Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (83)
Raspunsuri - Pagina 12
bebecris26 spune:
multumesc frumos ana
. credeam si eu ca in sarcina o sa mananc de o sa rup da de unde
ma gandesc de o mie de ori ce mi-ar face pofta sa pot sa mananc (dimineata i-mi e cel mai greu). am o prietena gravida cu o luna jumate inaintea mea si din prima luna mananca de la 6 dimineata prima masa pana se culca, cica ii cere bebe. nu inteleg din ce m-am ingrasat 7 kg pana acum ca primele trei luni jumate aveam greturi asa puternice ca nu mancam aproape nimic si acum mananc cam de doua ori pe zi mese normale si in rest lapte si fructe.
cristina si bebe in burtica
24+sapt
bebecris26 spune:
oricum eu zic ca e bine ca nu stau flamanda dar nici nu exagerez sub pretextul ca sunt gravida. ma gandeam cu groaza ca pofticioasa fiind din fire o sa devorez tot in timpul sarcinii dar de unde sunt exact pe dos
.
24+sapt
Mari-Mariuk spune:
Lora, am noroc mare ca e un parc la 2 minute de mers distanta si am unde alerga in caz de voi ramane cu ceva kg in plus...mai ales ca parcul e in jurul unui mic lac...
Bebecris, stii ce fac eu pentru a scapa de durerile astea de picioare? Pun o crema/lotiune in frigider(acum ca e cald afara) si cum le simt foarte obosite, ma spal cu apa calda, apoi dau cu crema rece si apoi pun ciorapi pentru cateva minute...astfel variatia de temperatura pune sangele in miscare si parca e mai bine...asa am gandit eu odata ca poate fi ok si a dat rezultate...
Mariuk
24+
ana_25 spune:
Depinde de persoana! Si eu as manca toata ziua,dar ma abtin ca nu vreau sa ajung de 90kg! Eu de la inceputul sarcinii am mancat de toate in afara de pui,si cred ca pana nasc nici nu-mi trebuie!
Ana
24+
Maia Elena
alynta27 spune:
Buna!
Eu va scriu imbratisata! Asta mic ma mangaie si e lipit de mine! Maria e zglobie!
Ana, Mari multumim pt micul dejun!
Vad ca unele dintre voi isi permit "luxul" de a fi somnoroase! Eu m-am trezit cu sirena celui mare in cap! E asa mofturos la trezire...
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Vroiam sa va servesc si eu cate o minipizza ca au mai ramas de aseara si sunt asa buneee:
http://biancams76.blogspot.com/2010/03/mini-pizza.html
Fetele cu copii vi le recomand! Nu se intaresc! Usor si sigur de facut!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Vroiam sa va servesc si eu cate o minipizza ca au mai ramas de aseara si sunt asa buneee: http://biancams76.blogspot.com/2010/03/mini-pizza.html Fetele cu copii vi le recomand! Nu se intaresc! Usor si sigur de facut! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
MULTUMIM!

Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
Se vede ca e weekend! Burticile au fugit sa se relaxeze,numai eu stau si ma plictisesc! M-am pus sa caut pe net muzica din 2000,care se difza pe Atomic Tv. Ce melodii faine! Ce amintiri!
Ana
24+
Maia Elena
bebecris26 spune:
nici eu nu plec nicaieri, sotul e la munca, stau si ma stresez ca nu stiu ce sa mai gatesc. oof m-am saturat zi de zi alta mancare nu mai am idei
24+sapt