INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

peta- pana la urma, dupa discutii cu sotul,am mai hotarat o IA. dar am crescut doza de hormoni sa se miste si ovarul stg- cu trompa.am facut si acupunctura, am luat si trat. naturist,si surpriza a fost- o droaie de foliculi, asa ca am trecut la FIV. am pus 3 embrioni, 6 sunt la congelat, marti am aflat ca beta e 320.au reinceput durerile pelvine, care pe mine ma caracterizeaza in prima sapt de sarcina,acum sunt mai bine..si show-ul a inceput. din nou.sa vedem pana unde. sper ca pana la 9 luni. dar stiu din experienta, ca orice se poate intampla, oricand..

VISS FELICITARI !

Ma bucur enorm pt tine. Doamne Ajuta sa fie bine .
Iti doresc o sarcina fara probleme si la termen si un bebe sanatos .
Stai cat mai relaxata si linistita.
In ultimul timp cand intru pe forum vad si vesti bune in sfarsit.
Sper ca in curand sa va dau si eu o veste buna

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

hypnotic, scuze ca iti raspund asa de tarziu...eu mi-am facut prima oara beta in z11 de la IA, considerind ziua inseminarii prima zi...mi-a iesit negativ, o sa caut si rezultatulsa-ti zic calr cat a iesit...abia in z13 mi-a iesit pozitiv...
hai ca mai uit exact sa vad cat imi iesise prima oara...parerea mea e ca ti-ai facut cam devreme beta

Mergi la inceput

gata, m-am uitat...deci in z11 de la IA (Z1 fiind ziua inseminarii) am avut beta 1.85, iar in z14 am avut 24.29.
viss - ma bucur mult de tot pentru tine, de data asta o sa fie bine, o sa vezi, trebuie...
Eu am fost azi la ultimul control, luni pe 26 se va naste bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Viss felicitari! DD o sa fie alaturi de tine si vei avea unsanatos.
Peta nastere usoara!
hypnotic1978 ai incredere ca bebe e acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta felicitari din toata inima, luni iti vei tine minunea in brate.
Viss ma bucur fff tare, stiu ca ai emotii si nu ai puterea sa te bucuri f tare dar un test beta pozitiv e un pas mare inainte!

va citesc si va tin pumnii

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna...
viss...felicitari si sarcina usoara si lipsita de complicati
peta ....nastere usoara si asteptam poze
catank...frumos spus
carmen-ch-12....de obicei ovitrelle se da cu 48 de ore inaintea inseminari , foarte ciudat ca ti-a dat dupa si de ce trei in aceasi luna? eu zic sa nu le faci si sa cauti alt medic ...succes
fetelor eu ma pregatesc de concediu,o sa plec in ro o luna de zile dar am sa imi mai bag nasul asa macar sa va salut ,pana atunci sa aveti grije de voi si cine are la purtator puisori aveti grija de ei

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Multumesc mult pt. raspuns, Alinutahu, asa m-am gandit si eu sa nu le mai fac pe celelalte...referitor la dr. m-am gandit sa-l schimb, dar nu mai stiu la care sa merg.Pana acum am fost multumita de el, am facut 3 luni stimulare, dupa ce intai mi-a dat sa fac dozarile hormonale(nu aveam ovulatie).
M-am saturat de atatea drumuri la Bucuresti, pt. ca in Galati nu am gasit unul bun...dar daca nu reusesc, sigur il voi schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc fetelor. da, peta- nastere usoara. nu-mi vine sa cred..parca ieri ne intalneam ...sa ai un bebel sanatos, si frumos ..sunt sigura ca va fi minunat.ptr ca va fi al tau.mult dorit . mult visat, mult asteptat. asteptam poze si un pic din emotiile tale de dinainte si de dupa, bine? ca sa participam si noi, un pic la minunea asta, pana va veni a noastraplease...

Mergi la inceput

fetelor, multumesc mult...nici mie nu-mi vine sa cred, asa e...parca mai ieri faceam tot felul de scheme de tratament, inseminari...chiar ma gandeam, anul trecut pe vremea asta, eram in plina campanie de inseminare :))
viss, stiu ca nu ai inca curaj sa te bucuri, dar eu cred ca de data asta o sa fie totul bine pana la capat, si dupa 9 luni o sa treci si tu prin emotiile prin care trec eu acum...intuil sa spun cam ce morcov am
ella, multumesc mult de urari, imi pare rau ca ai trecut prin necazul ala...dar stiu ca ai puterea sa o iei de la capat
cand o sa ma reinstalez acasa, o sa intru sa va povestesc cum a fost...
bafta multa tutror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

peta multumesc din suflet ptr informatii, nu am stiut ca esti pe ultima suta de metrii, iti doresc tot binele din lume, nastere usoara si te asteptam cu vesti bune.
pinuta ms de incurajari, sa dea Domnu sa fie asa, imi doresc din tot sufletul. daca nu, capul sus si mergem inainte, trebuie, e prea devreme sa ne dam batuti.
va pup pe toate

Mergi la inceput