Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
buna diminetul..fetelor eu nu stiu cum sunteti voi dar eu ma deprim cand vad ca nu mai imi vijn bine unele haine..adica ma incap dar arat ca o ...c..o..w....ieri inainte sa plecam am plans jumatate de ora..imi venea sa-mi arunc toate hainele...si ma deranjeaza ca eu in sarcina ma ingras si la fata...azi noapte am adormit pe la 3
..m0-am trezit pe la 11 azi..fetelor de3 ce nu va duceti la filantropia?eu nu fac reclama ca nu am de ce dar citisem numai lucruri bune despre spitalul ala..curat si destul de bine dotat si fara probleme ca alte maternitati.anywayyyyyyyy..va
pe toate fara exceptie...crisuletz unde esti???????..a inca ceva..m-am uitat la pozele voastre cu burtik si toate aveti burta mai mare ca mine ..sper sa nu fie mai mica bb a mea...mai revin..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu
ratusca83 spune:
neata burtici..va
pe toate....eu sunt mai bine azi..nu ma mai doare asa rau dupa urinare...astep rezultatele uroculturii...colul meu este ok...
16+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Doura, eu cred ca e doar o impresie a ta ca arati asa. Pentru mine toate gravidutele sunt frumoase, si au un aer aparte, special. Nu-ti mai face probleme cat timp sunteti bine tu si bebe. Asta e cel mai important acum. Dupa ce vine bb o sa ai timp sa tii si diete, sa faci si sport, dar acum nu te mai stresa, ca nu faci bine.
13+
allexxia_m spune:
'Neata burtici!
Ne-am trezit si noi mai cu intarziere asa, am facut tumbe prin burtica si acum am papat si am recuperat din urma de pe forum ![]()
Un weekend frumos tuturor!
ral_eli ai fost pasare de noapte ![]()
m-ai facut sa-mi amintesc de ziele mele de studentie, ce vremuri ...
beatrice75 lasa ca o sa va puteti duce in concediu de la anul in formatie completa 
distractie placuta la gratar pana atunci ![]()
bebelu86 si eu gandesc la fel ca tine cu privatul, pentru ca eu cred ca daca dai destui bani si in spital poti sa ai conditii si atentie, ca doar asa e pe la noi, totul este pe bani.
20+ 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amelia_ilie Doura, eu cred ca e doar o impresie a ta ca arati asa. Pentru mine toate gravidutele sunt frumoase, si au un aer aparte, special. Nu-ti mai face probleme cat timp sunteti bine tu si bebe. Asta e cel mai important acum. Dupa ce vine bb o sa ai timp sa tii si diete, sa faci si sport, dar acum nu te mai stresa, ca nu faci bine. 13+ |
Eu inca nu am pus poze, dar ce ma mira este ca desi m-am ingrasat cu 7 kg, toti imi spun ca arat mult mai bine asa, ca parca infloresc pe zi ce trece. Doar sotului ii plac cat mai slaba.
18+

Mami de baiat
allexxia_m spune:
Ana_o multi 

suntem langa tine 
sper din tot sufletul sa treci peste starea asta si sa reusesti sa nu te mai stresezi 

stiu ca este greu si mai ales acum cand hormonii isi fac de cap cu noi, dar te rog incearca pentru binele puiutului tau
el te va iubi neconditionat si pentru toata fericirea pe care ti-o va aduce merita sa faci orice efort 

20+ 
allexxia_m spune:
doura eu te inteleg perfect ...
nici eu nu ma simt deloc bine ca iar ma ingras dupa ce tinusem un an cura de slabire inainte sa aflu de sarcina si reusisem sa dau jos 16 kg.
Dar pe de alta parte ma gandesc ca acum am o scuza buna si ca sanatatea puitului meu este mai importanta. Plus ca macar este o perioada trecatoare dupa care o sa putem reveni la formele pe care ni le dorim. Mai ales ca eu acum stiu si cum ![]()
20+ 
allexxia_m spune:
ratusca ma bucur ca esti mai bine 
o sa-mi fac si eu poze la burtica caci a mea este destul de mica in comparatie cu ce am vazut pe picasa ![]()
20+ 
douradoudou spune:
merci fetelor pt incurajari
..eu sunt fericita ca bb e bine ..doar aca eu sunt obisnuita sa fiu mai slaba si atunci cand ma ingras (doar in timpul sarcinii ma ingras) sunt putin deprimata..dar stiu ac dupa nastere o sa "las in spital" vreo cateva kg...apoi dupa cateva luni vreau sa ma apuc de sport serios..aici cam toate salile au si garderie si daca bb ae catvea luni pot sa o las 1 ora acolo mai ales ca o sa fie langa mine..mai am si varianta plimbatului e faleza cu caruciorul si cu role..de abea astept..va mai
o data
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu