care are un baietel cam de varsta lui Alex si a zis ca sotul ei u o mai lasa sa se mai intalneasca cu noi pentru ca baiatul ei nu are ce invata de la Alex. asa de rau m-am simtit, imi venea sa plang cand am auzit. dar asta e sunt fel de fel de oameni. Va sunt recunoscatoare tuturor ca sunteti alturi de noi si nu ne judecati, ma permanent in fata voastra. Sunteti niste super oameni. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
ajung la concluzia ca lumea a inebunit,deaia sunt cabinetele de psihiatrie pline.
doamne ce oamenii cum potii spune asa ceva despre un copil, stai linistita nu te mai consuma ca nu ai de ce oameni sunt incultii,si rai.poop
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Multumim din suflet pentru incurajari si pentru tot ajutorul oferit de toata lumea. E bine cand stii ca ai cu cine vorbi cand simti nevoia sa te descarci. Azi am vorbit cu o cunostinta care are un baietel cam de varsta lui Alex si a zis ca sotul ei u o mai lasa sa se mai intalneasca cu noi pentru ca baiatul ei nu are ce invata de la Alex. asa de rau m-am simtit, imi venea sa plang cand am auzit. dar asta e sunt fel de fel de oameni. Va sunt recunoscatoare tuturor ca sunteti alturi de noi si nu ne judecati, ma permanent in fata voastra. Sunteti niste super oameni. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Ohoo, dar cate ar avea de invatat de la Alex! Ar avea de invatat, de pilda, ce inseamna un copil luptator si de la mami a lui ce inseamna daruirea. Dar cand unii oameni au ochelari de cal, asa ramana.
Saptamana viitoare mai pun o cutie cu diverse produse, unele de la mine, altele de la alte donatoare.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Jasmin012 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Ohoo, dar cate ar avea de invatat de la Alex! Ar avea de invatat, de pilda, ce inseamna un copil luptator si de la mami a lui ce inseamna daruirea. Dar cand unii oameni au ochelari de cal, asa ramana. Saptamana viitoare mai pun o cutie cu diverse produse, unele de la mine, altele de la alte donatoare. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Bine zis!
Offf, ce rai sunt unii oameni, incredibil de rai! Dar din fericire exista si multi altii care merita sa fie numiti oameni , merita toata admiratia. Sunt multi aici, pe DC. Si eu ma bucur sa-i cunosc pe unii dintre ei.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Leditia spune:
Diana,eu zic ca tu nu ai ce cauta printre astfel de oameni cu prejudecati si ochelari de cal.
Nu-ti mai bate capul si nu te mai framanta cu asta.Copilul acela nu are nici o vina,vina este a parintilor,dar sa nu judecam prea aspru pe nimeni,sunt oameni reticenti,oameni care nu stiu,nu cunosc si nici nu vor sa invete,iar toleranta si iubirea aproapelui nu se invata la varsta cand deja esti adult.
Sanatate multa si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
diannaalex spune:
Multumim tuturor ca sunteti ca sunteti alaturi de noi si ca ne incurajati. Daca ati sti cat conteaza asta pentru noi. Va multumim din suflet. Imi dau lacrimile cand ma uit si vad cate persoane sunt alaturi de noi
Deus spune:
diana si-ti doresc o duminica linistita, Alex sa fie bine si tie sa-ti treaca durerea de spate
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
diannaalex spune:
alex a facut rosu in gat mi-a facut febra asta noapte si e agitat plange se musca. E groaznic. Cateodata simt ca nu mai suport nu mai rezist. As vrea sa plec undeva sa fiu singura sa nu vad si sa nu aud pe nimeni. Am nevoie de odihna liniste si Doamne din ai mei cand e racit Alex si mofturos nu sta nimeni cu el. . O duminica placuta si cat mai linistita macar voua ca noi nu avem parte.