Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Neata,

Am o intrebare. Ureaplasma iese la o analiza specifica sau e suficineta cultura de col? Adica daca iese cultura de col ok, insemna ca nu am ureaplasma?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maarya

dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii.

maarya, bine ai venit la noi! Sa ai o sarcina usoara si-o fetita sanataoasa!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am aparut si eu, intr-un tarziu. Nu stiu cum se face, dar nu-mi mai ajunge timpul...

Chichiuta, felicitari pt. eco!
Luanashana, felicitari!

bebecris26, care e data UM la tine? sa stiu sa trec in lista. Te-am trecut acolo cu un carucior bleou.

Fistiq, depinde de unde il iei si daca il au pe stoc sau trebuie sa-l faca, in fabrica, depinde de culoare etc.. La noi a durat cam 7-8 saptamani, pt. ca nu era pe stoc si-am dat comanda, insa comanda n-a fost data on-line, ci a mers cineva de acolo si a facut-o, la firma.

Fug sa-i dau Iustinei mancare!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineata spre pranz si de la mine.

Summertime, analiza specifica de secretie trebuie pt ureaplasma. La fel si pt mycoplasma.
Eu nu le-am mai facut la sarcina asta, ca dr mi-a zis ca daca nu le aveam la ultimele analize si nici nu am schimbat partenerul intre timp...nu am de ce sa repet analizele. Acum, sincera sa fiu, mi se pare cam superficiala explicatia. Ma gandesc sa le repet totusi.

Donna 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mercic, Lora! Cam complicat la voi, la noi ar fi fost mai simplu ca erau pe stoc. Spor la treburile cu Iustina!

Donna, din ceea ce mi-a zis mie doctorul, se mai face o cultura de col mai incolo. Nu mai stiu in ce saptamina, parca dupa 30. Atunci se analizeaza din nou si ureaplasma, si mycoplasma. Asa ca ai ocazia atunci sa te lamuresti.
Din pacate, nu e garantat ca daca nu aveai la inceputul sarcinii asa va ramine pina la sfirsit. De aia se si repeta de fapt, mai ales ca in sarcina apare mai usor infectia asta.

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Donna, mie mi-a zis sa o fac la 6 luni in sarcina, deci am facut-o de 2 ori.

Puiutza, mersi mult de toate; eu am programare pe 29 la control, o sa mai intreb si eu cate ceva.

Aniast, ceva probleme cu colul? Iti dau un link pe PM. Iti tin pumnii.

Ostropelul e o mancarica de pui (sau alta carne) si usturoi, smantana; exista zeci de retete de ostripel.
Ieri am facut un fel de ostropel convertit la cuptor, inventie de retete: cartofi noi, cu ceapa si un usturoi micut, calite, apoi amestecate cu niste piept de pui fiert in prealabil si bagate la cuptor; peste juma' de ora se adauga un sos din smantana, oua, patrunjel si cam atat.
A fost super si am impacat amandoua poftele!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Buna dimineata burtici
mi-ati facut pofta de dulceata si mi-am sunat sotul sa vina acasa sa imi puna si mie ,dar nu am de afine , a facut mama ieri de capsuni
nu mai am rabdare

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Buna dimineata spre pranz si de la mine.

Summertime, analiza specifica de secretie trebuie pt ureaplasma. La fel si pt mycoplasma.
Eu nu le-am mai facut la sarcina asta, ca dr mi-a zis ca daca nu le aveam la ultimele analize si nici nu am schimbat partenerul intre timp...nu am de ce sa repet analizele. Acum, sincera sa fiu, mi se pare cam superficiala explicatia. Ma gandesc sa le repet totusi.

Donna 23+ cu

Si eu am facut inainte de sarcina ,cam cu 6 luni inainte si mi-a iesit negativ iar dr meu ca si al tau mi-a zis ca nu este nevoie sa mai repet, intre timp colul meu se scurta si se tot scurta si m-am dus la alt dr cu tot dosarelul cu analize si ma intreaba unde este ureaplasma ..cand a auzit ce mi-a zis prima dr a zis cum asa si mi-a facut ea si SURPRIZA a iesit pozitiv

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fistiq, Liliana - multumesc pentru raspunsuri. Si mie imi cam stau pe inima asa ca o sa le repet. Mai bine sa fim prevazatori.
Eu trebuie sa mai repet si toxo, listeria si anticorpii antiA. Am inceput sa ma plictisesc de atatea analize.

Sunt rupta de somn, nu mai pot. As fi dormit azi neintoarsa dar trebuia sa semnez condica la 8.30 Ieri am facut o combinatie de legume, fructe si apa si azi noapte am citit romane...in baie.

Donna 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maarya

dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii.

Felicitari pentru printesik

Burtica de 28 +

Mergi la inceput