Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am revenit si eu de la stomatolog. M-a tinut cu gura deschisa 1 ora si 5 minute, imi venea sa mor pe scaun . A avut maseaua asta de minte 3 canale cu 3 nervi, care mai de care mai greu de omorat. Dar am scapat (sper!!!) de durere. Mai am o carie pe care o s-o rezolv dupa ce trece problema cu contractiile, pt ca ii este teama dr sa-mi faca anestezie puternica.
Si bineinteles ca acum mi-e foame si nu pot manca cel putin o ora de acum incolo, pt ca mi-a pus ceva la masea, ca o plomba (habar nu am ce e, dar are un gust amar, oribil).
Ma bag la un film in asteptarea sotului, asa ca ne auzim maine daca mai raman singura. Ca altfel, ma tine sotul ocupata .
O seara buna sa aveti

Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Dosita bafta multa la examen maine

MIstigirl imi pare rau k nu poti papa si tre s suporti si gustu ala in gura
eu oricum nu suport deloc nici mirosu nici ce folosesc dentistii.
lasa k trece repede ora dc te uiti la film

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor cred ca m-am pricopsit cu o infectie urinara...tot urinam desss si can terminam simteam o durere inauntru..am fost la dr meu in seara asta colul este ok..eu credeam ca i de la col intepatura...si mi-a facut o urocultura...acum astept rezultatul...

voi v-ati confruntat cu asa ceva??
pupicii

16+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiralu

Bebelu, Beatrice multumesc mult!!
Si, Beatrice, imi pare rau ca am raspuns prea tarziu la intrebarea ta; uff, nu pot sa intru chiar des pe forum... Bafta multa!!

Nu-ti fa probleme!Eu imi cer scuze ca la mesajul anterior cred ca nu prea ati inteles mai nimic, ma grabeam....

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor cred ca m-am pricopsit cu o infectie urinara...tot urinam desss si can terminam simteam o durere inauntru..am fost la dr meu in seara asta colul este ok..eu credeam ca i de la col intepatura...si mi-a facut o urocultura...acum astept rezultatul...

voi v-ati confruntat cu asa ceva??
pupicii

16+ si ingeras in ceruri

si eu ieri am fost la medic ca aveam usturimi jos si mi-a zis ca toate gravidele dezvolta o micoza, pe unele le deranjeaza, pe altele, nu.
mi-a dat un unguent pt labii

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Fetelor, Miruna, apropos, mi-am luat tzeapa.....am fost la centrul ------. Din nou, dezamagita de servciile de la noi, fie ele chiar si private. Daca intrati pe site, veti observa ca o ecografie pt sarcina este 70 ron, dar acolo am platit 2 mil.M-a tinut juma de ora(macar stiu ca bebe este bine si se misca non stop, astfel incat nici nu a putut fi masurat), m-a luat lesinul ca asa mi se intampla cand stau culcata pe spate. Am cerut sa mi se aduca un pahar cu apa, etc, mi-am revenit si pt ca in 2 min nu reusise(la 19 sapt)sa mi se spuna sexul copilului, de fapt, sa mi se confirme, ceea ce am aflat de la 11 sapt la Viena(sper sa nu fi dat-o si aia in bara ca nu as vrea sa mi se schimbe culoarea carutului), am cerut sa continuam ecografia. Mi-a zis ca i s-a terminat programul. Am ramas masca. Adica platesc 2 mil pe un 2D amarat si sa plec nerezolvata. Mi-a zis sa revin luni, sa continuam ecografia .....fara sa mai platesc in plus. Asta chiar ar fi pus capac. Auzi, sa continuam ecografia si sa ne axam acum numai pe sexul bebelului. De parca a fost vina mea ca m-a luat lesinul.

PS: Va spun altadata numele centrului cand termin treaba la ei!

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

beatrice asta nu am mai auzit-o k s-a terminat prog. si sa continuati luni
as ami s-a intamplat si mie cu preturile
un pret mi s-a zis cand am mers sa ne facem o idee si alta suma mi s-a cerut cand am mers la eco.

bine k l0ai vazut pt bb si ca e bine.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

misticgirl ti-a lucrat la masea cu anestezie sau fara? nu de alta dar trebui sa ma duc si eu peste 1-2 sapt ca a inceput sa ma doara o draguta de masea

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, Miruna, apropos, mi-am luat tzeapa.....am fost la centrul ------. Din nou, dezamagita de servciile de la noi, fie ele chiar si private. Daca intrati pe site, veti observa ca o ecografie pt sarcina este 70 ron, dar acolo am platit 2 mil.M-a tinut juma de ora(macar stiu ca bebe este bine si se misca non stop, astfel incat nici nu a putut fi masurat), m-a luat lesinul ca asa mi se intampla cand stau culcata pe spate. Am cerut sa mi se aduca un pahar cu apa, etc, mi-am revenit si pt ca in 2 min nu reusise(la 19 sapt)sa mi se spuna sexul copilului, de fapt, sa mi se confirme, ceea ce am aflat de la 11 sapt la Viena(sper sa nu fi dat-o si aia in bara ca nu as vrea sa mi se schimbe culoarea carutului), am cerut sa continuam ecografia. Mi-a zis ca i s-a terminat programul. Am ramas masca. Adica platesc 2 mil pe un 2D amarat si sa plec nerezolvata. Mi-a zis sa revin luni, sa continuam ecografia .....fara sa mai platesc in plus. Asta chiar ar fi pus capac. Auzi, sa continuam ecografia si sa ne axam acum numai pe sexul bebelului. De parca a fost vina mea ca m-a luat lesinul.

PS: Va spun altadata numele centrului cand termin treaba la ei!

18+
Mami de baiat

beatrice uite niste ca sa-ti treaca supararea..lasa macar ai vazut ca bb e bine msicacios ..asta conteaza mai mult. nu mai comentez nimic de servicii medicale..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

misticgirl ti-a lucrat la masea cu anestezie sau fara? nu de alta dar trebui sa ma duc si eu peste 1-2 sapt ca a inceput sa ma doara o draguta de masea

Doamne ai grija si de noi 17+

nu am avut probleme cu dintii ca sa fac anestezie vreodata dar stiu ca la dentist iti fac anestezie locala in general cu lidoicaina cred.. deci nu cred ca are sanse sa ajunga pana la bb ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput