Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

acesta e un articol din ziarul nostru local referitor la micsorarea indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap.

http://www.vremeanoua.ro/ordonanta-terorii.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Eu nu mai am cuvinte. Ma simt depasita . Poate ii invita cineva pe acesti"creieri" ( ca nu ii pot numi creere) sa stea 1 luna cu un astfel de copil si cu un venit de 200 lei.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:

acesta e un articol din ziarul nostru local referitor la micsorarea indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap.

http://www.vremeanoua.ro/ordonanta-terorii.

Ar fi culmea sa ne taie jumatate din indemnizatie si asa deja ne-au mai luat 1 milion.Doamne ,astia chiar sunt tampiti la cap,dupa ce ca nici cei 4 mil nu ne ajung ,ei vor sa mai ia din ei.

Nici nu mai am cuvinte

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

buna fetelor avem si noi o veste buna. azi am stat cu alex la gradinita care era agitat si nu am avut incotro. asa ca am profitat si am stat si la lectie. A raspuns Alex asa cum stie el si cum poate la toate intrebarile a numarat pana la 5 si de la 5 la 1 a stiut raspunsurile la toate intrebarile si chira voia sa raspunda. daca am reusi sa gasim si un logoped cu care sa lucreze macar 2 - 3 sedinte pe saptamana ar fi super. Si mai am ceva sa va spun a stat vreo jumatate de ora in fundulet nesprijinit. e prima oara cand imi sta atat in fundulet. sunt foarte bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:

buna fetelor avem si noi o veste buna. azi am stat cu alex la gradinita care era agitat si nu am avut incotro. asa ca am profitat si am stat si la lectie. A raspuns Alex asa cum stie el si cum poate la toate intrebarile a numarat pana la 5 si de la 5 la 1 a stiut raspunsurile la toate intrebarile si chira voia sa raspunda. daca am reusi sa gasim si un logoped cu care sa lucreze macar 2 - 3 sedinte pe saptamana ar fi super. Si mai am ceva sa va spun a stat vreo jumatate de ora in fundulet nesprijinit. e prima oara cand imi sta atat in fundulet. sunt foarte bucuroasa.

felicitarii pentru toate progresele facute de alex la cat mai multe inainte
va poopik pe amandoi

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

De doua zile Alex e foarte agiatat si tipa cate 3 ore continuu mai ales dupa somnul de pranz. Nu il pot linisti nicicum, orice as face tot tipa numai pot ma termina. Cand se linisteste intr-un final sunt epuizata si cand vreau sa ma plang cuiva nu am cui. Practic nimeni nu ma crede. e groaznic sa nu ai cu vine vorbi.

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!!! Noi avem o veste buna. de o saptamana Alex nu se mai musca. E fara manusa in mana stanga. E un progres enorm. Acum sa vedem cat tine si minunea asta. Imi e frica sa sper ca se va linisti. Am mai zis asa si dupa aia a inceput sa se muste din nou. Ce boala grea si pentru el si pentru mine. Am o vecina care are baietelul de varsta lui Alex si cand ne intalnim baiatul ma intreaba de ce nu merge Alex sa se poata juca cu el. A zis ca s-a rugat si seara la Doamne Doamne si Alex tot nu merge. Ma intreaba daca Alex va merge vreodata. Si lumea asta se uita la noi si isi mai fac si cruce cand trec pe anga noi. Nu stiu ce sa mai fac. pe o paret ma bucur de progresele lui Alex dar pe de alta sunt trista tot timpul Ma cert cu toata lumea si imi vine sa plang tot timpul. Nu ma pot linisti. Abia ma abtin sa nu ma vada Alex plangand. Doar cu voi pot vorbi doar voi ma intelegeti. Multumesc din suflet ca sunteti alturi de noi nu stiu ce as face fara voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Diana, curaj si multa putere !
Eu ieri afara, in parc, m-am asezat linga o mamica cu copilul bolnav. Era o fetita de vreo 4 ani, intr-un carut. Daria mea s-a uitat la fetita si minca niste grisine, s-a dus sa-i dea si ei una, dar mamica respectiva s-a ridicat fulger si a luat carutul si a plecat.

Mergi la inceput

poate sa fie o reactie de autoaparare din cauza felului in care suntem priviti. Am mai patit si eu asa sa nu las pe nimeni sa se apropie de mine de teama sa nu fiu ranita. Nici acum nu las pe oricine. Poate de asta a facut si mamica aia asa. multumim din suflet pentru tot. nu cred ca voi putea vreodata sa va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

diannaalex - ma bucur ca sunteti mai bine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Buna fetelor!!!!! Noi avem o veste buna. de o saptamana Alex nu se mai musca. E fara manusa in mana stanga. E un progres enorm. Acum sa vedem cat tine si minunea asta. Imi e frica sa sper ca se va linisti. Am mai zis asa si dupa aia a inceput sa se muste din nou. Ce boala grea si pentru el si pentru mine. Am o vecina care are baietelul de varsta lui Alex si cand ne intalnim baiatul ma intreaba de ce nu merge Alex sa se poata juca cu el. A zis ca s-a rugat si seara la Doamne Doamne si Alex tot nu merge. Ma intreaba daca Alex va merge vreodata. Si lumea asta se uita la noi si isi mai fac si cruce cand trec pe anga noi. Nu stiu ce sa mai fac. pe o paret ma bucur de progresele lui Alex dar pe de alta sunt trista tot timpul Ma cert cu toata lumea si imi vine sa plang tot timpul. Nu ma pot linisti. Abia ma abtin sa nu ma vada Alex plangand. Doar cu voi pot vorbi doar voi ma intelegeti. Multumesc din suflet ca sunteti alturi de noi nu stiu ce as face fara voi.

Doamne ajuta sa fiti bine!
Sunt fara cuvinte! Esti o invingatoare, mami, Alex este un copil norocos ca are asa o mamica! Meriti o gramada de flori
Multa putere sa ai, puiul tau merita orice sacrificiu, Dumnezeu o sa va ajute!
Zilele astea pun si eu niste banuti pentru Alex. N-or sa fie multi, dar or sa fie din inima

mami de fetita

Mergi la inceput