Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 19
danaisa20 spune:
Mari-paun felicitari pt rezultatele minunate de la morfo! Cred ca esti in al noualea cer! Te-as ruga, daca vrei, sa ma luminezi putin vis-a-vis de morfo la dr.albu, pt ca trebuie sa ajung si eu pe luni la el.
1. poate intra si taticul cu noi?inca nu a vazut-o deloc pe bebelina pana acum...
2. se intarzie fata de ora programata? noi vrem sa stim cam cand ajungem inapoi acasuca...![]()
3. cat te-a costat?
Sper sa ma intorc si eu la fel de fericita ca si tine si sa mu fie cazul de amnio.
Va doresc o noapte cu vise placute si cu temperaturi scazute!
danaisa20 fericita
22+
cu 
chichiutza spune:
Ana, evident, suntem nist doamne!![]()

Deci tocmai m-am uitat la un sirop haios american care se numeste "she's out of my league" pe care vi-l recomand cand vreti sa va mai deconectati! Ce m-am mai rassss!![]()

Cristina
24+
chichiutza spune:
Zic si eu noapte buna ca acum vad ca eu am ramas singura pe-ici!
Somnici usori si racorosi, acum cat avem ceva temperaturi mai mici!

Cristina
24+
LoraG76 spune:
No, credeati ca dorm, nu? De unde-atata... Iustina cu tati au cumparat azi un joc gen carte cu cartonase care se decupeaza si se construieste o macheta din carton a unui parc de distractii pentru copii, de 3 ore construiesc in sufragerie pe jos si inca mai au, n-am reusit s-o convingem pe Iustina sa lasam pe maine, cu toate ca mai are o chemare si adoarme. Parinti responsabili, nu?
Tinem copilul treaz la ora asta... Eu beau o cana cu lapte si cred ca adorm, treaba lor ce-or mai face dupa.
Ana, chiar ar merge un peste cu mamaliga si usturoi!
Chichiuta, la deal ca la deal, dar sa vezi la scari...mai ales ca-n Piatra, fiind zona muntoasa, n-ai cum sa nu dai de ele pe undeva. 
Gata, acum chiar plec, noapte buna inca o data!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Zic si eu noapte buna ca acum vad ca eu am ramas singura pe-ici! Somnici usori si racorosi, acum cat avem ceva temperaturi mai mici! ![]() ![]() ![]() Cristina 24+ |
Vezi bina ca nu ramasesei singura.
Lora, mami de Iustina si

29+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
bebecris26 spune:
noapte buna si de la noi. sa aveti o noapte odihnitoareca sa creasca bebelusii mari
. vb dimineata la cafeluta
cristina si bebe in burtica
24+sapt
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
Numa'eu m-am trezit?? Nu-i bai,va astept cu un mic dejun dulce si bun.Painica unsa cu unt si gem proaspat de capsuni(a facut mama ieri),un ceai cu miere si o cafeluta.
Ana
24+
Maia Elena
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce faceti, cum ati dormit?
Eu m-am trezit la 7.30, am avut senzatia ca suna cineva la usa..normal ca n-a sunat nimeni, dar nici n-am mai putut adormi la loc.
Poftiti la cereale cu lapte, oua fierte, avocado si cafea! Daca are cineva un meniu mai bogat, cu atat mai bine, eu asta am in meniu azi.
Se pare ca n-o sa fie vreme buna azi, ba e soare, ba-s nori...
Ce planuri aveti pt. duminica?
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Uite ca aparu si Ana! Un gem de capsuni merge, cum sa nu!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
Noi nu mergem niciunde azi,ca iar s-au anuntat ploi torentiale.Asa ca o luam la colindat prin magazine sa ne uitam de parchet laminat,un birou si un dulapior pt Maia.
Biroului pe care il avem acu',i-am dat eu foc in februarie![]()
![]()
Am primit de la soacra-mea un ornament din ala de craciun din crengute de brad cu conuri,fundite......si cu o lumanare in mijloc.L-am pus pe birou,si intr-o zi am facut curat si m-a mancat undeva sa aprind lumanarea aia.Bineinteles ca am iesit din camera si am uitat lumanarea aprinsa.Abia cand am simtit miros de ars mi-am adus aminte de aia,si cand deschid usa,sa lesin nu alta.Flacari pana aproape de tavan si un fum negru de nu mai vedeai nimic.Am facut atunci curat toata ziua si am spalat tot ce se putea spala.Pe birou am lipit o folie de plastic,si am pus ....cum sa-i zic? Un"lucru de mana",nu stiu cum ii zice,l-a cusut bunica-sa. Bine ca nu am plecat de acasa ca nu stiu ce mai gaseam intreg.
Asa ca o sa luam unul nou,si mai mic ca sa incapa si un dulapior langa el.
Ana
24+
Maia Elena