Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

amelia, multumim! dar... sa ne decidem unde!

Ana
20

Faceti o listuta, cu pro si contra si ... va decideti cum e mai bine .

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Asa am facut, Amelia. Dar amandoua au aceleasi minusuri si aceleasi plusuri. Ideea e ca una din locatii o putem cumpara. Adica 3 ani platim chirie...care de fapt e socotita ca si rata. Si dupa 3 ani, platim diferenta. Numai ca e putin cam scump pentru Vacaresti.. Nu stiu ce vom face, nici acum nu ne-am decis. Super aiurea.

Ana
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Asa am facut, Amelia. Dar amandoua au aceleasi minusuri si aceleasi plusuri. Ideea e ca una din locatii o putem cumpara. Adica 3 ani platim chirie...care de fapt e socotita ca si rata. Si dupa 3 ani, platim diferenta. Numai ca e putin cam scump pentru Vacaresti.. Nu stiu ce vom face, nici acum nu ne-am decis. Super aiurea.

Ana
20

Noaptea e un sfetnic bun uneori. Poate o sa va ajute sa va decideti pana la urma. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi .

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele,

Ieri ma apucasem de doo ori sa va scriu, si tutu asta de calculator s-a stins!
Va ziceam asa: ca si eu visez prostii cosmaristice: de exemplu am visat ca nu mai aveam decat un pufic! Mama ce m-am speriat! Va dati seama..Mi-i doresc pe amandoi,ii iubesc pe amandoi si nu pot concepe sa nu ii am!

Ana e vorba de bloc nou? Succes la luat decizii!

Am cititi ce ati scris despre nastere si m-am apucat sa citesc ghidul de nastere de pe mail ! Super super interesant! tare mi-ar place sa pot naste asa. Data viatoare pe 30 adica cand am programare (vai ce mult mai e!) o intreb daca crede ca avem sanse de nastere naturala..

Ce planuri de gatit mai aveti azi? Ati vazut s-a mai racorit..super tare!

Va pupez dulce.

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ah si sa va mai zic: ieri am fost cu Pufi Pufescu la Delfinului la piata sa lom una alta.

Desi nu era asa cald si am fost cu masheena, nu va spun ca simteam asa presiune/tensiune la burta si ca parca era tare (desi mai am si grasime pe ea). Or fi fost contractii? AM ajuns acas si am luat nospa, baut apa multa,am stat la racoare si intinsa. Dupa m-am simtit mai bine.. Da ma sperie chestiile astea. Vad ca fac urat la caldura.

Voi cum suportati caldura..efortul?

Ah si ieri am cumparat ZMEURA! Asa frumos arata si nu am rezistat. Si am cumparat si PORUMB. 2 lei unu, dar am luat 3 ca am zis ca mor daca nu imi fac fiert. Fetele a fost DIVIN!

kiss

sugubina +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
BebyCry felicitari, felicitari !!!!
te-am trecut in listuta de si te anunt cu mandrie ca esti a 100-a dintre noi!!!
Asa ca fetelor avem de sarbatorit !!!!
Si mai ales cu asa o membra aspiranta sa fie a 100-a, parca DD a facut sa fie asa !

BebyCry te-am trecut la ianuarie ca nu am stiut datele de la UM si DPN. te rog sa ni le dai si in functie de acestea te trec unde trebuie

20+

Mergi la inceput

Ana_o ce decizie ati luat pana la urma?
Nu te speria cu mutatul, va trece, gandeste-te ca veti avea casa noua numai a voastra si a copilului
Treci tu si peste mutat ca esti puternica si cu credinta in DD

Dosita felictari pentru final de an! Te asteptam cu vesti bune de la eco
Nu-ti face griji de burtica, nici a mea cica nu se observa, asa mi se zice

20+

Mergi la inceput

Doura, vmadelain eu ce sa mai zic de celulita
O aveam si inainte dar nu chiar asa vizibil
Bine ca ati deschis voi subiectul asta ca eu ma gandeam ca este din cauza ca m-am ingrasat iar si nu stiam ca are legatura cu sarcina
Macar sper ca dupa nastere sa se mai estompeze

vmadelain felicitari pentru schimbarea de semnatura! Sa fie usoare saptamanile care urmeaza!

20+

Mergi la inceput

sugubina nu baga in seama visele astea, se pare ca hormonii se cam joaca cu noi. Sigur puficii tai sunt bine amandoi
Si eu am probleme cu caldura, ma ia cu lesin mai ales daca trebuie sa stau in picioare, dar cum ai descris tu ca ti s-a intarit burta nu e de bine, pare sa fie contractii! Ai mare grija, eu zic sa incerci sa eviti caldura si oboseala pe viitor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alexxia si eu am aceeasi probl cu celulita
inainte nu avea,iar acu e pe picioare si se vede de la o posta
si deasupra genunchilor am facut ca o punga de grasime asa..si ma enrveaza de mor

dar asta e... pana la urma orice pt bb.
sa speram ca dispar dupa sarcina

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput