Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am citit povestea nasterii lui david al alintay. ce emotionant. abia astept sa vina si puiul meu nu mai am rabdare (dar totodata i-mi doresc sa mai stea linistit la caldurica inca trei luni jumate)

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Multumim! Si voi veti avea o poveste unica si frumoasa!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Mie mi-au aparut vergeturi numai pe solduri si ma ustura cand ma ating de ceva , de ex cand ma intorc de pe o parte pe alta , este ca si cand mi-as prinde pielea in ceva OARE EXISTA CEVA CU CARE SA IMI DAU ???

Burtica de 28 +

Alexuza, vezi ca la mustela exista ser pentru vergeturi, foarte puternic si fetele au spus ca funcioneaza. Nu-ti face prbl , atata timp cat sunt rosii si le tratezi ai sanse mari sa dispara.

Dintre naturiste: ulei de argan sau unt de shea ca sa hidrateze f f puternic pielea. Si trebuie sa fii cremuita si de 2 ori pe zi dc ai asa probleme

Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Mie mi-au aparut vergeturi numai pe solduri si ma ustura cand ma ating de ceva , de ex cand ma intorc de pe o parte pe alta , este ca si cand mi-as prinde pielea in ceva OARE EXISTA CEVA CU CARE SA IMI DAU ???

Burtica de 28 +

Incearca ULEI DE MIGDALE...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Cu toate ca ati spus ca e dintr-un material cam gros, m-as duce sa-mi iau tricou cu picioruse de la C&A. E prea dragut. L-ati vazut la vreun C&A din Bucuresti de curand ?

sorana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

NICI EU NU STIU CE SA FAC CU VERGETURILE MACAR SA-MI APARA MAI PUTINE DACA TOT APAR. DEJA PE SANI SUNT PLINA SI PE PULPE SUS LA PICIOR. PANA ACUM AM FOLOSIT O CREMA DE LA ELANCYL SI ULEI DE MASLINE DAR FARA VREU EFECT

Mergi la inceput

am inteles ca daca e sa faci poti sa te dai cu orice dar macar sa dau cu ceva sa apara mai putine si sa le mai estompeze pe cele deja aparute

Mergi la inceput

eu beau cam un litru de lapte pe zi fara sa-l fierb. o fi indeajuns de pasteorizat sa nu-mi faca rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

eu beau cam un litru de lapte pe zi fara sa-l fierb. o fi indeajuns de pasteorizat sa nu-mi faca rau?

Daca este din acela cumparat din comert scrie pe el daca este sau nu , dar cred ca sunt mai toate

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

NICI EU NU STIU CE SA FAC CU VERGETURILE MACAR SA-MI APARA MAI PUTINE DACA TOT APAR. DEJA PE SANI SUNT PLINA SI PE PULPE SUS LA PICIOR. PANA ACUM AM FOLOSIT O CREMA DE LA ELANCYL SI ULEI DE MASLINE DAR FARA VREU EFECT

Mie nu mi-au aparut decat pe solduri si atat si m-am tot dat cu o crema nemteasca Bubchen

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Hello burtici sexoase!
Noi azi am fost la gimnastica pentru gravide. Mi-a placut foarte mult si m-am hotarat sa imi fac abonament . E asa placut si relaxant, iar senzatia de dupa este ca te-ai nascut din nou, nu ma mai durea nimic. Cel mai impresionant a fost momentul final de relaxare. Stand cu mana pe burtica trebuia sa intram in contact cu bebelinul si sa ne imaginam ca il tinem in brate.Nu mi-a trebuit decat un minut ca sa ma pocneasca un plans de emotii de nu stiam cum sa ma mai opresc, traiam cu adevarat momenul intalnirii cu bebelinul meu asa ud, cald, a fost senzational.
M-am hotarat sa ma duc si la cursurile Lamaze din saptamana 29-30.Vreau sa fiu cat mai informata despre nastere, travaliu, sa ma pregatesc psihologic pentru ce va urma si cum va trebui sa relationez cu personalul din spital pentru ca sa am o amintire pozitiva despre nastere.
Bebecris si eu care credeam ca sunt singura cu dureri de talpi. La fel patesc si eu inca din timpul noptii, abea pun piciorul pe podea, iar palmele ma dor mereu, simt o durere pe toare articulatiile degetelor.
Sa aveti un week-end cat mai placut, noi ne imbarcam catre casuta socrilor mei. Balaceala 2 zile, dar in felul asta ungem balamalele sa nu mai scartaie.

24+

Mergi la inceput