Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 4
pianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 CHICHIUTZA e un magazin cu haine f ieftine,si are de toate. Erau vreo 15 modele de rochite si lungi si trei sfert,dar numai una mi-a placut si-mi vine bine.Cred ca Prima Bella ii spune sau asa ceva. O sa-mi fac maine o poza cu ea si o pun in album. A costat doar 25 lei.Sunt f ieftine si faine,au fuste,bluze,rochii,pantaloni,salopete....si pretul pe produs nu depaseste 50 lei,si asta la alea mai elegante. Ana23+ Maia Elena |
ana unde exact e magazinul asta?
21+ cu
maarya spune:
dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii.
Fistiq spune:
Buna dimineata burtici harnicute!
As papa si eu ceva bun chiar daca ingrasa... am abandonat "lupta" ca se pare ca n-are sens... ieri dimi aveam 61.1, azi 62.5! Cum e posibil?? Nici macar n-am papat 1.5kg de mincare!
Aseara am facut si eu parada modei in fata sotului. M-am stricat de ris de cum imi stateau hainele de dinainte pe mine. Am ditamai sinii, o burtica tuguiata spre inainte, dar soldurile imi sunt inca inguste. Suuuper sexi!
Sa aveti o zi frumoasa cu planuri interesante pt uikend!
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
ana unde exact e magazinul asta? *********** 21+ cu |
Cum treci podul de la catedrala inspre piata Maria,imediat la colt e o farmacie si dupa aia e magazinul.E pe doua nivele,au haine si la etaj. Si daca mai mergi putin mai in fata,tot inspre Maria,mai e un magazin de papuci tot asa ieftin"pantoful galben".
Ana23+ Maia Elena
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maarya dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii. |
Bun venit printre mamici, viitoare mamici si o albinuta harnicuta!
Asteptam sa ne spui mai multe despre tine si bebelina din burtica!
Fistiq spune:
Ne-a apucat si pe noi "febra caruciorului". Aseara era cit pe ce sa dam comanda dar am zis sa mai asteptam sa mai facem putin research.
Si ce credeti ca am visat toata noaptea? Carucioare bineinteles!
Lora, in cit timp ti-au facut tie livrarea? Si noi tot din afara vrem sa-l comandam si as vrea sa stiu cu aproximatie cit dureaza. Nu prea m-as grabi ca nu am loc sa-l depozitez...
oramona spune:
Maarya, bine ai venit printre noi. Iti uram sarcina usoara si la termen , o bebelina frumoasa si mancacioasa. Sa ne dai mai multe detalii despre voi. In a cata saptamana de sarcina esti? De unde esti , si toate celelelte data ca sa te treaca fetele in listuta. UM, DPN, DN. Te
mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa
maarya spune:
dragi mamici, va multumesc din suflet pentru caldura cu care ma primiti printre voi. noi avem 23 saptamani si DPN e 20 oct 2010. dupa calculele doctorilor, se pare iubirea mea se va naste cu ceva timp inainte. calculele de ieri de la ecografia 4d dau un termen devansat cu aproape 2 saptamani. dar tot ceea ce conteaza e ca bebelina e sanatoasa.
va si va doresc sarcini usoare si copii minunati ca voi.
Mamica 23+
Apropo, ca mami asta nu zice, pe mine ma cheama Maria. si va pup pe toate :*