Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Alex,ma bucur enorm de mult pt escapada voastraSa va distrati la maxim...maxim am spus!

Fraguta,pozele sunt superbeiar cele cu mamicile aliniate si bebelacii din dotare fac deliciul.Super!

Doris,multa sanatate tatalui tau

Elle,sanatate si puiutei taleDoamne ajuta sa treaca cat mai repede

Monikus,felicitari pt dintisor.Te cu drag...m-am simtit fara cuvinte zilele trecute...dar fetele au spus tot

Oare ce o fi cu Mada? Monica nu s-o fi intors la capitala?

Ana Boieroaica,sa cresti mare si sa le aduci numai zambete parintilor tai!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza dovlecime!!
Azi fac cinste cu ce vreti voi,ptr ca s-a anuntat plecarea cumnatelului pe mare pe data de 10 iulie ,o sa fie . Se rezolva asa doua probleme : scap de cumnatel,care este un rasfatat la cei 23 de ani ai lui (poate se mai maturizeaza si el daca nu il mai impinge nimeni de la spate) ,si a doua chestie ar fi,ca inseamna ca se pleaca iar,ca nu prea a mai plecat cadet nimeni de ceva vreme. Si poate rasare soarele si pe strada noastra si pleaca si sotz ,si ne mai revenim si noi financiar. Va pup.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele Fragutzei . Superbe mai,superbe ,atat pot sa spun. Mai mult nu imi da voie nodul de invidie din gat .
Surioara mea cea mica se cearta cu Paul :
Tina : Ma-ma ,zi Paul, ma-ma..
Paul : ( cu pumnisorii stransi si mai sa sara de e olita ) Ta-ta-ta-ta-ta
Tina : De ce tipi ma ?!
Paul : ta-ta-ta-ta
Tina a plecat din camera si el se uita dupa ea,si tot ta-ta-ta-ta striga

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=VPphv4YDYC0" target="_blank">aici se certa cu mine,dupa ce am scris ca se certa cu sora-mea...

Edit : Mai sarbatorim ceva : Primul kk la olitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna fetele,

Am uitat sa va zic ca am vb ieri cu Uve_got_mail si zicea ca sune mai bine si ea si fetita. Spera ca azi le va da drumul acasa din spital.

Hepi spune-mi te rog de unde este mamica despre care ai scris? Eu una nu am hainute atat de mari dar m-as putea duce pana in Auchan sa cumpar niste body-uri si pantalonasi scurti ca sunt ieftinuti.

O seara placuta va doresc si un weekend reusit.

Monikus , mamica aceasta sta undeva pe Prelungirea Ghencea. Multumesc mult.

Eu nu stiam ca Uve este in spital. Ce s-a intamplat?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna fetele,

Am uitat sa va zic ca am vb ieri cu Uve_got_mail si zicea ca sune mai bine si ea si fetita. Spera ca azi le va da drumul acasa din spital.

Hepi spune-mi te rog de unde este mamica despre care ai scris? Eu una nu am hainute atat de mari dar m-as putea duce pana in Auchan sa cumpar niste body-uri si pantalonasi scurti ca sunt ieftinuti.

O seara placuta va doresc si un weekend reusit.

Monikus , mamica aceasta sta undeva pe Prelungirea Ghencea. Multumesc mult.

Eu nu stiam ca Uve este in spital. Ce s-a intamplat?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Uve este in spital din cauza unui virus la stomacel,nu am inteles exact daca doar fetita este afectata sau si ea.
Ce face Maia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata !
Merci Fragutzo pentru raspuns, m-am mai linistit cu pata aia rosie.. nu este foarte accentuata, dar mi-e teama sa nu se extinda. Pupam paunitza mica. Ce mai zice ea, ce mai face? Azi e in petrecere mare, bravoo !
L-am vazut pe Paulica fara frica cum se cearta, avocat il faci mami :D
Azi am planuri mari, vreau s-o invat pe a noastre sa danseze exact www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs" target="_blank">asa. Ce ziceti, o sa reusesc?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Neata !
Merci Fragutzo pentru raspuns, m-am mai linistit cu pata aia rosie.. nu este foarte accentuata, dar mi-e teama sa nu se extinda. Pupam paunitza mica. Ce mai zice ea, ce mai face? Azi e in petrecere mare, bravoo !
Azi am planuri mari, vreau s-o invat pe a noastre sa danseze exact www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs" target="_blank">asa. Ce ziceti, o sa reusesc?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

ce frumos
oare ce varsta are asa un bebeloi ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Neata !

C a r i n a
Nihil Sine Deo

ce frumos
oare ce varsta are asa un bebeloi ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Sigur ca vei reusi Uka ,ba chiar pana diseara Carinutza va dansa samba si 2-3 dansuri traditionale romanesti... Nu de alta,dar dupa culoarea pielii,samba e pentru acel copilas cum ar trebui sa fie pentru noi geamparaua dobrogeana .
Luto cred ca are cam 2 ani si un pic bebeloiul ,dupa corpusor si atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

sunt stoarsa efectiv .. de la 1 noaptea pana la 7 dimineata, anna a vomitat aproape in continuu .. si o gura de apa daca o lua, o dadea afara .. cred ca am facut 20 de drumuri la baie .. saraca ii venea sa vomite si nu avea ce .. icnea asa si se ineca .. am vrut chiar sa chem salvarea .. la 7 am sunat dr si mi-a spus sa-i dau 2 picaturi de metroclopramid si 4 ml de debridat la jumatate de ora una de alta .. prima incercare mi=a vomat si putinul lapte pe care il avea in stomacel .. i-am mai dat odata si a inghitit .. apoi a luat si debridat .. a facut si febra 38 .. nu mi-a mai vomitat pana acum 30' cand i-am dat iara metroclopramid ... acum o mai las nitel si o incerc cu niste orez cu morcov ..

eva s-a foit si ea toata noaptea, nu isi gasea locul .. bine ca nu a vomitat si nici kk nu a facut .. dimineata, mi-a luat hidrasecul si ercefurylul, a baut ceai de frunze afin cu glucoza, a mancat un pic de branza de vaci cu cereale de orez, sticksuri si aproape un mar .. stiu ca nu e ok, insa, mi-a cerut insistent si banana nu a vrut ..

mai grav e ca sunt ametita si parca imi vine sa vars .. chiar nu am timp sa cad si eu lata .. sunt tare obosita si down ... am bocit azi-noapte la greu .. Doamne .. sa se faca bine amandoua ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput