Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka aelita, ptr ca daca merg in timpul zilei risc sa stau 5-6 ore chiar daca ma plang, mai deseara nu mai merg toti mosnegii bolnavi inchipuiti care trebuie si ei bagati in seama. o sa merg pentru linistea mea... _ 35+ AMR 4+ pozele noastre Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
gravida fiind,te baga mai repede in seama,mai ales daca acuzi niste contractii(chiar daca nu le ai,important e sa te ia la un ecograf).
eu cand am mers in noiembrie sau decembrie nu mai stiu,cu o raceala mare ,nu mai puteam respira,m-au trimis intai la gineco unde mi-.au facut ecografie si au spus ca e totul in regula,apoi am asteptat intr-adevar 2 ore ca sa ma consulte de gripa ..Dar cel putin ecografia mi-o facusera.
acum,depinde si ce noroc ai si ce zi prinzi !!
pe mine atunci ma bagau ceva mai repede decat alea 2 ore,dar au uitat de mine !!! mi-au pierdut numele pe acolo,ca la un moment dat ma cautau prin alta parte,si eu asteptam la usa unde ma pusesera sa stau...Dar asta a fost intamplare.
sper sa nu iai nimic,dar faptul ca tu de fel nu ai nimic,si acum esti la pat,si stiu ca nu te vaiti tu degeaba..
31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
baby78 spune:
citat din mesajul lui katalina [quote]citat din mesajul lui ciristina_serban Katalina, cam pe cand te gandesti sa pleci si sa ramai in Constanta? Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 32+ Riana |
Cris,ce sa-ti spun, eu abia miercuri ma vad cu dr.,la telef mi-a spus ca ar trebui la 38 sapt sa fiu acolo pe aproape.Pe cei doi copii i-am nascut fix la termen, si cred eu ca la fel se va intimpla si de data asta.Pt noi va fi ca un concediu,merg cu o sapt mai devreme, sau depinde de simptome.
Cum e euromaterna?
uite aici imagini si informatii..... http://www.euromaterna.ro/
Eu tot la Euromaterna voi naste si stiu multe mamici care au nascut aici si sunt f multumite de servicii si conditii
33+ Tudor Constantin
AMR -6
ciristina_serban spune:
Wow...ne inmultim.. hihihi.. ce ma bucur
Baby, tu cu cine nasti? Suntem de aceeasi varsta... poate ne vedem pe acolo...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
btz_ovi spune:
fetelor e normal sa am dureri groaznice sub buric?abia pot merge,simt o presiune la pasa si dureri de oase ca alea de la zona inghinala numai ca mai sus.am sunat-o pe dr insa nu mi-a raspuns...si maine vroiam sa plec la barlad...mi-e teama..am o stare de voma continua
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
baby78 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Wow...ne inmultim.. hihihi.. ce ma bucur Baby, tu cu cine nasti? Suntem de aceeasi varsta... poate ne vedem pe acolo... Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
Eu sunt pacienta dr Lutescu Ioana .....Sunt f incantata de conditiile de la Euromaterna si de modul cum sunt tratati pacientii. Eu pe 25.06 am programare la doctor si vorbesc si detalii despre nastere ..sa vad daca s-a intors si strumful meu...
33+ Tudor Constantin
AMR -6
baby78 spune:
Uitati aici un articol care sper ca va este util, legat de simptome legate de natere..precum si false simptome...
http://www.reclama/Asositclipanasteriisaunu-articol-310.html
33+ Tudor Constantin
AMR -6
baby78 spune:
mai incerc o data dar pun statii intre cuvinte
www. parinti . com / Asositclipanasteriisaunu-articol-310.html
33+ Tudor Constantin
AMR -6
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui baby78 Tu vrei sa nasti normal,nu? 33+ Tudor Constantin AMR -6 |
Momentan sunt conditii pentru cezariana, pentru ca placenta mea e inca jos. Dar a ramas ca la urmatoarea vizita, vedem daca se mai ridica placenta si daca e cazul sa discutam despre a naste normal. Eu eram oarecum fixata pe cezariana, dar daca ajung la clinica, nu refuz total nici ideea de a naste normal.
Am oarece emotii, pentru ca bebelina tre sa stea cuminte pana la urmatoarea intalnire cu dl. dr. Eu voi avea atunci 38 spat!!! Sper sa iasa cum am planuit... desi nu cred ca nu se vor ocupa de mine in caz ca se va intampla mai devreme si nu va fi doctorul meu.
Succes pe 25 iun. Sa-mi povestesti si mie ce ati stabilit. Sper sa se intoarca si bebe pana atunci!
Btz_ovi, mai bine te linisteti un pic in patut si vezi cum evolueaza lucruile inainte sa te panichezi.
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Mycya spune:
btz_ovi mai insista la telefon,daca vezi totusi ca nu iti trece fugi la spital sa vezi despre ce e vb,mai ales ca ti sa spus ca bebe poate veni oricand.da deodata te-au luat durerile astea?ori ai depus vre-un efort?
eu ma pun pe facut gogoselesi niste porumb fiert ca am fost la magazin si cum mia sarit in ochi n-am putut sa il evit.
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica