Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 10
Lali_mete spune:
Ellenuta esti obosita mami,de aia esti stoarsa si iti vine sa vomiti. Mai rezista putin, incercati sa va odihniti toate trei,pentru ca la oboseala se prinde si mai repede boala. Te pup,va pup pe toate trei sa se faca fetitele bine si tu sa nu cazi .Pana la urma Anna are enterocolita sau e acelasi virusel ca la Uve? Si la ea fetita a facut febra (parca,nu sunt foarte sigura) ,voma si diaree ,si stare generala de moleseala. Uf ,ca toate vin cu caldura .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
alex25 spune:
Elle, iti scriu de pe telefon, asa ca igtori eventualele greseli. Ce descrii tu acolo este fix filmul horror prin care am trecut si noi acum cateva sapt. Hidratarea trebuie sa fie singura ta grija, mai tarziu mancarea. Sarurile de hidratare fac minuni, date cate 2_3 ml la 5 minute, macar sa nu vomite. Te rog sa nu te superi pe mine, dar mie 3 dr mi-au spus ca metroclopramidul are niste reactii adverse de ti se ridica pielea pe tine si nu merita dat la un copil atat de mic, mai alws ca nu elimina cauza vomitatului. Iti spun si tie ce mi s-a spus si mie. Din pacate daca e vreun virus din asta la stomac poate tine pana la 7 zile, hidratarea conteaza. Va tin pumnii si ma rog la DD sa treceti repede peste.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
Monikus , mamica aceasta sta undeva pe Prelungirea Ghencea. Multumesc mult. Eu nu stiam ca Uve este in spital. Ce s-a intamplat? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Buna fetele,
Hepi, momentan nu am primit indemnizatia dar la inceputul lui iulie sigur ma duc sa cumpar ceva si o sa mai vb atunci. Cat despre Uve, eu am inteles ca avea fetita un virusel la stomac cu febra mare, deshidratare, voma, chestii urate. Acum e mai bine. Sper ca au ajuns acasa.
Doris, Elle multa sanatate voua si puiutilor. Tare rau imi pare cand aud despre dovlecei bolnaviori.
Mary, Uka .
Weekend placut.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Lali sa dea Dzeu sa va fie bine si felicitari pt marea reusita.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Elle, iti scriu de pe telefon, asa ca igtori eventualele greseli. Ce descrii tu acolo este fix filmul horror prin care am trecut si noi acum cateva sapt. Hidratarea trebuie sa fie singura ta grija, mai tarziu mancarea. Sarurile de hidratare fac minuni, date cate 2_3 ml la 5 minute, macar sa nu vomite. Te rog sa nu te superi pe mine, dar mie 3 dr mi-au spus ca metroclopramidul are niste reactii adverse de ti se ridica pielea pe tine si nu merita dat la un copil atat de mic, mai alws ca nu elimina cauza vomitatului. Iti spun si tie ce mi s-a spus si mie. Din pacate daca e vreun virus din asta la stomac poate tine pana la 7 zile, hidratarea conteaza. Va tin pumnii si ma rog la DD sa treceti repede peste. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
off mai alex .. pai cum ii dau, cum le da afara .. e horror ..
stiu ca hidratatea e cea mai importanta, insa, saracuta vrea sa manance .. deschidea gurita mare la lingurita, insa, virusul asta isi face de cap .. chiar nu am fortat-o cu nimic .. cel mai teama am de enterocolitele astea .. nu mi-e frica de nimic altceva dar asta ma termina ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
hepilica spune:
Elle, te pup mami. Tare rau imi pare de ce vi se intampla. Nu am, din pacate, sfaturi pentru tine. Vreau doar sa stii ca iti tin pumnii sa treceti mai repede peste nenorocirea asta. E cumplit ce povestesti tu acolo.
Te imbratisez si fii tare mami drag.
Bai, sunt ingrozita de cati bebei au avut astfel de probleme si cu toate ca nu am avut (Doamne ajuta!) pana acum asa ceva, din cate citesc de la voi, mi-e groaza de virusii astia stomacali si am o mare teama de ei.
