Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 16
mari_paun spune:
LUANASHANA ce bine ca ai unde sa mergi la cursuri pt gravide
la noi in oras nu e asa ceva![]()
vorbiti despre vergeturi...uf, le am de la Ema si credeti-ma ca si atunci am dat cu crema pe mine de nu statea apa...si acum imi dau cu crema, inca apar, desi am mers la sala, desi am facut sport, nu am pielea elastica
sorana...ce e tricolul cu picioruse??![]()
am dormit un pic, sunt singura...am mancat 2 ardei umpluti cu orez si cirese...nu manac paine ca oricum ma constip de la fier...
butonez telecomanda si astept sotul sa mergem sa facem cumparaturi la Kaufland...
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
24+
si mami de Ema
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUANASHANA Hello burtici sexoase! Noi azi am fost la gimnastica pentru gravide. Mi-a placut foarte mult si m-am hotarat sa imi fac abonament . E asa placut si relaxant, iar senzatia de dupa este ca te-ai nascut din nou, nu ma mai durea nimic. Cel mai impresionant a fost momentul final de relaxare. Stand cu mana pe burtica trebuia sa intram in contact cu bebelinul si sa ne imaginam ca il tinem in brate.Nu mi-a trebuit decat un minut ca sa ma pocneasca un plans de emotii de nu stiam cum sa ma mai opresc, traiam cu adevarat momenul intalnirii cu bebelinul meu asa ud, cald, a fost senzational. M-am hotarat sa ma duc si la cursurile Lamaze din saptamana 29-30.Vreau sa fiu cat mai informata despre nastere, travaliu, sa ma pregatesc psihologic pentru ce va urma si cum va trebui sa relationez cu personalul din spital pentru ca sa am o amintire pozitiva despre nastere. Bebecris si eu care credeam ca sunt singura cu dureri de talpi. La fel patesc si eu inca din timpul noptii, abea pun piciorul pe podea, iar palmele ma dor mereu, simt o durere pe toare articulatiile degetelor. Sa aveti un week-end cat mai placut, noi ne imbarcam catre casuta socrilor mei. Balaceala 2 zile, dar in felul asta ungem balamalele sa nu mai scartaie. 24+![]() |
Mi-ar fi placut si mie sa merg la cursuri din acestea dar....asta este
Balaceala placuta

Burtica de
28 +
alexuza spune:
SE PARE CA UMBLU SINGURA BEZMETICA PE AICI
Am mai citit cate ceva la delfinasi de iulie -august
, cate emotii sunt acolo ,deja mai au f putin la AMR ,unele 12 zile
altele chiar au si nascut putin mai devreme dar bebeii sunt bine 
CATE EMOTII O SA MAI AVEM SI NOI
Burtica de
28 +
alynta27 spune:
ALEXUTZA pe la sfarsitul lui august incep si la noi emotiile!
Luana ce fain te-ai distrat azi! We placut la socri! Balaceala zici?! ![]()
Am mancat in familie! Acum tati il tunde cu masina pe cel mare! Culmea e liniste! Urmeaza o iesire la aer!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
alexsuza mai esti pe aici? si eu umblu ca si tine ca nu plec nicaieri. ma impart intre bucatarie si calculator. am facut nister chiftelute cu piure si mor de cald
cristina si bebe in burtica
24+sapt
alynta27 spune:
Eu am facut cartofi natur, mamaliga, peste prajit, dovlecel pane cu mujdei de usturoi! Am mancat cu pofta cartofi cu usturoi!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
uff e foarte cald in bucatarie. mai intorc o chiftea mai intru in dormitor
cristina si bebe in burtica