Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Mmmm! ce aromat si bun e!! Eu nu prea mananc gemuri,dar asta a iesit super!
Sa traiasca mamele! Ce ne-am face fara ele?
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
Unde sunteti dragelor?Inca faceti nani?
Eu fac parada modei,imi caut ceva de imbracat pt sambata la cununia civila a unor prieteni. Am gasit o fusta neagra cu bordura de trandafiri rosii cu alb,si un maiou rosu cu sclipici si cu spatele gol.Mai imi trebuie niste sandalute cu talpa joasa si elegante.O sa-mi iau sapt viitoare.
Treziti-va!!!!!!!!!! Ca ma plictisesc singura!!
Ana
24+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Vezi bina ca nu ramasesei singura. Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora nu eram singura dar nu te "vedeam" !

Cristina
24+
chichiutza spune:
Buna dimineata burtinici!
Eu am papat cereale cu lapte si un biscuite cu ciocolata. Cumva dimineata simt nevoia numai de dulce, nush de unde vine!
Ana de ce-ti trebuie birou soro?![]()
Cristina
24+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Buna dimineata burtinici! ![]() Eu am papat cereale cu lapte si un biscuite cu ciocolata. Cumva dimineata simt nevoia numai de dulce, nush de unde vine! Ana de ce-ti trebuie birou soro? Cristina 24+ |
Pai eu pe ce mai pun PC-ul? Ca nu am laptop sa-l tin in poala!

Ana
24+
Maia Elena
chichiutza spune:
AAA! Eu am laptop dar nu-l tin in poala. Intelesesem ca e pentru bebita biroul, si nu gaseam o explicatie!![]()
Cristina
24+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza AAA! Eu am laptop dar nu-l tin in poala. Intelesesem ca e pentru bebita biroul, si nu gaseam o explicatie! Cristina 24+ |

Ne intelesaram ca mutu cu turcu!

Ana
24+
Maia Elena
LoraG76 spune:
Stop, sa deschid capitol nou!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro