Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele cand aveti timp intrati www.realitatea.net/un-bebelus-din-brazilia-care-danseaza-samba-face-senzatie-pe-internet-vezi-video_719162.html" target="_blank">aici sa vedeti ceva tare http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+ |
Foarte tare! Unii se pare ca au in sange dansul,nu ca noi care ne chinuim de zor sa prindem pasii!
Madalina16+
heidy spune:
Buna burtici,
Eu sunt in urma cu cititul vreo 3 capitole.
As vrea sa imi schimb medicul care imi urmareste sarcina. Ma tot gandesc, ma tot foiesc... Am fost cam nemultumita in ultimul timp. Mi se pare superficial .. si faptul ca in aparenta pare o sarcina ok si fara probleme nu inseamna ca nu trebuie sa fie atent si sa urmareasca pe bebe cum trebuie.
Aveti o recomandare de doctor bun? Poate si ceva detalii daca puteti sa imi dati.. aici sau pe PM... Sunt chiar dezorientata si nu stiu ce sa fac ..
15+
misticgirl spune:
Fetelor, multumesc pt aprecieri! Intr-adevar, sunt o mamica fericita si mandra de puiutii mei (atat de Nicholas, cat si de cel din burtica)
Burtica se vede bine, este adevarat...insa la prima sarcina am avut-o mult mai mica in preimele 16-17 saptamani. Atunci abia dupa 17 sapt a inceput sa creasca, iar acum se vede de pe la 15 sapt.De atunci mi se ofera locul in metrou , ceea ce e un lucru bun, mai ales cand ma intorc seara de la serviciu si e super-aglomerat.
Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
mirunam spune:
Elfica, bine ai venit! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
Ratusca, iti doresc sa iti revii cat mai repede. E bine ca nu te doare nimic, deja e chnuitor sa stai in pat toata ziua.
Sunset, nu o simti tu dar ea se misca. Azi citeam ca au chiar un progam de miscari, poate nu ai prins ora de activitate Nu stresa bebelina!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +
ral_eli spune:
heidysunt convinsa ca ai aflat de pe forum de doctori faimosi; e de ajuns sa te uiti la lista cu nume de la alte burtici mai din urma si observi ca unele se tot repeta. poate cu acei doctori mergi la sigur
eu am cautat mult pana sa ma hotarasc la cineva si aproape ca vroiam sa merg la doctorul Haiduc de la Filantropia (exista un subiect deschis cu el) dar intretimp am cunoscut o doctorita tanara si pasionata de meserie dr. Brenevig, de la Sp. Ilfov si am decis sa raman la dansa; sper sa fie bine pana la capat
sper ca fetele sa te ajute mai mult.
16+
beatrice75 spune:
http://electro-shopping.blogspot.com/2008/09/aparat-de-masaj-anticelulitic-magic.html
Ce ziceti de asta?O fi bun de ceva?
18+
Mami de baiat
Vasari spune:
Heidy, cred ca important ar fi sa cauti si un spital in zona ta. Eu din drumul Taberei, de ex, as face enorm pana la celelalte. Am mai aproape Giulesti si Universitar, dar si la ele in conditii de aglomeratie mare ajung f greu.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
amelia_ilie spune:
AM revenit si eu de pe la cumparaturi.
Multumim pentru capitolul nou Allexxia!
Heidi, La Multi Ani!, sa fii sanatoasa si sa fie si bb sanatos si norocos!
Am luat si eu rezultatul de la Dry Test, doctora mi-a zis ca e OK si nu ma mai trimite le triplu test, ca nu are sens. Asa m-am bucurat... mai mult pentru ca este in regula, ca daca ei i se parea ceva ciudat sigur faceam toate testele posibile si imposibile. Acum astept sa ne vedem in prima saptamana din iulie si atunci fac programarea si pentru eco probabil.
Chestia cu papucii pufosi mi-a placut si mie. Mie mi s-a intamplat ca in virtutea inertiei sa ma descalt cand am intrat in birou. Noroc ca n-am decat 2 colege, ca s-au uitat asa cu niste ochi mari la mine... si au zambit intelegator
13+
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 http://electro-shopping.blogspot.com/2008/09/aparat-de-masaj-anticelulitic-magic.html Ce ziceti de asta?O fi bun de ceva? 18+ Mami de baiat |
am si eu unul asemanator acasa dar pe manual scrie ca nu este indicat la femeile gravide, ar fi bine sa te interesezi daca il poti folosi in timpul sarcini
19+
heidy spune:
ral_eli Da, am aflat de doctori faimosi de pe site... Eu nu tin neaparat sa merg la un doctor faimos.. as vrea un doctor ok care sa imi inspire incredere si mai ales sa nu stau pe la usi sa il astept .. Asta e o cerinta cam mare .. stiu.
Vasari Stau departeee... departeee de orice maternitate .. spital .. Daca e liber prin Bucuresti ajung repede.. dar daca prind aglomeratie.. imi trebuie elicopter Cred ca daca va fi sa fie in timpul saptamanii o sa iau metroul .. . Glumesc.. dar din pacate e adevarat.
Probabil ca am eu o stare mai proasta azi, trebuia sa aflu ce bebe vom avea .. fetita sau baiat .. si nu a fost sa fie .. trebuie sa ne reprogramam. Era un cadou mult asteptat.. si se pare ca nu va veni .. nu azi :) .
Va pup.. si va multumesc ca sunteti langa mine .
15+