Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 3
chichiutza spune:
Ana e posibil sa fie si sa nu le stiu eu. In principiu aici aceleasi produse sunt mai scumpe. Oricum rokite la 250 mii nu cred ca gasesc eu aici...
Cristina 24+
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna seara burtici. Multumim de capitol nou Cine vorbea de zmeura mai devreme??? Haideti repede la Tulcea. Am eu inca vreo jumatate de kg...dau fiecareia cate se poate, macar de pofta...Mi-a cumparat al meu sot azi (20lei/kg) si a venit special acasa sa mi le aduca in miezul zilei cand trebuia sa fie de fapt la munca...(cum sa nu iubesti asa oameni!?!) Bebe al meu iubeste sa ma simta linistita, are el grija sa se faca simtit din ce in ce mai puternic, asta spre fericirea mea, desi uneori ma loveste atat de tare incat ma ridic de pe scaun/canapea. sa aveti o seara superba Mariuk 24+ |
Eu vreau macar pe o maseluta, o astept de anul trecut ca pe un 'cires copt'
Noapte buna cucuietelor dragi si vise placute!
Maine la micul dejun? Nu aveti preferinte?
Mari-Mariuk spune:
Noapte buna! sau Buna dimineata! Nu am somn...am facut 1/4 dintr-un puzzle pe calculator, acum o sa ma pun in pat in speranta ca voi adormi.
Mariuk 24+
bebecris26 spune:
neata fetele.azi sunt foarte matinala. m-am trezit cu o pofta sa mananc dulceata de afine cu unt si paine, suc de portocale si o cafeluta. va invit la micul dejun
cristina si bebe in burtica 24+sapt
bebecris26 spune:
nu s-a trezit nici o burtica? inseamna ca a-ti dormit bine de la racoare
cristina si bebe in burtica 24+sapt
oramona spune:
Buna dimineata. Ne-am trezit chiar de pe la 5 juma. Acum harnicutele de noi suntem la scarbici .Offff. Nu mai vreau. Multumim pentru micul dejun, e foarte gustos si cafeluta aromata.
mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 neata fetele.azi sunt foarte matinala. m-am trezit cu o pofta sa mananc dulceata de afine cu unt si paine, suc de portocale si o cafeluta. va invit la micul dejun cristina si bebe in burtica 24+sapt |
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Bebecris foarte bun micul dejun, daca mai adaugam ceva ciocolata care n-are voie sa lipseasca e perfect!
Ma duc la munci...revin eu...
Cristina 24+
RalucaElenaM spune:
Neatza!
Si eu ma trezesc la 6:30 si vin la serviciu la 7:30, stau cumintzica si ascult radio zu, iar fetita mea danseaza, o sa fie foarte foarte energica, eu inca de acum as putea sa ii numar miscarile.., abia astept sa se vada mai bine miscarile sa fac filmuletz[:D, se vede si acum da nush cum s-ar prinde pe camera..
S-avem o zi super ca vine week-endul!
24+
ana_25 spune:
Neata' la voi gravidute!!
BEBECRIS multumim de micul dejun! Ce harnicuta esti azi!
Ana23+ Maia Elena