Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)
Raspunsuri - Pagina 10
cori_mic spune:
[/quote]
pe amazon am vazut ca exista un set cu sterilizator, pompa, bibebroane (vreo 6 la numar), gentuta...
28+
[/quote]
Eu am luat deja sterilizator, incalzitor bibe si pompa avent IQ pt stiu sigur ca sunt de calitate si se potrivesc la orice bibe cu mici exceptii. Asa ca voi comanda decat biberoanele si niste tetine de schimb.
Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Fistiq spune:
Da, si eu. Cred ca de la ris ma ingras
Ma incuraja ieri un fost coleg cu care m-am vazut ca "e, lasa ca mai pui inca 10 kile si ajungi la 70. Dupa care dai 10 jos, ajungi la 60 ca la 50 stii ca nu mai ajungi, nu?"
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
Klarisse spune:
Tre sa facem si noi haz ca altfel....Asta e..sarcina are si bune si mai putin bune..sau mai putin placute de fapt.
Insa chiar l-as scuti pe sotul meu de privelisti confuze..
Klarisse graviduta 24+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maarya spune:
Bun venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara pana la capat! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
Mersi de sfat.
LUANASHANA spune:
Cori mic vezi ca la mothercare poti comanda din catalog si iti aduc, chiar daca in magazin nu au si nu vor aduce, comanzi la fetele de la casa in Dorobanti
Fistiq, am indraznit eu sa-l rog pe sot sa ma ajute la coafat si i-a facut placere ca l-am responsabilizat cu asa treaba.
Sa aveti o zi buna!
24+
cori_mic spune:
Mie sa nu indrazneasca sa imi spuna cineva ca raman grasa ca stiti cum ma fac ? . Si apoi...
Mi-a spus o tipa nu stiu in ce context ca acum sunt grasa ( si nu ca as fi, ca am luat 6 kg, dar asa sa se afle in treaba) si nu m-am abtinut si cu zambetul pe buze i-am spus ca macar eu sunt gravi, ea ce scuza are... Sa zicem ca sunt hormonii de vina...
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUANASHANA Cori mic vezi ca la mothercare poti comanda din catalog si iti aduc, chiar daca in magazin nu au si nu vor aduce, comanzi la fetele de la casa in Dorobanti Fistiq, am indraznit eu sa-l rog pe sot sa ma ajute la coafat si i-a facut placere ca l-am responsabilizat cu asa treaba. Sa aveti o zi buna! 24+ |
Multumesc luana, incerc si varianta asta
Fistiq spune:
Luanashana, si al meu a avut o reactie pozitiva, dar... problema ca eu am in cap cam ce a spus Klarisse, asa ca m-am caznit sigura. Deocamdata!
Mare lucru forumul asta ca putem face schimb de pareri cu persoane care trec prin aceleasi "frumoase si nu prea" si ne pot intelege cel mai bine
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+