Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Salutare pe la pranz.

carina sa treaca nesomnul sa iasa repede dintii cum au iesit la noi

laura ce face gonganiciul meu preferat? Super ca busileaza, acum sa te tii . Mai e suparat pe mine ? Sunteti in Bucuresti, ne vedem in IOR?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica bine ati revenit pe meleagurile noastre.

Carinablanca nu pot sa iti descriu cat de greu mi-a fost sa plec, am zis ca nu o sa reusesc, vineri seara cand am lasat-o era cat pe ce sa ma intorc la ea, am bocit acasa de m-am umflat si nu am putut dormi aproape deloc. Dar cand am aflat sambata ca totul a fost ok, parca m-am mai linistit, si nopate am reusit sa ma odihnesc. e greu tare sa te desparti de ei, dar parca trebuie si asta. Mai ales ca cea mica e cu mama mea ca si cum ar fi cu mine, pana la 6 luni am stat in aceeasi casa, se inteleg de minune, si in timpul saptamanii mai sta pe la ea cateva ore peste zi...deci nu au fost probleme, ca altfel nu stiu daca ma induram.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Vroiam si eu sa urez La cat mai multe lunite ptr :

KAROLINA de CLODUTE , ptr cele 10 lunitze!

RAZVAN de MARY_07 , ptr cele 10 lunite!

NICOLA de RAMONAGABRI , ptr cele 10 lunite!

VICTOR CRISTIAN de GREIERE , ptr cele 10 lunite!

RADU MIHAI de LILIAC1, ptr cele 8 lunite!

ANDI MATEI de MIHAELA-AMALIA , ptr cele 8 lunite!

si nu in ultimul rand ptr dovlecelul meu: MATTIA GABRIEL!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Dragelor, am primit mesaj de la Elle si sunt internate la Matei Bals, Eva a plecat astazi acasa si maine spera sa plece si ea cu Anna...au avut toate trei o enterocolita foarte urata si au fost pe perfuzii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

La multe lunitze tuturor sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare!
in primul rand, sanatate multa bebeilor incercati de virusi urati ( elle, uve sa stiti ca ne rugam pentru voi )
in al doilea rand uram cele bune sarbatoritilor din aceste zile, cat am lipsit noi , am vazut ca azi sunt foarte multi ; sa cresteti mari si sanatosi pui dragi!

noi suntem bine, am fost in wk la tara la bunicii mei, vreo doua zile stam pe la mama, pe motiv de sotz plecat in deplasare , maine e ziua lui deci dau de baut din seara asta! bere rece la toata lumea!
andrei se catara pe orice si trebuie sa fiu in priza tot timpul ca isi da drumul la maini si cade bolovan , odata ajuns sus cica e smecher si poate sa mearga singur si pica in fund/cap/pe spate si urlaaaa; in rest suntem bine sanatosi, multumim de intrebare! va pup si trimit, ca am mai scris vreo 3 mesaje de azi dimineata pe care le-am pierdut

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite puilor frumosi de mamici dragi Karolina, Razvan, Radu si Mattia!

Elle nu-mi gasesc cuvintele de incurajare . Pot doar sa ma rog sa treaca totul o data! Offff...

Lullaby imi pare tare rau ca iar va da de furca DA . Scumpicul mic, prin cate trece... cel mai rau ma doare cand nu le poti explica... Te pup cu drag si sper sa va treaca repede si sa nu va mai supere. Poate mai mergeti la mare, sa mai treaca, vara e lunga, profitati.

Moni welcome back . Pupam duracellu care impusca piticii lu mama (hai ca Lali ti-a facut super rezumatul merita tot vinul)

Lali imi apare in blogroll o postare de-a ta care nu iti apare pe blog. Ai sters-o?

Mamideandrei la multi ani la sot! Sa-i traiasca nevasta si copilu sanatosi impreuna cu el!

Uka milioane de pupici . Ti-am mai zis, asa-i, ca nu stiu de ce iti place de mine? Auzi, unde mergeti la munte? Nu vii sa-i arati la Carinush inca un bebe super matinal? (de apa vie nu stiu, am mai auzit, n-am cercetat, am inca pagina data de tine deschisa, dar nu mi s-a dat ocazia sa ascult filmuletele cu sunet, si daca-mi pun castile nu-l aud pe el, ca ma cheama des seara ).

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La noi e o furtuna incredibila, imi vine sa-l strang pe Alex in brate... chiar daca numai la voi au anuntat astia cod galben... si sotul e pe drum spre Bucuresti...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!
Asa pe fuga va scriu si eu...

Elle si Uve si treaca perioada asta mai grea pt voi!

Monica bine ai revenit! Peste trei saptamani plec si eu la mare abia astept!

Raluk multumim pt urari!

Monikus felicitari pt primul dinte! Mihaita are deja 7!(asta ca sa ma laud si eu!)

Suede felicitari pt primul an de casatorie!

Mai citesc si revin...

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Va doresc noapte bunicica!

Mergi la inceput