Bv Tina,Ariana delfinasi de iul-aug 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 11
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita DRAGAICA-ce volanas vrei sa faci?ai idee sau sa iti zic eu? cum e paturica,patrata ? iti arat cum fac eu,stai sa fac poza. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
E dreptunghiulara, am pus ochii, am impletit cam 8 randuri apoi am inceput sa scad, am facut din 2 ochi 1 ochi, adica am redus nr. total la jumatate:
- As vrea sa fac 2 volonase, da nu stiu cum.
- Stiu sa scad da sa inmultesc ochii nu mai stiu, cand am sa ajung la capatul paturii tre sa fac iarasi volonasul si nu stiu cum sa-i inmultesc
Of ce ma chinuie talentul.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
aelita spune:
vezi ca am pus un mesaj mai sus
deci tu ai inceput cu volan,apoi ai facut dreptunghi,si acum vrei sa inchei cu acelasi volan.
daca,dupa cum inteleg eu,ai scazut la jumate ochiurile la primul volan,acum trebuie sa inmultesti la fel.
pt inmultire,se face jeteu.adica se da atza dupa andrea,se lucreaza urmatorul ochi,se da iar atza dupa andrea,se lucreaza urmatorul,si tot asa se fac un jeteu /un ochi,si deci se inmulteste cu inca atatea ochiuri.randul urmator se lucreaza tot,inclusiv jeteurile,deci vei avea ochiuri in plus,si asa s-a inmultit.
31+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
ca sa nu ne incurcam:numara cate ochiuri ai pus la inceput,si cu cate ai ramas,ca sa vezi exact cate ai scazut.
si acum acelasi nr in cresti,adica vezi sa ai acelasi nr de jeteuri,de atze date pe andrea.ca sa nu cresti acum prea multe,ca eu cred ca ti-am zis sa cresti inca atatea ochiuri..numara tu si fa matematic.
daca trebuie sa cresti mai putine,faci jeteul la doua ochiuri lucrate,si nu la un ochi.numara-le si vezi cate ti-ar iesi daca ai face cate un jeteu la 2 ochiuri.
incearca intai pe o bucatica mica ,pui 10 ochiuri,faci cateva randuri si scazi la jumate cat ai facut,apoi cresti acelasi nr de ochiuri pierdute,un jeteu la fiecare ochi,si vezi cum iti iese acelasi nr cu care ai inceput.
31+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui aelita ca sa nu ne incurcam:numara cate ochiuri ai pus la inceput,si cu cate ai ramas,ca sa vezi exact cate ai scazut. si acum acelasi nr in cresti,adica vezi sa ai acelasi nr de jeteuri,de atze date pe andrea.ca sa nu cresti acum prea multe,ca eu cred ca ti-am zis sa cresti inca atatea ochiuri..numara tu si fa matematic. daca trebuie sa cresti mai putine,faci jeteul la doua ochiuri lucrate,si nu la un ochi.numara-le si vezi cate ti-ar iesi daca ai face cate un jeteu la 2 ochiuri. incearca intai pe o bucatica mica ,pui 10 ochiuri,faci cateva randuri si scazi la jumate cat ai facut,apoi cresti acelasi nr de ochiuri pierdute,un jeteu la fiecare ochi,si vezi cum iti iese acelasi nr cu care ai inceput. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Merci, sper sa ma descurc
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
anca_vlad spune:
de ROTAVIRUS ce stiti? cu vaccinul nu mai ia deloc,sau ia forma usoara? pana la ce varsta sunt acoperiti? ca nici asta nu e in schema mea obligatorie,abia acum am aflat.. |
se face pana la varsta de doi primul apel se face la 2 luni si sunt protejati pe viata!
cand era vlad mic nu exista inca pe piata si nu am avut decat sa ma chnui cu infectiile cu rotavirus si stat in spital in perfuzii, am schema acasa intr-o carticica editata de farmacia help net o sa ma uit si o sa iti dau e-mail cu schema pt rotavirus
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Legat de celulele stem: in primul rand, referitor la cazul baietelului cu talasemie prezentat la tv - in finalul stirii s-a precizat ca operatia de transplant se va face in Italia... in al doilea rand, stiu ca sunt tratabile numai bolile de sange, in special cele ereditare. Daca in familie nu au fost cazuri, e foarte putin probabil sa se intample la bb. La noi in familie nu sunt boli de sange, dar noi am fi vrut sa recoltam, nu ne parea rau de cei 1000-1500 de dolari, problema este ca.. nu-i avem .. inca mai trebuie sa punem ceva banuti deoparte pentru nastere si deocamdata nu am reusit. Nu am cumparat inca carucior si nici saltea pt. patut, plus restul de lucruri mai mici, dar sper sa ne descurcam. As fi vrut sa am o rezerva de bani si pt. dupa nastere, ca Doamne fereste, nu se stie de ce se poate ivi. Elena 31+ cu un cuminte AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN |
si au rezultate numai impreuna cu autotransplantul de celule stem din maduva osoasa a copilului!
stiu ca se completeaza una cu cealalta!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
aelita spune:
ANCA-merci am sa pun problema la pediatru,sa vad daca mi-l face daca il cumpar eu din farmacie.
31+
rodyka spune:
of, fetelor, am capul cat un dovleac... nu ma mai pot trezi...
de cate ori ma ridic din pat tre sa merg la baie, e cam nasol, dar altfel nu ma doare nimic... cum am dormit atata, nici delfinasa nu prea am simtit-o energica ca inainte (tot stau la panda si adorm...).
ma uit in jur in salon si parca au trecut turcii pe aici... tati e la lucru si printesita e la o vecina. vad aparatul foto pe masa, cineva s-a distrat pe seama mea . a trebuit sa-mi schimb pijamaua ca mi s- udat putin de... lapte . si in toata dezordinea din jur troneaza in ghiveci cu trei flori albe, mi le-a adus tati la amiaza sa-mi inveseleasca atmosfera...
si nici n-am mancat azi decat nuci si apa multa... ia sa vad ce mi-au lasat pe-aproape. pai eu daca e sa stau in pat cateva zile ma imbolnavesc, n-am astampar. bine ziceam eu ca am tot respectul ptr fetele care stau cumintele la pat...
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
RODICA de ce nu mergi tu la urgente si spui ca iti e rau,mai exagerezi si tu un pic ,spui ca te doare pe ici si pe dincolo ca altfel nu te baga in seama..
31+
rodyka spune:
aelita, ptr ca daca merg in timpul zilei risc sa stau 5-6 ore chiar daca ma plang, mai deseara nu mai merg toti mosnegii bolnavi inchipuiti care trebuie si ei bagati in seama. o sa merg pentru linistea mea...
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)