Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 11
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete www.youtube.com/watch?v=VPphv4YDYC0" target="_blank">aici se certa cu mine,dupa ce am scris ca se certa cu sora-mea... Edit : Mai sarbatorim ceva : Primul kk la olitza Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noi trei...un inceput de viata! |
Vai mor aici
Ce tare seamana cu tine mai Lali! Felicitari pt primul kkutza la olita
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Vai mor aici Ce tare seamana cu tine mai Lali! Felicitari pt primul kkutza la olita Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
Ma bucur ca te-am facut sa razi,am facut ceva bun azi . Ma crezi ca m-am uitat de nenumarate ori azi la filmulet si nu imi vine sa cred ca anul trecut pe timpul asta eram rotunda,si zambeam toata cand lovea Paul sau sughita in burtica ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
kawaichan spune:
citat din mesajul lui hepilica kawa - scaunele britax au si articole optionale. printre ele si o husa de bumbac care vine de obicei pe comanda speciala si trebuie sa astepti ceva vreme pentru ea. de inglesina nu prea stiu, nu le-am vazut. acum, n-am incercat scaunele britax pt a vedea cat de comode sunt si ok pt bb. eu am relatat pataniile cu scoica britax care mi s-a parut o mare porcarie atat dpdv al confortului, ergonomiei, cat si al materialului. am luat o mare plasa cu scoica asta si am dat o caruta de bani pe ea. sot s-a dus special la ultima editie a babyexpo, pt a vedea scaunele astea "pe viu". pe shortlist au ramas britax si besafe. am ales besafe pana la urma. la alegerea noastra a contribuit intr-o oarecare masura si nesimtirea celor care importa britax-ul si cu care am avut niste meciuri. vezi ca are si luto pe site nite scaune britax. aici, la noi, sunt mult mai scumpe decat afara. te imbratisez si sper sa reusesti sa rezolvi toate problemele pe care le ai. nu stiu despre ce e vorba exact, dar asa cum spui tu, poate te ajuta sa vorbesti cu persoane care trec prin situatii similare.. ref "psihologul lu' peste", nasoala situatie, intr-adevar. si totusi, tb sa gasesti o cale... . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hepi,multumesc mult Si pt info cu scaunele si pt gandurile bune.Mi-e greu sa ma concentrez acum ca sa fac un rezumat al situatiei dar poate dupa ce o sa-mi mai incarc bateriile in tara o sa reusesc
Te pup cu drag
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
alex25 spune:
Elle, eu iti spun ce mi s-a recomandat mie, nu stiu daca va functiona. Chiar daca ii e foame trebuie sa rezisti si ptr cateva ore doar sa o hidratezi, cu foarte putine saruri foarte des, la un moment dat nu va mai vomita. Tu trebuie sa insisti cate putin si va functiona, ai incredere, te rog. Stiu cat e de greu, eu am ajuns sa ma trezesc noaptea din cauza asta, e groaznic. Trebuie sa fii tare si sa o hidratezi cate putin ca sa nu ajungeti la perfuzii. Eu dupa prima experienta cand nu am reusit, a doua oara am avut incredere si am reusit, cate putin, ei sunt puternici si isi revin imediat. Te imbratisez cu mare drag.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Avem 7 diiinti,avem7 diiinti
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
delia79 spune:
Saluti fetele
Intru si eu pe forum ca sambata , nu stiu cum se face, dar nu apuc in timpul sapt mai deloc.
Felicitari bebeilor care au scos zimtisori la inaintare, la m.ai multi . Cu asta ne-am ocupat si noi ultimele 2 sapt, soimitei ii ies 4 dinti odata. Va puteti imagina ca la noi nu se doarme, ma doare tot corpul, in frunte cu ficatul :(. Sper sa ies vie din aventura asta.
Elle, multa sanatate la printese, asa rau imi pare ca nu se mai termina calvarul asta . Sper macar sa va puteti bucura de concediu, cu sanatate si bucurie. Daca poti cere ajutor, nu ezita, parca tu ai soacra foarte aproape de tine. Eu te pup dulce si tin pumnii sa treaca toate .
Uka, Carinuta e bestiala, o frumoasa! Imi pui si mie linkul cu ea dansand, please?
Si Tudorita e un pui dulce si precoce, super-truper!
La multi ani! micilor sarbatoriti si celor maturi la fel, cu fericire si sanatate.
Mihaela, de cand vreau sa-ti spun ca ma topesc dupa Josh
Si Madalinei vreau sa-i urez mult succes la job, te admir foarte tare scumpa, esti o puternica si o frumoasa . Pupam pe musiulica rock-star .
Va salut pe toate, am citit doar cateva pagini in vieza, tare as vrea sa am si eu timp de forum....ufff, lasa ca vine maman in aug si mai respir si eu un pic.
Fetele care vorbeati de saruri minerale pt a evita dezhidratarea, imi dati si mie niste nume de produse, sa o rog pe mama sa-mi aduca? Ca asa ma tot intreaba ce sa-mi aduca, si pana acum mi-a venit in minte doar crema de galbenele . Merci mult
Mai, cred ca soimita e singurul cupil care busileaza doar cu spatele, nu se prinde cum sa inainteze si buna pace . In scimb, se ridica si pica in fund foarte elegant, vrea sa mearga ajutata toata ziua, pe scurt are grija sa nu ma plictisesc .
Va pupa fata
ma duc pe mail, sa vad poze
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Vai mor aici Ce tare seamana cu tine mai Lali! Felicitari pt primul kkutza la olita Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
BESTIAL PAULICA, UN SCUMP-SCUMP
Ah, am vazut-o si pe frumoasa Sophie
sunt prin zona
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
kemsy spune:
Salutare!
Am intrat ca sa ma bag in seama la discutia despre scaunul auto.Eu am comandat Inglesina Marco Polo, 0-18 kg. Am luat de la 0 kg pentru ca asa il pot tine pe Loris cu spatele la sensul de mers cel putin pana la 13 kg sau mai mult, daca nu s-a lungi prea tare in picioare bb.
Husa de bumbac nu am gasit, dar sunt huse universale, voi cumpara una, poate e buna.
Delia, lui Loris i-au trebuit cam 3 saptamani sa se prinda ca poate merge si cu fata
Multa sanatate dovleceilor bolnaviori.
Seara placuta.
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
anomis28 spune:
La Multe lunitze struta regala!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Elle cum mai sunteti?
sa va fie bine sa va insanatositi.
Hepi dear, ai un pm
Fram foarte faine pozele si atmosfera de la mare
happy_uka spune:
citat din mesajul lui delia79 Uka, Carinuta e bestiala, o frumoasa! Imi pui si mie linkul cu ea dansand, please? |
Merci Acum nu-ti imagina ca e cine stie ce..www.youtube.com/watch?v=zFT8Cv1OVPM" target="_blank">danseaza si ea ca beblacii
C a r i n a
Nihil Sine Deo