Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
mirunam spune:
Mamiralu, daca bebe e sanatos si conformatia si sanatatea iti permit nu exista motiv sa nasti prin cezariana. Varsta nu te impiedica deloc.
Cat despre avantaje, eu una sunt pentru nasterea naturala, atunci cand e posibila.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +
bebelu86 spune:
Doura apropo...acu chiar k nasc in decembrie sigur sigur
miercuri am mers si l-am vazut p bb si are 12s si 4z azi.
stiam k tre sa fie mai mare k am avut um pe 30.03 si pe 7 stiu sigur k am ramas. deci..clar e mai mare.
m-a emotionat cand l-am vazut cum se misca, sarea, ne-a facut si cu manuta si dupa s-a suparat, s-a facut ghem si ne-a aratat funduletu.
nu a mai vrut nici chip sa se intoarca.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
simona-maris spune:
Si eu eu vreau natural,dar nu pot,din cauza herniilor de disc.Si ...mi-am intrebat tatal( e si el medic,nu ginecolog..dar..) si mi-a zis ca nastere naturala se poate si la 42 nu numai la 38.A spus ca el a avut cazuri la 42
Am fost la ecoam vazit bebelus frumos ,in grafice,grasut.340g.Colul a ramas scurt,de 2,5 cm,dar e inchis,asa ca am voie la mareMultumim Domnului!
Heidy,la multi ani,o sarcina usoara,sanatate ca-i mai buna decat toate si tot ce iti doresti tu iti dorim si noi!
Am si eu o intrebare pt voi:simtiti controlul colului dureros ..sau sunt eu prea sensibila,pt ca la mine cam este dureros...
Simona +20
mamiralu spune:
Multumesc mult mamicilor care mi-au raspuns! Deci... natural !?
Bebelu, Simona felicitari pt bbei marisori / grasuti
Dosita draga, daca vrei sa mai vorbim... oricand poti tu... Acum, ca s-a intamplat sa vorbim direct, vreau sa iti spun ca pt mine esti o mamica tare curajoasa si simpatica!! Hai mai des pe forum! (ma rog, cine vorbea..., tocmai eu cea mai lenesa forumista)
douradoudou spune:
vroam sa scriu si eu un msg si am adormit ..acum m-am trezit si nu eram siguar daca e dimineata..mamiralu la fel ac si celalate fete iti spun : daca conformatia ta este ok pt nastere vaginala si nu ai vreo problema de sanatate care "cere" cezariana atunci ..JUST DO IT..daca ti-e frica de durere exista epidurala ..daca ai probleme si ttrebie sa fcai cezariana nu e sf lumii..
bebelu bine ca am cu cine "sa ma tin de mana" luni pe 28
felicitari pt toate fetele care au fost la echo
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
douradoudou spune:
simona mie colul mi-l masoara la echo..asa mi-au masurat si la 1 sarcina si in rom. si aici..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
BraveGirl spune:
Simona, si mie tot la eco imi masoara colul.
Mamiralu, prietena a nascut cu Herghelegiu?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 20+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamiralu Multumesc mult mamicilor care mi-au raspuns! Deci... natural !? Bebelu, Simona felicitari pt bbei marisori / grasuti Dosita draga, daca vrei sa mai vorbim... oricand poti tu... Acum, ca s-a intamplat sa vorbim direct, vreau sa iti spun ca pt mine esti o mamica tare curajoasa si simpatica!! Hai mai des pe forum! (ma rog, cine vorbea..., tocmai eu cea mai lenesa forumista) |
Promit sa intru mai des, trebuie doar sa scap de sesiune. Mai am un examen maine.
19+