Sanatate puilor incercati.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Azi am planuri mari, vreau s-o invat pe a noastre sa danseze exact www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs" target="_blank">asa. Ce ziceti, o sa reusesc? |
ce tare e pustulica!
uka, nu stiu daca reusesti. eu iti zic: succes! am vazut ca, in general, carina e receptiva .
daca reusesti tu, incerc si eu cu maia. da' nu am masa.. pot sa vin la tine? ca stai la 2 pasi de mine.
te pup.
h.
Multumesc lui DD.
kawaichan spune:
Hellou,
Elle sa dea Dzeu sa fie bine si sa isi revina fetele Cred ca e crunt sa-ti vomite copilul atata...of,nu e nimeni sa te ajute? Am inteles eu gresit sau esti singura cu ele?
Si eu zic la fel ca Alex,noua ne-au dat doar saruri de hidratare si un praf pt refecerea florei intestinale de cate ori a avut virus la stomacel.Te pup si multa sanatate!
Felicitari pt dintoci Ebru,Brucu si Rares!! Pup mamicile emotionate
La multe lunite Ana Banana,sa cresti mare,sanatoasa si voioasa!
Uve,multa sanatate si voua!
Io-s cu lucrurile imprastiate prin toata casa,am tot cumparat una-alta si le am inca nedesfacute unele sau insirate pe te miri unde,numai in bagaje nu
Joi incepusem un mesaj si l-am sters ca nimerisem ca nuca in perete dupa distractia aia misto:) Sunt tare trista ca imi facusem mari sperante ca terapia de cuplu o sa ne ajute sa ne rezolvam problemele dar am constatat cu amaraciune ca 'za big shrink' e prea grabit,ocupat,are mult prea multi clienti ca sa ne acorde atentia cuvenita...e cam greu sa realizezi asta tocmai cand ai cea mai mare nevoie de ajutor dar asta e:(( Am vrut sa deschid un subiect la cabinetul psi dar numai de asta n-am timp acum..desi cred ca mai tare m-as lumina discutand cu persoane care au trecut eventual prin aceeasi experienta decat cu psihologul lu' peste.Si-as ramane si cu o caruta de bani in buzunar
Ma bag la poze,mai revin,sper
PS.Ralu,mersi pt link Scaun de masina trebuie sa cumpar,ca sa avem in tara cand mergem dar atat de nehotarata am fost incat cred ca o sa il cumpar acolo din magazin cand ajung.Ma gandeam la un Inglesina Moovy ori un Britax..dar cand am vazut review-ul lui Hepi m-a apucat nehotararea:)) Inglesina are husa din supraelastic sau mi se pare mie..? Ce ma enerveaza materialele astea pt scaunele de masina,mai toate vad ca-s din supraelastic:((
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
citat din mesajul lui happy_uka Neata ! Azi am planuri mari, vreau s-o invat pe a noastre sa danseze exact www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs" target="_blank">asa. Ce ziceti, o sa reusesc? C a r i n a Nihil Sine Deo |
Vai Uka unde l-ai gasit?
Am vazut si Carinosu dansator,e totala totala !!!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
hepilica spune:
kawa - scaunele britax au si articole optionale. printre ele si o husa de bumbac care vine de obicei pe comanda speciala si trebuie sa astepti ceva vreme pentru ea. de inglesina nu prea stiu, nu le-am vazut.
acum, n-am incercat scaunele britax pt a vedea cat de comode sunt si ok pt bb. eu am relatat pataniile cu scoica britax care mi s-a parut o mare porcarie atat dpdv al confortului, ergonomiei, cat si al materialului. am luat o mare plasa cu scoica asta si am dat o caruta de bani pe ea.
sot s-a dus special la ultima editie a babyexpo, pt a vedea scaunele astea "pe viu". pe shortlist au ramas britax si besafe. am ales besafe pana la urma. la alegerea noastra a contribuit intr-o oarecare masura si nesimtirea celor care importa britax-ul si cu care am avut niste meciuri. vezi ca are si luto pe site nite scaune britax. aici, la noi, sunt mult mai scumpe decat afara.
te imbratisez si sper sa reusesti sa rezolvi toate problemele pe care le ai. nu stiu despre ce e vorba exact, dar asa cum spui tu, poate te ajuta sa vorbesti cu persoane care trec prin situatii similare..
ref "psihologul lu' peste", nasoala situatie, intr-adevar. si totusi, tb sa gasesti o cale... .
h.
Multumesc lui DD.