Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://electro-shopping.blogspot.com/2008/09/aparat-de-masaj-anticelulitic-magic.html

Ce ziceti de asta?O fi bun de ceva?

18+
Mami de baiat

Eu una nu cred in aparate miraculoase pentru celulita, in plus in descriere au mentionat ca inlatura vergeturile, o mare minciuna pentru ca vergeturile nu pot fi inlaturate prin niciun tratement!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Heidi, nu fi suparata din cauza culorii caruciorului . Noua ne-a zis in sapt. 12 ca e probabilitate mare sa fie baietel, dar daca la urmatoarea eco ne zice ca e fetita n-o sa ma supar, ca pana la urma o sa vedem cand va veni bb ce va fi, nu? Am o prietena care zicea ca "pana nu-mi arata labiile nu cred ca e fetita", dupa ce in sapt. 12 i-a zis ca e baietel si din sapt. 16 ca e fetita...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, nu o simti tu dar ea se misca. Azi citeam ca au chiar un progam de miscari, poate nu ai prins ora de activitate Nu stresa bebelina!

tocmai ce-am stresat-o ...i-am bagat o cioco si mi-a dat o lovitura mica de control ceva de genu " da mama ma stresaziiii" ...mama denaturata chinui copilu

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura tu esti mereu prin preajma! azi nu te-am vazut deloc pe aici....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

AM revenit si eu de pe la cumparaturi.

Multumim pentru capitolul nou Allexxia!

Heidi, La Multi Ani!, sa fii sanatoasa si sa fie si bb sanatos si norocos!

Am luat si eu rezultatul de la Dry Test, doctora mi-a zis ca e OK si nu ma mai trimite le triplu test, ca nu are sens. Asa m-am bucurat... mai mult pentru ca este in regula, ca daca ei i se parea ceva ciudat sigur faceam toate testele posibile si imposibile. Acum astept sa ne vedem in prima saptamana din iulie si atunci fac programarea si pentru eco probabil.

Chestia cu papucii pufosi mi-a placut si mie. Mie mi s-a intamplat ca in virtutea inertiei sa ma descalt cand am intrat in birou. Noroc ca n-am decat 2 colege, ca s-au uitat asa cu niste ochi mari la mine... si au zambit intelegator

13+

Multumesc.. E asa ciudat.. credeam ca anul asta am sa ma bucur de ziua mea pt ca sunt implinita.. vom avea un bebe, suntem sanatosi si DD are grija de noi ... dar parca tot trista sunt.. a mai trecut un an...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, voi v-ati hotarat asupra Bancii de celule stem?

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, va multumesc ca m-ati primit in randul vostru!

Ral_eli: datele sunt ok, multumesc mult pentru introducerea lor!

Eu in week-end nu voi avea acces la internet, asa ca va urez un week-end placut si ne intalnim pe forum saptamana viitoare. Sper ca pana atunci sa trec si eu de bariera moderatorului :) Nu am tinut evidenta, dar mai am cateva mesaje de trimis. Va dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

heidy nu fii trista, imbatranim dar imbatranim frumos, cu puii pe langa noi. fiecare varsta are farmecul ei! asta ti-o spune o fata care plangea la fiecare aniversare....

16+

Mergi la inceput

Heidy, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa fericita si iubita! Sus moralul, eu de la 15 ani bocesc de ziua mea ca imbatranesc . Ma deprim invariabil, iar azi cred ca e ceva in aer, de cand m-am trezit sunt deprimata si se pare ca nu sunt singura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

heidy nu fii trista, imbatranim dar imbatranim frumos, cu puii pe langa noi. fiecare varsta are farmecul ei! asta ti-o spune o fata care plangea la fiecare aniversare....

16+

Inca una

Sunset, lasa ca eu apasam pe burtica, poate se supara si imi da una Acum stiu secretul, cum mananc se trezeste.

Mergi la inceput