INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

ai dreptate viss, cand zici la ce ti-a folosit beta ala care a crescut cand de fapt nu ai apucat nici macar inimioara sa i-a auzi????
ca si in cazul meu, cu SEU, beta era mai mult decat bine,si???????

am trecut prin multe, ca ma gandesc ca atunci cand voi mai ramane insarcinata nu o sa ma mai pot bucura, toate esecurile astea ne-au luat acest drept de a ne bucura de o sarcina buna cand va fi....
eu cred ca voi fi fericita doar cand imi voi tine copilulu in brate, nu daca ii aud inima la eco, nu daca misca, ci numai la final de cursa

dar totusi viss, iti doresc din inima sa te poti bucura si sa fie bine pana la capat de data asta, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

peta- pana la urma, dupa discutii cu sotul,am mai hotarat o IA. dar am crescut doza de hormoni sa se miste si ovarul stg- cu trompa.am facut si acupunctura, am luat si trat. naturist,si surpriza a fost- o droaie de foliculi, asa ca am trecut la FIV. am pus 3 embrioni, 6 sunt la congelat, marti am aflat ca beta e 320.au reinceput durerile pelvine, care pe mine ma caracterizeaza in prima sapt de sarcina,acum sunt mai bine..si show-ul a inceput. din nou.sa vedem pana unde. sper ca pana la 9 luni. dar stiu din experienta, ca orice se poate intampla, oricand..

viss, felicitari din suflet!
iti doresc o sarcina dusa la termen, fara probleme si emotii!
ar fi si cazul.
imi place atitudinea ta!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

" Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada spune-i planurile tale de viitor!" BB_wanted imi pare extrem de rau de ceea ce ti s-a intamplat, dar sigur are DD un alt plan pentru voi. Sa nu te indoiesti nici o clipa ca visul vostru se va implini. Speranta si credinta este tot ce ne mai ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata tuturor!
Incep prin a incuraja fetele care le-au incercat Dumnezeu intr-un fel sau altul... Nu va pierdeti speranta, CREDINTA! Restul cuvintelor sunt de prisos...
Ce sa fac acum?cum sa procedam? sa nu mai spun rezultatul valorii beta? sa nu mai credem in "perioada de inceput"... sa nu mai credem decit in zicala" pina nu vad(bebe sanatos si nascut) nu cred"? Fetelor eu propun sa stringem din dinti cit putem de tare, si sa ne impartasim "peripetiile" pentru ca sunt necesare, invatam din ele, ... chiar daca sunt dureroase, groaznic de dureroase, dar nici nu putem evita "clipa"...de a ne bucura, chiar daca au fost putine, ... Si in momentul in care te vezi cu bebe in brate, apar alte, alte probleme...si tot asa. Mama mea Dumnezeu sa o ierte (acum ma sustine undeva de ...SUS)...imi spunea mereu, ai bebe mic, si probleme mici...ai copii mari, problemele sunt si mai mari,... si tot asa. "Raul" este peste tot, dar si "binele" exista, ne ocoleste daca nu ne ridicam gind ne este mai greu, ne ocoleste daca nu Zimbim, ne ocoleste daca nu CREDEM!!! #350;tiu ca fetele care sunt in suferinta, ma pot "judeca" ...poate, dar credeti-ma, va inteleg, INTELEG mai mult decit considerati.
Suntem aici sa ne sprijinim, incurajam, sa ne invatam una pe alta... sa invatam din intimplarile bune sau mai putin bune!
Exista un nou inceput, in TOT si in TOATE... Sa ne ajute Dumnezeu!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va rog sa-mi spuneti daca dupa o inseminare e normal sa dea dr. sa faci injectii cu ovitrelle,una a doua zi, apoi inca doua, cate una pe saptamana.
Eu din ce citesc, ar fi trebuit sa fac injectia inainte de inseminare, dar...nu stiu daca sa le mai fac pe celelalte 2.
Inseminarea am facut-o la Med New Life, dar spermograma era cam proasta si nu pot decat sa ma rog ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

peta te rog mult ma lamuresti si pe mine cu ce ai scris ieri? in ce zi ai facut tu beta si a iesit fals negativ?
la toate fetele

Mergi la inceput

hypnotic 1978- in general medicul recomanda analiza de singe beta in ziua 14 de la IA (in cazul tau)pentru a fi un rezultat validat.
Asteapta ziua 14 si repeta beta. Multa bafta si rabdare iti doresc!
Da, eu am numarat ziua 1 de IA, apoi ziua 14 am facut beta 121,85 si ieri la 48 de ore -ziua 16 a fost -436,40 +progesteron 48,80. Continui tratament cu utrogestan 2 dim si 2 seara, plus 1 acid folic 1 mg. Vinerea viitoare am prima eco, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

catank ms frumos de raspuns, nu stiu ce sa mai cred, mai mult ca sigur nu e nimik, om vedea....
ma bucur ptr tine, doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

catank, dar in ziua 11 totusi, dc ar fi fost ceva cred ca ar fi trebuit sa iasa o valoare mai mare, nu? de asta cred ca nu e nimik.
plus simptomele premenstruale.

Mergi la inceput

hypnotic 1978- ar fi trebuit, dar daca ..."daca" ...daca s-a instalat mai tirziu?! Pe mine una, nimic nu ma mira, cred in minuni!
bb_wanted-as vrea sa cred ca nu-ti pierzi speranta, mai mult decit atit, atunci cind se va intimpla sa ti se intimple din nou, iti doresc sa te poti bucura clipa de clipa... Am suferit enorm pentru sora mea, a trecut prin aceeasi situatie ca a ta, poate si mai rau... intr-o noapte s-a trezit cu o hemoragie de culoare negru-maronie, a afirmind ca a vazut "moartea cu ochii", ... o prietena a avut doua sarcini extrauterine una dupa alta, partea proasta este ca a ramas fara ambele trompe, etc
Acum ma gindesc la tine cit de greu iti este, ma gindesc la mine ca pot sa fiu in aceeasi situatie, ... dar ma gindesc ca Dumnezeu nu ne da nicioadata mai mult decit putem duce! Sunt alaturi de tine...

Mergi la inceput