Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
Pai fructe mananc la greu.Si branza si iaurt la fel. Lapte nu am baut de cand aveam 8 ani si nici mu-mi trebuie. Sper sa nu ma mai apuce 
Ana
24+
Maia Elena
Mari-Mariuk spune:
Carcei am si eu, dar nu doar de acum de cand e sarcina...de cand ma stiu am avut probleme cu piciorul drept...ba carcei, ba durere inexplicabila de calcai, ba soldul putin scrantit...de vreo 3 ani mi-a aparut o varica langa glezna, chiar la incheietura, acum am si vene de acelea mici sparte care arata groaznic...si colac peste pupaza: a cazut un pet gol de pe masa direct peste zona cu venele astea

Mariuk
24+
Mari-Mariuk spune:
am uitat sa spun ca petul a cazut cu dopul peste picior...de cadea altfel nu ar fi fost problema...
Mariuk
24+
LoraG76 spune:
'Neata!
Iete ce matinale sunteti!
Bravo! Si eu, care ma gandeam ca-s prima!
Mariuk, eu am 72...si cica in ultimul trimestru mai iei minim 5 kg...
No, bucurosi le-om duce toate, vedem noi dupa ce diete/retete tinem.
Mari, ce bine e ca aveti unde merge la curte, mai ales pt. Ema si pt. bebe, mai tarziu! Distractie placuta la ziua surioarei! 
Eu va invit acum la un iaurt cu fulgi (asta devorez, un castron maaare) si apoi avocado. Asta-i primul mic-dejun, la urmatorul nu stiu inca ce-oi avea in meniu...
Apoi dispar sa cumpar cadouri la copiii aniversati in week-end-ul asta.
O zi frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Pai si nu ai fost la dr cu piciorul ala sa vezi ce are? Bine ca era petul gol!
Si eu dimineata dupa ce ca ma durea piciorul de la carcel,mi-am dat una cu calcaiul de la celalalt picior in tocul usii de am vazut stele verzi
.
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk am uitat sa spun ca petul a cazut cu dopul peste picior...de cadea altfel nu ar fi fost problema... Mariuk 24+ |
Aauuuch!!!

Ana
24+
Maia Elena
LoraG76 spune:
Ana, f. frumoasa rochitica si de burtica nu mai spun!!!
Sa le porti cu mandrie!
Ghiocela, vazui si 2 poze noi la tine, draguta tare si rochia si burtica! 

Lora, mami de Iustina si 
29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bebecris26 spune:
neata burtici. vad ca a-ti baut cafeluta si a-ti luat si micul dejun. cafea am baut si eu dar sa vedem ce papam. eu dimineata ma trezesc cu o durere ingrozitoare in talpi de nu pot sa pun piciorul jos. si am din cand in cand niste junghiuri in sani
. asta e important e ca e bebe bine ca restul nu conteaza
cristina si bebe in burtica
24+sapt
Mari-Mariuk spune:
Ana, am fost cand nu mai puteam de durere la calcai si nu mi-a gasit ,,buba'', a spus ca e de la efort/mers pe jos...soldul nu are ce sa imi faca si ma mai sacaie doar la schimbare de vreme(plus ca de pe la 16 ani sunt putin reumatica), varica nu am decat sa o scot chirurgical, si asta era in program anul acesta, dar mai important e bebe acum, asa ca o las pentru anul/anii ce urmeaza...calmez glezna cu varixinal..
Mariuk
24+