Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
baby78 spune:
Eu cred ca strumful s-a intors la ce miscari de trupe am avut saptamana trecuta.... . Eu imi doresc tare mult sa nasc natural dar sa vedem daca sunt indeplinite conditiile....
Sunt convinsa ca vei fi tratata super ok in orice clipa vei intra in clinica. Am doua prietene care au nascut acolo si am fost in vizita...Pana nu vezi nu crezi...cat de super este si cum zumzaiau asistentele in jurul lor..Nici nu apucai sa le chemi ca ele erau prezente si se ocupau de bebe..sau de mamici..Super tare ..Plus ca ei s-au zbatut si au asigurat pentru copii nascuti in maternitatea lor vaccinul pt TBC ...Asa ca dai un ban dar se merita...Mai ales ca nu se compara cu spitalul Judetean...unde daca aduni cat dai tot pe acolo ajungi si ai sanse mari sa iesi cu cine stie ce visrusi si stafilococi
O sa povestesc ce voi face vinerea viitoare la control....Nu stiu cum este pentru voi dar mie mi se pare ca timpul asta zboara...Mie imi era teama sa intru in prenatal caci am inteles ca timpul trece f greu dar pt mine parca nu mai imi ajunge ziua....Abea astept sa il tin pe strumf in brate...
33+ Tudor Constantin
AMR -6
ciristina_serban spune:
Asa este.. si pentru mine timpul trece mult prea repede. Eu insa de abia de azi stau efectiv acasa. Dar am o gramada de treburi de aranjat, de cumparat si pregatit bagajel.. de pregatit patut si camera pentru bebe, de spalat calcat hainute..eheheheh... dar o sa le fac pe toate cu drag...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
larissa_79 spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri....am fost sa semnez contractul cu CMU. Am vizitat maternitatea si nu ma mai puteam dezlipi de geamul de la Neonato. Erau acolo 4 galusti mici....deci am uitat cat de mici is...ma tot minunam pe acolo de cat de mici pot fi. Si evident nu mai plecam de acolo...fetelor is mici mici...da' asa de scumpi...ii ziceam sotului ca i-as lua pe toti acasa la mine. Rezervele super faine...totul pare tare in regula...scaunul ala minune de care va ziceam...cica e scaun nu numai de travaliu ci si de nascut ( era si timpul, am citit in afara ca pozitia sezut e cea mai buna pozitie de nascut, nu cea de pe capra)..pe capra te urci...la controale, daca nu iese, daca tre' sa il traga...etc si depinde de medic. In fine frumos...cumva de un stres m-am eliberat.
Pana la urma eu m-am decis sa nu mai colectez stem...da' stiu am scris un lung mesaj pro mai demult...eu ma mai sucesc cateodata daca sunt argumente clare. Unul din astea a fost varsta mica pana la care se pot folosi si altul e de natura psihica ca mi s-a nazarit in suflet/minte/unde si cum vreti voi sa ziceti ca daca recoltez o sa am nevoie de ele. Asa ca m-am agitat/stresat/gandit..si cand am luat decizia sa nu recoltez am simtit asa un fel de usurare....psihica. Azi cand ne-a intrebat daca recoltam sau nu am raspuns la fel de detasat ca nu.
Aceasta decizie tine insa de fiecare familie in parte. Eladea numai tu si sotul tau poti lua aceasta decizie neinfluentata de noi. Asa ar fi corect. Daca as fi avut in familie un caz de boala a sangelui indiferent cat de indepartat am fi recolatat si noi....dar asa...v-am zis. Plus ca mi se fixase pasarica...am povestit mai devreme...nu mai repet.
Deci nu-mi pot lua gandul la galustile de la CMU...
Dupa CMU am fost in Ikea si am luat salteaua...saru'mana Otilia...am luat-o pe cea mai scumpa, cum ai zis si tu...am dat pe ea cat pe patut...dar e investitie dom'ne ca noi mai vrem copii si am mai luat si alte prostioare daca tot am ajuns acolo...plus am papat o prajitura buna buna...is moarta dupa dulciurile de acolo...manacarea nu imi place. Si sigur ca la fiecare etaj am tot vizitat baia....ca am si baut multe lichide. Acum stau intinsa in pat....asteptam in curand niste prieteni in vizita.
