Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, voi v-ati hotarat asupra Bancii de celule stem?

18+
Mami de baiat

Eu inca nu. Incepusem o discutie cu un coleg care are un baietel de vreo 4-5 luni, dar inca n-am finalizat-o, ca am intrat eu in concediu. Astept si eu mai multe detalii, poate fetele stiu ceva mai multe.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Azi merg la ecograf!!!Sunt asa de nerabdatoare! Nu l-am mai vazut pe bebe de 2 luni.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:

Azi merg la ecograf!!!Sunt asa de nerabdatoare! Nu l-am mai vazut pe bebe de 2 luni.

18+
Mami de baiat

Bafta! Asteptam vesti bune despre bb.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:

18+
Mami de baiat

Bafta multa la echo, sa ne vii cu vesti bune!

Heidi LA MULTI ANI!!! Incearca sa te bucuri pt varsta implinita si anii dati de la Dzeu! Ai cel putin un miracol pentru care sa fii recunoscatoare, bebelul din burtica! Sa fii sanatoasa si ca umbra de tristete sa treaca cat mai repede!

Madalina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ma obsedeaza un cosmar care l-am avut noptile trecute: eram in pat, incercam sa adorm si deodata se aude o voce speriat de copil care ma striga "mami...mami" si eu alergam sa il gasesc ca sa-l linistesc si nu-l gaseam m-am trezit asa speriata, ingrozitor si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc.
cum triplu test era abia miercurea viitoare , eu simteam ca innebunesc asa incat maine m-am programat la un eco scurt, sa ma linistesc
am niste emotii! stiu ca a fost doar un vis.. dar tot nu pot scapa de senzatia aia

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna mamici!
La Multi Ani Ukume si Heidy! Si Sunset pentru casatorie, si Crisis pentru iubi...

Foarte active sunteti... am citit asa, repede...
Beatrice, nu stiu daca iti mai foloseste un raspuns despre eco la Filantropia; eu stiu,teoretic, ca poti sa iti faci programare chiar daca nu esti la un doctor din spital, daca gasesti loc. Cred ca practic ajuta sa fii pacienta cuiva de acolo... pentru mine a sunat asistenta profului Peltecu, cand eram la dansul la cabinet (oricum aveam doar 14-15 sapta cand mi-am facut programarea pentru eco morfo).
Heidy, eu de exemplu sunt mai mult decat multumita de Dr. Peltecu de la Filantropia, sunt de-a dreptul cucerita . E si greu sa explic cata incredere imi transmite, si mi se pare extraordinar ca la experienta pe care o are, inca are asa rabdare si este asa atent la amanunte... parca spuneai ca erai nemultumita de un dr superficial. E adevrat ca depinde si de nivelul de pret la care te gandesti (chiar si cu serioasele gratuitati de la Filantropia, nu e usor sa mergi la dansul, din acest punct de vedere).

Revin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ma obsedeaza un cosmar care l-am avut noptile trecute: eram in pat, incercam sa adorm si deodata se aude o voce speriat de copil care ma striga "mami...mami" si eu alergam sa il gasesc ca sa-l linistesc si nu-l gaseam m-am trezit asa speriata, ingrozitor si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc.
cum triplu test era abia miercurea viitoare , eu simteam ca innebunesc asa incat maine m-am programat la un eco scurt, sa ma linistesc
am niste emotii! stiu ca a fost doar un vis.. dar tot nu pot scapa de senzatia aia

16+

Visele gravidutelor sunt mai intense. Eu zic sa incerci sa te linistesti, maine il vezi pe bb si o sa vezi ca totul e in regula.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 succes la eco sa ne vii cu vesti bune!

Fetele ce mai papati? Eu am dormit putin, si cum m-am trezit am ras doo felii de pepene rosu. Ana tu mai esti cu pepenele sau ti-a trecut?

Heydi dar ce s-a intamplat de vrei sa schimbi medicul? Ce anume concret nu iti mai convine?

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello girls..azi amfost plecata cu sotul cam toata ziua..acum am venit si eu acasa...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, bafta la eco!!!

Doura, incep sa ma ingrijorez. Azi parca aveai eco. Sper sa fie doar netul...

Ral_eli, stai linistita tot hormonii sunt vinovati de visul tau. Eu la prima sarcina visam ca pierd copilul in wc in mod curent, devenise obsedant.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput