Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 18
chichiutza spune:
Fetelor eu nu mai suport sa stau acasa. De weekendul trecut cand a fost atat de frumos, ma tot mananca-n dos sa ies, sa ma plimb, sa vad... Azi i-am luat si pe-ai mei cu noi. De data sta n-am ramas peste noapte, finante deh, dar am respirat ceva aer curat! Weekendul viitor avem de zugravit!
Lora, Bebecris asa sunt si eu obosita, merg, iar mai stau sa ma odihnesc, dar nu pot dormi, asta e mai nasol. Simt ca sunt obosita dar daca ma pun in pat se deschid ochii larg instant!
Cristina
24+
LoraG76 spune:
Chichiuta, e bine ca ati iesit, chiar si pt. o singura zi.
Eu iau un no-spa, ca vad ca mi se cam intareste burta si bebelina apasa de zor in toate directiile, fac un dus si ma asez in pat. Noapte buna, va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Gata fetelor m-am intors si eu! Pana la urma am fost la Sinaia, ne-am plimbat la Peles, l-am vizitat si-n interior, super. Am manca de ne-am umflat la tacerna sarbului si acus stam lati pe canapea! ![]() Clary foarte frumos numele! Felicitari! ![]() Cristina 24+ |
O sa dormiti ne intorsi dupa asa plimbare
Burtica de
28 +
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Chichiuta, e bine ca ati iesit, chiar si pt. o singura zi. Eu iau un no-spa, ca vad ca mi se cam intareste burta si bebelina apasa de zor in toate directiile, fac un dus si ma asez in pat. Noapte buna, va doresc! Lora, mami de Iustina si ![]() 29+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Si eu sunt cu burtica asa, simt un discomfort si cand pun mana e tun. Iau magneziu si no-spa 3 pe zi mai ales cand plec. Cand urc la deal e si mai nasol, parca sunt baboi! Sa vedem cat mai putem iesi din bucuresti, ca tare bine e, si cateva ore sunt minune!

Cristina
24+
alexuza spune:
Cred ca am bantuit destul pe aici astazi , mai vorbim si maine
Noapte buna burtici
Burtica de
28 +
ana_25 spune:
Buna seara doamnelor!(mama ce pompos suna!!!
)
chichiutza bine ca te distrasi!
alexuza ce mamica super ai!
La noi tot mai ploua,parca s-a rupt cerul deasupra Banatului!
Am fost la pescuit,ne-a prins ploaia si nici n-am prins nimic
Acuma am fost la terasa si iar ne-a prins ploaia!
Acuma fugirati toate la nani? si eu cu cine bantui p-aici?
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Gata pt ca o sa spuneti ca sunt k stau singurica pe aici Burtica de 28 + |

Ana
24+
Maia Elena
k stau singurica pe aici