Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 8
carinablanca spune:
Doris, multa sanatate tatalui tau.
Noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anomis28 spune:
Doris, Elle multa sanatate dragelor .
La multe lunitze sarbatoritilor de azi:
Eva dragalasa de Emy si Tudor puiutz scump de Moniiulia
aricelul spune:
Buna fetelor,
in primul rand vreau sa le urez sarbatoritilor "la multe lunite" si multa sanatate !
in al doilea rand multa sanatate Evei de Elle, fetitei lui Uve si tatalui lui Doris !!!
_
Maria (28.08.2009)
doris_79 spune:
Fetelor, multumesc din suflet. Suntem terminati cu totii.Nu stiu cum mai iesim din asta.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
alex25 spune:
Seara buna fetelor.
Doris multa sanatate tatalui tau.
Felicitari tuturor dovleceilor pentru progresele facute.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Noi suntem bine, am niste emotii de mor. Am lasat-o pe mandra la mama ca sa fugim si noi maine pana la mare, sa imi aerisesc si eu creierii nitel. Desi sunt absolut convinsa ca ii va fi foarte bine, nu ma pot gandi la nimic altceva. Si m-a scos si soatza la o shopingeala in mall si m-am ales cu cate ceva.
Va pup si va imbratisez cu mare drag, nu cred ca ne mai auzim pana luni, dar ma gandesc la voi, sa stiti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Alex ,sper sa te simti bine la mare,sa te intorci cu forte proaspete la micutza.
Doris pentru tatal tau.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Seara buna fetelor. Doris multa sanatate tatalui tau. Felicitari tuturor dovleceilor pentru progresele facute. La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! Noi suntem bine, am niste emotii de mor. Am lasat-o pe mandra la mama ca sa fugim si noi maine pana la mare, sa imi aerisesc si eu creierii nitel. Desi sunt absolut convinsa ca ii va fi foarte bine, nu ma pot gandi la nimic altceva. Si m-a scos si soatza la o shopingeala in mall si m-am ales cu cate ceva. Va pup si va imbratisez cu mare drag, nu cred ca ne mai auzim pana luni, dar ma gandesc la voi, sa stiti. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
yupii yupii
Bravo iubita, e primul pas
Te asteptam cu drag sa ne spui cum ai petrecut in 2 la mare si ce a facut Allesia in lipsa voastra de acasa (petreceri, chefuri cu bebelusi)
happy_uka spune:
Buna seara dragelor!
Ellenutza, imi pare atat de rau pentru ce se intampla...
Sanatate multa !
Monikus, ma bucur tare pentru dintisor !
Iuliapapusa,
Doris, Doamne ajuta sa treceti cu bine de incercare asta!
Hepi, promit ca o sa fac ceva sa o ajut pe mamica asta incercata.
Noi azi am fost in doua locuri: la doctor pentru vizita de 9 luni si la Neptun, la niste prieteni. De la dr am vesti asa-si-asa: 73 cm, 8,4 kg, usor palida - trebuie sa facem o hemoglobina.. urasc gandul ca or s-o intepe pe papusa mea . Are la guritza o pata care tot apare , am incercat unguente homeopate dar degeaba, dr mi-a dat Fucidin H crema, mi-a zis ca are ceva cortizon..Oare sa-i dau? Care e treaba cu cortizonu? Sunt tufa rau ..
De la Neptun am niste poze..Atat de frumoasa este plaja acolo, fara alge (cicca au plase contra algelor, intinse in larg, ca acolo sunt vilele de protocol ale comunistilor..deah...la ei se poate, numai in Mamaia e plin de mizerii..).
Ne-am relaxat, tare frumos a fost. A adormit mandra la terasa , apoi in masina pana acasa a dormit tun. Deci, se poate !
Sunt cam obosita, cred ca ma bag in pat. Pup!
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doris_79 Fetelor, multumesc din suflet. Suntem terminati cu totii.Nu stiu cum mai iesim din asta. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Doamne ajuta si multa sanatate Doris !
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Azi avem petrecere in familie, finul nostru face un anisor si mergem la Snagov sa-l sarbatorim.
Uka, cu bubita de la gurita, eu nu-mi amintesc sa fi remarcat ceva La Carina, ori e foarte mica ori atunci nu era. Stii ca Natalia a avut aprox 5 luni dermatita atopica si toata fatzuca era plina de bubite.
Am vazut ca n-o deranja si nu i-am dat decat cu creme de hidratare, Exomega respectiv Lipikar. Cand era foarte rosie ii dadeam cu Dermalibour sa-o mai ususe un pic iritatia.
Fucidin H are concentratie mica de cortizon, mi l-a recomandat si mie dermatologul mai mult la insistentele mele ca nu mai rezistat s-o vad plinade bubite, dar mereu ma tot gandeam ca dc nu o deranjeaza pe ea de ce sa- i dau cu tratament agresiv. Toti medicii la care am fost, vreo 5-6 mi-au spus ca dat putin, o data pe saptamana strat subtire nu face rau, doar sa nu abuzez. Na, stiu ca-n cazuri grave cortizonul e solutia, dar cum era la noi si pp ca si la Carina e foarte usor, nu e cazul. Incearca cu hidratare, cu apa termala, e foarte posibil sa treaca asa.
Apoi cu culoarea, ca e prea palida. Ai vazut ca Natalia e mai " palida" decat Carina. De cand am nascut-o mi-au zis de la maternitate ca e prea alba??!! si sa-i urmaresc evolutia, dc nu ia in greutate e de rau si trebuie sa-i fac analize. Iti dai seama ca am ramas cu un pitic cat casa pe creier. L-am innebunit pe pediatrul ei, la fiecare vizita il intrebam dc e cazul de analize.
Mi-a spus ca nu se da un diagnostic de anemie pt culoarea fetei. Il cred si na, ca sa fiu eu linistita poate le voi face dupa un an sau mai tarziu.
Cel mai probabil seamana cu mine la piele, eu sunt foarte palida la fatza.
Sper sa te ajute, va pup cu drag pe amandoua!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.