La multi ani Denisa.....cu multa sanatate si fericire alaturi de sot si cele doua minuni acum in burtica!
La multi ani sot de crispro...sa fii sanatos si iubit!
A ce mi-a mai placut la CMU e ca poti chema salvarea in acelasi cost....iar de o fi trafic infernal...si urgenta o sa procedez asa!
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Larissa parca imi imaginez galustele alea mici deja nu mai am rabdare sa o strang pe a mea in brate
ma bucur ca nu vrei sa te opresti aici si il vrei si pe urmatorul
bineinteles ca si eu voi mai face daca ne da Doamne Doamne si de asta se si merita investitiile in multe mai ales ca le voi mai folosi.
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
giorgia23 spune:
Hello fetelor...am terminat cu ex....de acum poate sa vina Antonia...maine schimbam si semnatura
LA MULTI ANI Denisa ...sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta
Crispo LA MULTI ANI sotului
GEO 37+ cu Antonia Maria
AMR 2+ SAPT
poze
ciristina_serban spune:
Felicitari Georgia pentru finalul sesiunii de examene! Esti o forta!
Bine ca Antonia a fost fetita ascultatoare si nu s-a grabit
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
racusor2010 spune:
buna seara delfinariu
azi nu am dormit deloc, dar nu din cauza brotacelului si sunt moarta de oboseala...cum el e tot pe bibe, doarme dus..
dar eu cu pompita, cu emotii ca s-a stricat aerul conditionat (a mers pana la urma)...am vorbit cu alta pediatra, ca de prima nu ne-a placut..dimineata plansete ca nu papa nici cu aparatul ala special si era agitat, ca de ce nu ii dadeam o data de mancare..
pediatra asta mi-a spus sa iau tot felul de stimulente de lactatie si vitamine (B-uri) pentru bebe sa il intremam si mi-a zis ca vine la mine DOAR DACA SUNT CONVINSA CA VREAU SA ALAPTEZ...e fff ocupata, dar totusi ma ajuta, dar doar cu conditia asta, altfel renunta...
mi-a explicat prin telefon una alta, dar saptamana viitoare abia sa aibe timp sa vina..mi-a zis sa il pun cate 20 min la san de fiecare data si apoi doar 30 ml supliment, ca sa ceara mai des de mancare si asa sa il pun la san mai des...sper sa functioneze...
sa vedem ca maine imi trimit sotul dupa celelalte stimulente si sa vedem ce efecte au...oricum am observat ca daca pun comprese calde (fierbinti) pe san curge mult mai bine cand pun pompita..asa ca o sa pun inainte sa il pun pe Andrei la san, poate functioneaza...
mi-a zis sa iau in continuare vitaminele, spirulina, sa beau 2-3 l ceai de lactatie, galagtogil, galafor...si inca ceva...bine, nu pe toate o data, sa le combin sa vedem ce functioneaza...
de cand pun mai des pompita, cand se fac 3 ore incep sa ma doara sanii...sa speram ca o sa se stimuleze lactatia si sa fie mai usor pentru Andrei...
eu il mai pun pe mine, cand sunt dezbracata, dar nu are nici un efect pentru el ca e sanul acolo...
sper sa am putere sa nu renunt....imi doresc mult sa imi alaptez puiul...e asa de ciudat,cum e acum, cu bibe, doarme bine, nu maraie, imi dau seama ca daca de la noapte chiar trecem la san, o sa fie mare agitatie..dar sper din suflet sa ne ajute Maica Domnului sa castigam batalia asta, ca o sa merite !!!
mami de brotacel Andrei Ioan
puiutz_mic spune:
Btz, cum te mai simti?
Giorgia, felicitari pentru examene si pentru noua semnatura de maine! De-acum ca te-ai linistit cu stresul poate veni micuta Antonia!
Elena 31+ cu un cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
Larissa, am fost si noi la Ikea sa ne uitam la saltele, dar nu prea mi-au inspirat asa incredere... Tu pe care ai ales-o?
Elena 31+ cu un cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
Mycya spune:
Racusor cu ajutorul lui Doamne Doamne ai sa reusesti,numai sa insisti cat poti tu de mult.multa putere iti doresc si liniste
Bianca 32 + Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica