Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu! Ce dor mi-a fost de voi!!!cate un pt fiecare!
....nu stiu cu ce sa incep!...nu-mi gasesc cuvintele......
Dupa cum va spus Ramo, am adus pe lume un baietel pe numele de Radu Gabriel (i-am schimbat numele pt ca matusa mea, in noaptea travaliului imi mangaia burtica si ii spunea "Hai Tudorel, n-o mai chinui pe mami, hai!" si m-am gandit ca nu as vrea sa-l strige toata lumea asa:D) de 2700g, scor apgar 8, lungime 49 cm.
Acum inca suntem in spital, el este la prematuri, la reanimare dar este bine, respira singur (pt linistea mea sufleteasca i-am facut si o radiografie care a iesit ok), este monitorizat si cred ca avem toate sansele ca de sapt viitoare sa incepem sa luam in greutate, pt ca acum scadem, eliminam lichidul din tesuturi.
Acum ma simt mai bine si am mai scapat de tot stresul pe ca l-am avut, am avut zile, momente, cand mi-a venit "sa-mi iau campii".
Atunci cand mergeam la el si il vad/vedeam la incubator si singurel ma lua plansul de nu stiam ce e cu mine, am incercat sa ies din starea asta si cred ca am iesit. Dar nu a existat zi fara lacrimi....probabil pt ca nu ma asteptam sa nasca pe 16.06. La 3 ore cand merg la alaptat (ma mulg si ii da cu seringa ca sa nu-l obosim)
Azi m-am gandit la Ramo ca mi-e dat sms de ieri si eu nici macar nu i-am raspuns...iertare!....si i-am spus sotului sa-mi aduca laptopul, sa va spun la toate cate ceva si bineteles sa-mi comand salteluta la patutul copilului ca sotul luase una relaxa de 35 cm grosime (mi-a facut poze la patutul montat si cu salteaua cea "noua" si m-a bufnit rasul, venea rau tare de tot....dar l-am trimis sa ia banii inapoi ca nu-mi place)...bine el m-a intrebat daca vreau laptopul din prima zi, dar l-am refuzat!
Voi cum sunteti?...ma duc in urma sa citesc un pic ca mi-e dor de mesajele si sfaturile voastre!
AAAAAA!!!...De aseara am lapte si probabil asta m-a facut sa ma simt mult mai bine. Am trecut prin niste dureri groaznice....m-au durut sfarcurile f tare cand ma mulgeam...ce sa mai vorbim....eram disperata! I-am spus sotului sa-mi ia Garmastan, m-am dat, am luat Galaflor (3 tb zi, timp de 2 zile) si acu sunt milka
Masati-va cu un prosop, dati-va cu crema! ....nu e de gluma
Trimit mesajul ca mi-e sa nu-l pierd si ma duc in urma sa va citesc
Scuze! Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun.......
....sigur n-am fost coerenta
tina 34+ cu Tudor Gabriel
AMR 5+ si vine
Doamne ajuta!
tina_80 spune:
Am schimbat semnatura!
tina cu
Radu Gabriel 16.16.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Larissa, am fost si noi la Ikea sa ne uitam la saltele, dar nu prea mi-au inspirat asa incredere... Tu pe care ai ales-o? Elena 31+ cu un cuminte AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN |
Asta:
http://www.ikea.ro/ro/Produse/111/769/Saltele_pentru_copii/VYSSA_SOMNAT.htm
noi avem si patutul luat tot de la ei...
Ikea e destul de tare in saltele...canapele etc.
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
Tina ma bucur sa aud ca sunteti bine amandoi, curaj, o sa fie bine
e bine ca respira singurel si ca-i dai laptic de la tine, conteaza enorm.
Eu ma rog sa ajung ca tine la 34 de saptamani.
Sa ne tii la curent, stepta poze cu bebelinu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Am schimbat semnatura! tina cu Radu Gabriel 16.16.2010 Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa! |
Tina, bine ai revenit in delfinariu....Slava Domnului ca a fost totul bine si ai laptic...te asteptam sa ne mai povestesti....eu as vrea sa stiu daca ti-a dat cineva o explicatie pentru ruperea membranelor...
Mai fa o modificare mica la semnatura....06 in loc de 16 la luna
Te imbratisam!
AMR 5+ saptamani pana la
crispro spune:
Larisa, merci de urari. Cred ca e fain la CMU. Si eu sunt mult mai linistita de cand m-am hotarat sa nasc la privat. Mi-ar place ca toate fetele sa poata face acest lucru, sa nasca in conditii decente, si sa fie tratate corespunzator, iar experienta nasterii sa fie una cat mai placuta...
Giorgia . Bravo cu examenele!!! Ei, ce o sa-i mai povestesti tu Antoniei cum mergeai la examene cu burta la gura si cu riscul de a naste oricand... Bine ca ai scapat si de ele!
Racusor, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste zilele astea mai grele, sa vrea Andrei sa pape laptic bun de la mami...
Tina, iubita, ma bucur ca sunteti bine, ca ai laptic... Lasa, ca va fi bine. Important e ca sunteti sanatosi, o sa ii dai laptic bun de la tine, si se face Radu voinicel, de nu o sa crezi. Ai fost norocoasa, nu taietura, nu epidurala. Bravo, mamica!
Cristina 35+ cu
crispro spune:
Laurika, am vazut poze. Se contureaza frumos burtica.
Paula, sexy mamma... Cu pantalonasi scurti...
Cristina 35+ cu
larissa_79 spune:
Rugaciune catre Maica Domnului care alapteaza:
http://www.femeiaortodoxa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=175:rugaciune-catre-maica-domnului-care-alapteaza&catid=35:rugciuni&Itemid=54
AMR 5+ saptamani pana la
puiutz_mic spune:
Tina, felicitari inca o data! Ma bucur ca si bebe si tu sunteti bine! Foarte frumos nume i-ai ales, Radu Gabriel era si printre preferintele noastre, dar in final am ales Radu Stefan.
Va doresc numai bine, cel mic sa se intremeze si sa inceapa sa ia in greutate!
Sanatate multa!
Elena 31+ cu un cuminte
AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
tina_80 spune:
Fetelor, am citit doar cateva pagini si ochii deja imi lacrimeaza!
Mi-am adus aminte de travaliu, de discutiile mele cu Ramo!
Larisa, fetelor, multumesc pt ca v-ati gindit la mine, sa faceti o rugaciune pt mine
Nina Cirstei e numele meu (fosta Murgoci)
M-au amuzat un pic discutiile....ce dragi imi sunteti!
Ma duc sa mai citesc...
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!