Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
Doura, ce bine te inteleg. Iti dai seama ca eu am in mod normal 45-47kg (oscilez) si acum ma simt 'balena'. Ma dor deja genunchii, ca eu nu pun si pe picioare. Ma ingras de la coapse in sus, de imi spune sotul ca sunt albina. Am 2 bete pana putin deasupra genunchiului, si apoi bummmm...parca nici nu sunt picioarele mele. Adica dc imi vede cineva gleznele si gamba, se asteapta sa vada o slabatura si apoi in sus sunt balena
...ma consolez sa stiu ca e bebe bine si stiu ca sigur voi reveni la formele mele in maxim 3luni.
si colac peste pupza am f multa celulita. La Arianna nu am avut asa. Eram mandra pe plaja pe la 24-28s. Acum mi-e jena sa ma dezbrac
Bine, nici nu fac nimic in acest sens. Ma mai dau din cand in cand cu crema, mai un masaj de 10 minute, dar apoi iar uit.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
20+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
offf da si celulita ..la mine la vreo luna dupa nastere a inceput sa se duca..acum iar a aparut..eu din pacate ma ingras si la picioare dar din cate imi dau seama e mai mult retentie de lichide decat grasime..eu in timpul sarcinii nu ma dau cu nic o crema anti celulita pt ca mi-e frica ...anul asta nu cred ca am curajul sa merg la plaja ..nu suport sa ma vada cineva asa..
acum mi-am prajit niste branza halloum (daca gasiti pe la voi luati si prajiti-o cu f putin unt..e delicioasa..de multi ani mananc asa si imi place de mor..dar aveti grija sa o tineti in apa inainte ca e f sarata)
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 ca sa nu zic k desi pe papanicolau toate sunt bune, la sf imi scrie k tre sa repet analiza. pai de ce sa o mai repet dc totu e normal? ![]() sa mai ia niste bani in plus nu? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+ |
Uneori e ceva in neregula cu proba recoltata sau un rezultat e incert (intre pozitiv si negativ). Dr. tau ar tb sa te lamureasca.

Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Sa va zic ce-am patit eu aseara cand m-am bagat in pat la nani. L-am simtit pe bebe pe mijlocul burtii (desi pana acum l-am simtit doar cumva transversal). Ma cam miram ca sta el asa si pe urma am obs ca de fapt e burtica intarita in jurul lui si de aceea e asa "ingramadit". Nu mai zic ca ma durea si burta=contractie. Si nici no-spa n-am avut in casa
Cand m-am trezit, totul bine, burtica relaxata, probabil a fost de la oboseala...
Si astazi am fost la piata de dimineata cu Sofia si m-a apucat o stare de rau/lesin de imi venea sa ma asez pe jos. Cred ca e ceva cu tensiunea ca ma treceau toate transpiratiile si mi se infundasera urechile. Bina ca merg la dr. marti ca poate ma mai lamureste.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
BraveGirl spune:
Doura nici eu nu folosesc crema anitcelulitica in sarcina/alaptare. Ma masez cu crema pt gravidute cu unt de cacao. Dar la mine face minuni, ca celulita e superficiala. Timp sa am sa ma masez si chef...dar imi lipsesc cu desavarsire 
In concediu plecam cu inca 2 familii d eprieteni....mi-e jena sa ma vada asa, dar n-am ce face.
Joy, si la mine e la fel. Nu se contracta uniform uterul si stunci bebe se strange, de obisei e pe partea dreapta. De obicei patesc asa dc stau mai mult in picioare, sau o tin pe Arianna in brate. Ai grija de tine si cumpara no-spa sa ai mereu in casa, ca nu e de glumit cu contractiile. eu cd am ajuns la spital cu amenintare de avort, eram ca o floricica, nu ma durea ca sa ma sperii. Credeam ca e normal sa se mai intareasca burta si sa ma jeneze jos
...si cand colo mandra mea era angajata cu caputul direct in colul meu. norocul meu a fost ca al meu col nu s-a deschis. multa santate!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
20+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BebyCry spune:
Salurate Burticte 

va mai aminti-ti de mine??????![]()
![]()
bineintele ca sunt acolo in listuta voasrta azi avem 9 sapt si o zi, greata si starile de rau ma termina dar in rest e totul ok......... ieri am facut toate analizele de sange iar![]()
![]()
![]()
![]()
pe 27 mergem la priml eco si o sa il vedem pe 

