Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
Buna dimineata gravidoase somnoroase!Poftiti la papa bun:painica cu ou, salam crud-uscat(e f sanatos
),branzica proaspata,rosii si bineinteles un ceai de fr de pad.Suculetul si cafeaua o faceti voi!
Azi la 7 fara 3 min am sarit,la propriu, din pat ca ma apucase un carcel la piciorul stang.Mi s-a incordat toata pulpa. si acu ma doare!
Aaaa si azi crestem si noi mari![]()
![]()
![]()
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Anuta tare frumusica esti cu noua rokita! ![]() Cristina 24+ |

Ana
24+
Maia Elena
mari_paun spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Azi la 7 fara 3 min am sarit,la propriu, din pat ca ma apucase un carcel la piciorul stang.Mi s-a incordat toata pulpa. si acu ma doare! Ana 23+ Maia Elena |
Ana, am aceeasi problema... dimineata mi s-au pus la ambele picioare, la dreptul mai rau

Mari
ete asa arati a femeie...mai plinuta
, si eu pap dimineataBAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
24+
si mami de Ema
Mari-Mariuk spune:
Mari, eu spun ca arat a om acum...inainte eram schelet ambulant...noroc cu hainele ca imi tineau oasele gramada
.
Mariuk
24+
ana_25 spune:
Mari la mine e prima data cand se intampla.Maammaaa ce doare!!! Pe tine te ia mai des?
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Mari, eu spun ca arat a om acum...inainte eram schelet ambulant...noroc cu hainele ca imi tineau oasele gramada Mariuk 24+ |
Ce bine ca esti multumita! Pe mine ma apuca disperarea

. Eu nu am depasit 55-56kg niciodata,iar acuma am 61 
.Si la "inaltimea" mea de 1/48 arat ca un balonas:mic si rotundAna
24+
Maia Elena
mari_paun spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Mari la mine e prima data cand se intampla.Maammaaa ce doare!!! Pe tine te ia mai des? Ana 24+ Maia Elena |
m-a luat de saptamana trecuta carceii, e a 4-a oara

medicul a zis ca nu are ce sa-mi dea ca tre sa beau lapte mai mult, pactete si fructe...asta fac in fiecare zi...dar degeaba

BAZAR GENERAL PE DC

Mari
24+
si mami de Ema
anna_ivan spune:
neatza fetelor
si eu ma lupt cu niste carcei noaptea care nu trec decat daca ma dau jos din pat si calc pe piciorul vinovat.
mari_paun ce ai vrut sa scrii cu pactete??? ca lapte beau o cana pe zi iar fructe la greu
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
mari_paun spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan neatza fetelor si eu ma lupt cu niste carcei noaptea care nu trec decat daca ma dau jos din pat si calc pe piciorul vinovat. mari_paun ce ai vrut sa scrii cu pactete??? ca lapte beau o cana pe zi iar fructe la greu ![]() 22+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
era vb de ...LACTATE, am tst gresit
BAZAR GENERAL PE DC

Mari
24+
si mami de Ema