Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, burticutze harnicutze!

Greu mai tine omul pasul cu voi la citit, dara-mi-te la scris ?!

Bun venit Maaryei printre noi!

Felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut minunatiile

Am vazut ca va faceati probleme cu epilatul. Eu ultimele 2 dati, adica de cand nu mai reusesc sa-mi vizualizez "padurea" fara ajutor, am cerut ajutorul sotului fara discutii. Singura problema este ca i-e frica sa nu ma taie, dar se descurca de minune. De ceara si epilator nici nu se pune problema pt ca eu si-asa am contractii si am inteles ca durerile provocate de cele 2 metode ar mai induce si ele niste contractii.

Nu stiu cum e cu crema...avem voie? cum creste dupa? ce creme folositi?

Va pe toate si va doresc o zi scurta, scurta si usoara!

27+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Azi am schimbat si noi semnatura. Am implinit 24s si am intrat in 25s+. Ce vorbarete mai sunteti azi si eu nu mi-am vazut capul de treaba. Nici eu nu mai reusesc cu epilatul decat greu, ce o sa ma fac peste 2 sapt? Ma gandeam si eu la coafat in oglinda, sa vad daca voi reusi.

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fistiq chiar e o usurare sa vezi ca preocuparile tale sunt normale, ca le au si altii..nu te mai simti de la alta planeta..

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Ana, nu pui si tu o poza cu rochia cea noua?

Eu inca mi-o mai vad , dar cred ca in curand o sa fie cam greu cu frezarea

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

I-am facut poze,dar nu pe mine ca n-are cine sa-mi faca acum. Le-am pus in album.O sa fac poze cu ea imbracata cand vine sotul.

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragilor
Ce veselie mare pe aici. Super !
Felicitari dragilor pentru semnaturile frumoase!
Eu am inebunit de azidimineata cu cautatul pe net de caruturi, biberoane.....ca mi se pare ca trece timpul asta. Noi nu avem mothercare in orassi-mi plac multe produse de la ei. Am vorbit cu o prietena sa ne cuplam si sa o rugam pe o tipa din anglia sa ne faca ea paket cu ce ne place. Au o gramada de reduceri acum.
Freze ne-a facut-o sotul acum ultima data ca eu nu-mi mai vad deja podoaba si chiar nu a reactinat in nici un fel.
Sa aveti o zi perfecta!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata..mai pe la prnz

felicitari celor care si-au schimbat semnatura....tot asa pana la 40, multa bafta celor care au programare la doctor azi, sa veniti cu vesti bune. Eu am programare abia marti dimineata ...abia astept
Faza cu coafatul, Klarise descrierea data de tine e prea tare .....eu inca o mai vad dar nu stiu pt cat timp, si ma fac singura cu bicul
Maarya bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc, felicitari pt printzesa
Si noi schimbam azi semnatura

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

fetele vad ca sunteti bine dispuse
Ana, sagului.

21+ cu

Ufff!Si tu stai departe de mine! Andreea sta in Girocului,tu in Sagului,si eu in Aradului. Ce ne-am nimerit! Fiecare in alt colt!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maria bine ai venit in odiseea noastra! Sedere lunga si frumoasa iti uram si bebe sanatos si la termen!

Cristina 24+

Mergi la inceput

oramona,vanyy felicitari pt semnatura!Tot 'nainte pan'la 40!!!!
Eu nu ma pot face cu bicul ca a doua si a treia zi ma mananca de imi vine s-o rup!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Vanyy, Crina

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput