Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *155*
Raspunsuri - Pagina 19
laura78nico spune:
Fetele va zic si eu noapte buna poate maine intru mai devreme!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
carinablanca spune:
Elle, Doamne ajuta sa fiti mai bine!
Alex, te cred ca te-ai despartit greu de Zeina. Ma bucur ca te-ai destins si te-ai simtit bine.
Monica,
Noapte buna
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Lali_mete spune:
'na seara gagix! Ce faceti? Pe la culcusuri?
Noi azi am fost la plaja,prima plaja pentru Paul,si i-a placut mult ,mult de tot. S-a balacit,s-a jucat, i-a placut nisipul,i-a placut si apa. A si dormit pe plaja,a papat singurel o banana si a papat si laptic.
Am si eu o intrebare : se poate ca de la apa de mare sau de la soare sa ii treaca bubitele iesite de la caldura? Pana acum seara a fost plin de bubite marunte pe ceafa si manute,puse de pediatra pe seama caldurii,si netratate cu nimic,ci lasate in pace,pentru ca ,mi-a spus dr,le fac mai rau daca dau cu ceva pentru ca apar iar si nu il deranjeaza cu nimic momentan.Acum abea daca se mai vad,dupa ce aproape o saptamana l-am spalat cu ceai de galbenele si musetel.
Suede La cat mai multi ani fericiti alaturi de sotul tau. Sa dea Dumnezeu sa va potriviti in ganduri,sentimente si fapte cat mai mult timp posibil.
Raluk am facut ceva gresit aseara,si in loc sa postez,am salvat nefinalizat,acum s-a postat.Cat despre vin,daca e d-ala naturel,il impart cu tine,ca eu nu-s mare bautoare de nici un alcool,daca nu,fac cinste la toate fetele de pe forum d-aci .
Ellenuta
mamideandrei a fost super-buna berea,s-a lipit la fix.La multi ani la sotz,sa iti traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Alex ma bucur ca te-ai destresat nitel cu fuga asta pana la mare,chiar daca i-a fost greu sa pleci de langa micuta.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
raluk16 spune:
Lali esti simpatica, auzi, cum ai tinut tu minte ca eu beau doar vin din ala de tzara . I-o fi trecut bubitele ori de la ceaiuri, ori de la apa de mare.
Suede uite ca te sarisem. Sanatate si fericire in continuare! Si abia asteptam si marele eveniment!
Alex noapte buna
De fapt va urez tuturor noapte buna
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Lali esti simpatica, auzi, cum ai tinut tu minte ca eu beau doar vin din ala de tzara . I-o fi trecut bubitele ori de la ceaiuri, ori de la apa de mare. Suede uite ca te sarisem. Sanatate si fericire in continuare! Si abia asteptam si marele eveniment! Alex noapte buna De fapt va urez tuturor noapte buna Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Incep sa im irevin ,de aia tin minte . Serios ,am inceput recuperarea,ca sa zic asa,ma simt din nou fericita din orice maruntis,retin mai multe detalii,sunt atenta la oamenii din jurul meu.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Buna dimineata!!!!
Va invit la binemeritata de dimineata, proaspata si aburinda, pentru toate gusturile.
Avand in vedere ca afara ploo si e urat, sper sa avem ceva activitate pe aici...tare mi-e dor de unele fete.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata!
alex multam de cafea!
lali, raluk multumim de urari, cu ocazia asta reinnoiesc oferta de ! sa-mi traiasca soatza din dotare, sa fie sanatos, sa aiba grija in continuare de noi si sa stie ca il iubim din toata inima .
eu sunt uimita de cat poate dormi cavalerul meu! de cand sunt la braila (4 zile ) se trezeste numai dupa 8 jum, pe cand acasa la 6 era in picioare la propriu ; o fi aerul de la casa mai tare, decat cel din apartam etajul 4?
va pup si mai vorbim pe parcursul zilei...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
La multe lunitze fericite MAIA, ALEXANDRU AURELIAN, IOAN AMOS, Melissa Maria
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi! Mi-e dor de voi dar am avut si o sa am inca citeva zile pline!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, mici si mari!
Azi avem program de controale medicale...va povestesc (daca ma lasa Isabela) dupa-masa.
Va doresc o zi super!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaaa!!
Ce faceti fetele? V-ati facut loc pe canapeaa virtuala? Hai ca mai aduc si eu una,ca daca tot e urat afara ,sper si eu ca si Alex,sa fim cat mai multe aici.
Vik sa fie bine la controale,sa fie totul ok.