.Sunt ffffff bucuroasa si am decis sa va anunt ce sa mai intamplat,ieri doctorita a incercat sa auda inimioara lui bebe dar nu a rusit a zis ca e prea mic si dupa 11 saptamani functioneaza aparatul care il are dar pe 27 o sa il vedem ![]()
![]()
![]()
![]()
Va doresc o sarcina usoara si multa multa sanatate o sa va tin la curent

8+
alinushca spune:
Beby, multa sanatate! Sa intri sa ne povestesti cum a fost la eco. In detaliu! ![]()
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 19+ 
Olgutzika spune:
Buna, fetelor
!
Copilul meu cel nascut inca mai doarme, asa ca va si scriu trei randuri, nu doar va citesc.
Fost-am aseara la concert, a fost de vis ( dar asta e chestie de gust, de stare de spirit, etc ). Revenind pe pamant trebuie sa trag urmatoarele concluzii:
1. La concerte mai merg gravida numai daca am cum sa stau jos pe scaun. Am stat in picioare de la 17:30 pana la 11:30 si simteam cum am cuie inrosite in foc in calcaie...eu sunt zdravana ca un cal, am facut sport jumatate din viata si nu am avut probleme niciodata cu statul in picioare. Vremea a fost perfecta, a fost racoare, aglomeratia nu m-a afectat pentru ca nu m-am inghesuit si impins nimeni...dar statul in picioare atatea ore nu a fost pentru mine. Am rezistat eroic pana dupa "Baby, please don't go", highlight-ul concertului pentru mine, dupa ce au terminat, m-am terminat si eu
. Asa ca Dream on si Walk this way le-am vazut si auzit de la bar si pe urma am iesit, tarandu-ma spre masina, realmente.
Nu am avut nicio contractie, pisoiul saracutul a fost cumintel, dar m-au durut picioarele. Am cantat, am dansat, am aplaudat, dar cinci ore au fost prea mult. Am fost si desteapta si mi-am luat pantaloni stramti pe mine, am transpirat in ei si parca eram in pantaloni de forta
, nu puteam sa stau nici pe vine, d-apai in fund in ei...
2. Zgomotul nu a parut sa il afecteze pe pitic, am stat foarte atenta la asta. Ori i-a placut
, ori la el s-a estompat suficient cat sa poata sa stea linistit.
In rest...de vis!
Va
, sa aveti un weekend superb, sa fiti sanatoase si voi si bebicii si sa ne auzim numai cu vesti bune
!
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui BebyCry Salurate Burticte ![]() ![]() va mai aminti-ti de mine??????![]() ![]() .Sunt ffffff bucuroasa si am decis sa va anunt ce sa mai intamplat,ieri doctorita a incercat sa auda inimioara lui bebe dar nu a rusit a zis ca e prea mic si dupa 11 saptamani functioneaza aparatul care il are dar pe 27 o sa il vedem ![]() ![]() ![]() ![]() 8+ |
Felicitari! Sa ai un bebe sanatos si sarcina usoara.
Poate una dintre fetele care mai editeaza in lista, trece "acum
" in dreptul tau 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi misticgirl ti-a lucrat la masea cu anestezie sau fara? nu de alta dar trebui sa ma duc si eu peste 1-2 sapt Doamne ai grija si de noi 17+ ![]() |
sunset_zuzi. mi-a facut anestezie locala, nu stiu cum se numeste, din aceea chiar in locul unde lucra...nu mi-a amortit nimic, doar fix locusorul respectiv. Mi-a spus ca in trim 2 de sarcina e OK o anestezie la masea, dar eu avand problema cu contractiile mi-a facut una mai usoara, chiar pe locul respectiv. Nu m-a durut, dar tot neplacut a fost
Claudia
18+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl