Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Noua ne-a facut mama astazi sarmalute in foi de vita , salata de vinete (saraca ma mir ca a rezistat sa coaca vinete pe caldura asta , pentru asta) ,a mai prajit niste pui si peste .Iar ca si desert a facut o placinta cu mere din care am mancat cu o poftaaa de mi s-a cam aplecat(haplea)

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

mari_paun, e vorba despre un tricou despre care s-a vorbit la cap 73, pg 7. Am copiat linkul. Fetele spuneau ca ar fi si la c&a in Bucuresti.

http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27

sorana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

a gatit mama ta astazi nu gluma. asa mai da mama. tot respectu

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna ziua,Burtici!

Dupa lungi negocieri cu tati,am cazut de acord si gaza are un nume-Bianca Gabriela.
Acum dau fuga sa mananc ceva si sa citesc din urma ca am restanta un capitol.

Va pup!

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

clary ce putin a mai ramas si la tine. inca 10s si gata i-ti tii puiul in brate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

a gatit mama ta astazi nu gluma. asa mai da mama. tot respectu

DAA cand se apuca nu se mai opreste ma ajuta f mult . Daca nu era ea mancam numai uscaturi si comenzi la diferite firme (la care sunt bune dar tot mai bun este facut de mama)

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Buna ziua,Burtici!

Dupa lungi negocieri cu tati,am cazut de acord si gaza are un nume-Bianca Gabriela.
Acum dau fuga sa mananc ceva si sa citesc din urma ca am restanta un capitol.

Va pup!

29+

Bianca Gabriela

Foarte frumos numele ,si noi avem pe listuta Bianca

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

fetelor la voi a reaparut oboseala? mie i-mi era foarte somn in primele saptamani dupa care am fost super bine si acum a reaparut o oboseala cronica de as dormi nonstop. azi m-am trezit la 7, la 12 am adormit pana la 2 si acum i-mi pica ochii in gura. dar deja e tarziu si mi-e frica ca o sa stau cu ochii pe pereti la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Gata fetelor m-am intors si eu! Pana la urma am fost la Sinaia, ne-am plimbat la Peles, l-am vizitat si-n interior, super. Am manca de ne-am umflat la tacerna sarbului si acus stam lati pe canapea!

Clary foarte frumos numele! Felicitari!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna, fetelor!
Noi am tot bantuit azi prin oras si-am constatat ca obosesc f. repede...la Iustina nu oboseam, nu m-am simtit asa niciodata, dar acum abia merg pe strada, in picioare nu prea pot sta...acum simt ca parca-mi "cade" burta...si n-as vrea sa fiu asa, da' ce sa fac?!
Iustina a fost la petrecere si locul de joaca unde a fost organizata petrecerea e vis-a-vis de gradina zoo, asa ca noi am stat acolo si-am asteptat-o 3 ore... am stat o bucata buna pe terasa, la un suc si-am amortit de nu mai puteam merge...ma plang ba de una, ba de alta, parca-s baba, da' va zic numai voua.
bebecris, si eu pic de somn.
alexuza, ce noroc ai cu mama ta!
La noi ploua de vreo jumatate de ora si maine ne programasem o iesire la iarba verde, sa-i sarbatorim pe copiii prietenilor nostri, care au implinit 5 ani...se pare ca ne reorganizam.

chichiuta, pe unde-ai umblat azi?
Edit, ca citii c-ai fost la Sinaia. Fain!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput