Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Fetelor voi cum mai reusiti sa va "coafati" la DANSA ??

Burtica de 28 +

Cu crema epilatoare "Farmec"! Nu d-au gres niciodata! Si nu exista riscul de a ma taia ca la bic!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui maarya

dragi mamici, sunt o mamica de octombrie cu carucior roz. ieri in urma unui ecograf 4d am aflat sigur. suntem atat de fericiti. tati e in al 9-lea cer. va doresc o sarcina usoara si sper cat mai multe informatii.

Bine ai venit!

Tina, cu(29+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Multumim frumos de urari . Mi se pare ca se apropie AMR ul pe la unele dintre burtici ... Doamne, ce departe am ajuns...

Andre, da sunt pe site la Mothercare, dar in romanica nu au decat bibe avent,dr brown's si mothercare. Altele nu au adus ever ca am intrebat.

De pe site nu pot comanda ca nu trimit in romania.

Fetelor, apropo de coafat la dansa... azi-maine ma va chinui si pe mine talentul... ma apuca transpiratul doar candma gandesc.. Din iulie a promis ca se intoarce la lucru cosmeticiana mea care a fost in concediu cu bebe si apoi scap de acest job...

Cori 26+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

de pe amazon ai incercat sa comanzi?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ultima data m-am coafat pe piapite. Da' mi-a iesit ca am verificat apoi in oglinda. Ustensila: aparatul meu de ras. De smuls nici nu se pune problema ca imi curge siroaie singele. De prin luna a 2-a am renuntat la oripilator, cape linga ca aratam ca un porc injunghiat in mintea mea ma gindeam sa nu-l sperie zgomotul pe bebelus. Pfff

In urma cu o luna m-am plins la sot de "problema", si anume ca nu ma mai vad si l-am intrebat daca ar fi sa-l rog pe el sa ma ajute, ar face-o? Parea incintat dar n-am indraznit inca

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura!

Ieri la ecografia de biometrie ni s-a schimbat DNP cu 3 zile, adica 4.09 in loc de 01.09.
Daca imi poate adauga cineva si data nasterii la sfarsitul lunii, (nu de alta dar astept sa ma felicitati ) ii multumesc anticipat!

Tina, cu(29+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Si la mine s-a oferit sotul sa ma ajute insa imaginea cu mine cracanata si pregatita de defrisat mi se pare atat de ... deloc sexy..adica pe langa sunci (in cazul meu) sa-i mai bag in fata si un smoc de par....

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Si la mine s-a oferit sotul sa ma ajute insa imaginea cu mine cracanata si pregatita de defrisat mi se pare atat de ... deloc sexy..adica pe langa sunci (in cazul meu) sa-i mai bag in fata si un smoc de par....

Klarisse graviduta 24+

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Klarisse graviduta 24+

Prea tare descrierea!!!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

Citat:

Multumim frumos de urari . Mi se pare ca se apropie AMR ul pe la unele dintre burtici ... Doamne, ce departe am ajuns...

Andre, da sunt pe site la Mothercare, dar in romanica nu au decat bibe avent,dr brown's si mothercare. Altele nu au adus ever ca am intrebat.

Fetelor, apropo de coafat la dansa... azi-maine ma va chinui si pe mine talentul... ma apuca transpiratul doar candma gandesc.. Din iulie a promis ca se intoarce la lucru cosmeticiana mea care a fost in concediu cu bebe si apoi scap de acest job...

28+

De acolo vreau sa le iau. Acum plec din tara 1 sapt si de-asta nu am plasat inca comanda, dar la intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

Citat:

28+

De acolo vreau sa le iau. Acum plec din tara 1 sapt si de-asta nu am plasat inca comanda, dar la intoarcere

pe amazon am vazut ca exista un set cu sterilizator, pompa, bibebroane (vreo 6 la numar), gentuta...

28+

Mergi la inceput