Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

O intrebare, ca mor de curiozitate. Cum faceti sa gatiti la 2 zile? Eu vin la 19 de la munca si pe la ora 21 sunt deja low-battery, nu mai sunt buna de nimic. Nu mai vorbesc de restantele la curatenie, calcat etc. Ma bate gandul sa gasesc pe cineva sa ma ajute dar in vremurile astea crizate parca nu-ti vine sa platesti pt chestii pe care ar trebui sa le faci tu...
E...si cand sunt libera, ca acum, ma dau pe forum in loc sa fac treaba

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

donna felicitari pt semnatura, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichi
bebecris cred ca daca i-ar trebui in fiecare zi tot alta ciorba sau supa,as innebuni.L-as pune sa-si faca.Dar nu e pretentios,de obicei avem aceeasi ciorbita doua zile,dar se intampla sa ramana si a treia zi,dar nu comenteaza niciodata. Si nici sa fac mancare si dupa aia s-o arunc nu-mi convine!!
donna felicitari pt semnatura! Si, da, mananc salam,pateu si-mi fac maioneza de casa.,dar nu exagerez! Eu am timp sa fac papa ca stau acasa in somaj! Pai daca stau cu frica-n san ca aia nu e buna,aia e nus'cum sau aia e periculoasa nu mai mananc nimic.Si daca mi-e pofta....bag!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA ..SALAM CRUD-USCAT ??FOARTE SANATOS NU ?

Burtica de 28 +

Am mancat doar patru feliute subtiiiri,subtiiiiri!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA ..SALAM CRUD-USCAT ??FOARTE SANATOS NU ?

Burtica de 28 +

Am mancat doar patru feliute subtiiiri,subtiiiiri!

Ana24+ Maia Elena

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Neata fetelor!

Vroiam sa va salut si sa va zic ca inca sunt acasa...
Un sfat va dau si nu veau sa mi-o luati in nume de rau...
NU E DE JOACA CU CARNEA CRUDA!!!!!
Se poate face de la ea toxoplasmoza si nu listerie. Listerie se face de la oua crude si branzeturi nepasteurizate...
Incercati sa mancati sanatos, nu pentru voi(bine si pt voi) cat pentru bb, caci el este prima persoana asupra caruia se vor vedea efectele negative. Nu vreau sa va descurajez, dar pe langa probl de sanatate pe care le aveam la prima sarcina, am mai bagat si prostii in mine, care au declansat atunci nasterea prematura si oprirea in evolutie a fetei.
Ganditi-va bine inainte sa bagati ceva in gura!!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

OFFF da cred ca acum sunt alta timpuri ,dar in primul trimestru de sarcina stiti ca nu este bine sa mananci ficat ,mama mi-a facut si imi adusese sa mananc iar eu logic i-am zis ca nu am voie .A ramas si a zis ca am inebunit ca ea cu 2 sarcini a mancat de toate si nu a avut nimic si bunicii care consumau lapte ne-fiert si multe altele .... in fine m-a lasat ca stie ca sunt incapatanata si nu poate sa imi schimbe "prostiile din cap" cum zice ea . i-am zis ca nu vreau sa risc nimic si gata

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Mie mi-au aparut vergeturi numai pe solduri si ma ustura cand ma ating de ceva , de ex cand ma intorc de pe o parte pe alta , este ca si cand mi-as prinde pielea in ceva OARE EXISTA CEVA CU CARE SA IMI DAU ???

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Sunteti foarte matinale ca deobicei. Mamici model ce sa mai!
Felicitari dragelor pentru semnaturile frumoase. Mai e putin ....
Sa aveti un we superb si relaxat!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata burtici Si noi pe aici.

Iar ati dat-o pe mancare ? Se vede ca suntem o adunatura de fete poticioase .

Eu am incercat sa ma abtin de la ce ar putea face rau. Bine, am mai mancat ou in tigaie mai moale din cand in cand si o data cand eram la mama am manat putina salata de icre facuta de ea ca pur si simplu nu mi-am dat seama ca nu am voie. Oricum si mama cand m-a auzit ca nu am voie sa mananc una alta cam asa a reactionat. Mi-a spus ca ea a avut sarcina toxica si varsa tot. Singurul lucru ce il putea manca erau ouale foarte moi.. asa moi ca nici albusul nu se tinea . Si ca pe vremea aia alimentele de baza erau ficatul, ouale, branzeturile facute in casa deci nici gand de pasteurizare.

Dar daca stai sa te gandesti parca si animalele se hraneau mai eco asa, si poate de-asta nu erau asa multe cazuri de infectii de gen, sau poate erau, dar nu stiau de ce era vorba

Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput