Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_o spune:
Hello, burtici! 
N-am reusit nici pana la ora asta sa ne mutam... totul era aranjat, dar am vazut alte 2 apartamente si suntem in dilema mare. Iubi doarme, zice ca sigur dupa o ora de somn va simti ce trebuie sa alegem.

Cand ma gandesc ca maine trebuie sa eliberam aici, ma apuca altele...
In fine... pup pe toate!
Ana
20
Dosita spune:
Vad ca nu prea este nimeni pe aici...acum, cand in sfarsit am si eu timp! Pentru ca
azi am dat ultimul examen! Deci gata cu sesiunea, am terminat si anul III. Vom vedea cum reusesc sa termin facultatea asta...anul urmator ar fi ultimul an, dar in noiembrie se va naste
si zau nu stiu cum am sa ma descurc.
Am incarcat si niste poze pe picasa, am una unde (teoretic) ar trebui sa mi-se vada si burtica dar nu se vede nimic
.Burtica mea este asa de mica in comparatie cu a voastra!
Cu toate ca sunt la a doua sarcina- desi prima a fost acum 14 ani, poate nu se mai pune...
Saptamana trecuta am fost la TT, bebe era ok, rezultatul este bun. Saptamana viitoare ma duc iar la eco, eu sper ca-i bine puiutul
, nu este subdezvoltat, chiar daca am burta asa mica... Imi fac griji...

19+ 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dosita Vad ca nu prea este nimeni pe aici...acum, cand in sfarsit am si eu timp! Pentru ca azi am dat ultimul examen! Deci gata cu sesiunea, am terminat si anul III. Vom vedea cum reusesc sa termin facultatea asta...anul urmator ar fi ultimul an, dar in noiembrie se va naste si zau nu stiu cum am sa ma descurc.![]() Am incarcat si niste poze pe picasa, am una unde (teoretic) ar trebui sa mi-se vada si burtica dar nu se vede nimic .Burtica mea este asa de mica in comparatie cu a voastra! Cu toate ca sunt la a doua sarcina- desi prima a fost acum 14 ani, poate nu se mai pune... , nu este subdezvoltat, chiar daca am burta asa mica... Imi fac griji...![]() ![]() 19+ ![]() |
Buna burtici!
Revin si eu dupa o etapa de migrene care m-a luat de ieri, azi parca e mai bine! Sper sa fie din ce in ce mai bine!

Dosita felicitari pentru ultimul examen! Sa fie cu un rezultat cat mai bun! De asemenea felicitari si pt rezultatele de la TT! Nu-ti face probleme din cauza burticii nevazute, asa am avut si eu o pritena, care se vaita ca la 18 sapt nu are burtica, si asa era, nu prea se vedea, dar i-a crescut brusc la 20 de saptamani! Deci inca putina rabdare!
Doura Si eu sunt ft terifiata de gandul la celulita, de vergeturi nu mai zic, nu am avut niciodata, si acum vad ca celulita prinde teren bine

. Inainte de a ramane graviduta ma duceam de 3 ori pe saptamana la sala, si foloseam creme anticelutice, dar ca si tine am incetat imediat ce am aflat de bebe. Sport faceam oricum contra indicatiilor medicilor, insa, efectiv nu puteam sa stau fara miscare, sport am facut intotdeauna!!!Acum ma vad totusi obligata sa respect indicatiile si ma limitez ft mult in ceea ce priveste sportul, si sufar destul de mult din cauza asta, si mai ales cand ma gandesc ce repercursiuni va avea asupra siluetei mele.

Pentru bebele meu trec peste orice, si cu ajutorul sotului care nu inceteaza sa ma complimenteze mai ales ca stie ca sufar pe furis, el e scump si zice ca imi fac griji degeaba!

Ana_O Spor la mutat, si sper ca ti-ai revenit din starea de bulverseala de ieri, iti va trebui multa energie pt mutat!
Simona-Maris Spuneai ca ai probleme cand te consulta dr la masa, era vorba de controlul vaginal, nu de col, nu? Cum spunea Doura, colul se masoara la echo. Daca te doare la control va trebui sa anunti dr,nu e bine sa ai dureri!
Va pup pe toate si weekend cat mai placut!

Madalina
16+
vmadelain spune:
Am uitat sa schimb semnatura, azi am facut 17 saptamani!

Inca o data, pup toate burticile!
Madalina
17+ 
Dosita spune:
vmadelain mersi pentru incurajari!
Sunt nerabadatoare sa-mi creasca burta, sa se vada mai clar ca sunt gravida, ca asa pare doar ca m-am ingrasat (cu toate ca am doar cu 3 kg in plus), arat ca o balena
, sau cel putin asa am eu impresia
.
19+ 
ana_o spune:
Dosita, felicitari pentru final de an!
Imediat o sa "apara" si burtica si atunci o sa le linistesti! Asteptam vesti de la echo, mai e putin! 
Madalina, astept ziua in care o sa scrii ca te simti excelent si ca ai scapat de toate neplacerile!
Nu stiu cum rezisti fara sotul tau, eu nu as putea. Chiar te admir pentru asta!
Ana
20
amelia_ilie spune:
Dosita, bravo pentru examene! Ai intrat in vacanta acum, nu?
Ana, spor la mutare!
13+
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Dosita, felicitari pentru final de an! Imediat o sa "apara" si burtica si atunci o sa le linistesti! Asteptam vesti de la echo, mai e putin! ![]() Madalina, astept ziua in care o sa scrii ca te simti excelent si ca ai scapat de toate neplacerile! Nu stiu cum rezisti fara sotul tau, eu nu as putea. Chiar te admir pentru asta!Ana 20![]() |
Ana_O Multumesc de incurajari si felicitari

, crede-ma astept cu mare nerabdare o zi in care sa ma pronunt ca m-am bucurat total de ea si m-am simtit cat se poate de bine, nu sunt pesimista, dimpotriva, cred ca acupunctura chiar m-a ajutat, caci migrenele si varsaturile sunt mai rare si mai reduse in intensitate! Cat despre sot, din pacate nu este prima data cand este plecat pt perioada lunga de timp, anul trecut a fost plecat 3 luni in India si o luna jumatate in Vietnam, anul asta a mai fost plecat la fel in Paris, si cele 2 enuntate mai sus, macar la Paris l-am insotit!
Vorbim zilnic prin videocall sau telefon, il sun eu local caci roaming in tarile din lumea a treia te rupe efectiv la buzunar, asta cand in tara de kkt India nu pica curentul sau vine musonul si taie tot, inclusiv cablurile de internet sau electricitate. Avem incredere mare unul in celalalt,ne iubim mult, ne stim si ne simtim destul de bine, in septembrie vom face 10 ani de cand suntem impreuna, si uite ca rezistam si in situatii de genul!

Dosita Si eu am exact aceeasi impresie, m-am ingrasat tot cu 3kg si ma vad imensa, si interesant ca mi se si zice, mai cum ai reusit sa te umfli intr-o saptamana? datorita si retentiei mare de apa, pe care o am de cand ma stiu, acum insa e mai vadita ca oricand!

, in rest,zic si eu precum fotbalistii: "asta e, se intampla, mergem mai departe!"Pup cu drag pe toate!

Madalina
17+