INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

bb_wanted imi pare rau ca treci prin asa ceva, stiu ca orice cuvant este de prisos, ce sa mai zic....curaj in continuare
si eu sunt daramata azi, dupa 2 teste barza fff slab pozitive, azi beta 0.9. nu am stiut de testele barza ca pot da raspunsuri fals pozitive, am fost si eu avertizata mai devreme. asa ca aveti grija, incercati alta marca.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

bb-wandet....imi pare foarte rau pt ce ti sa intamplat si sper ca Bunul Dumnezeu sa iti dea puterea necesara sa mergi mai departe,esti foarte tare si sunt sigura ca o sa lupti pana ce visul tau va deveni realitate

hypnotic1978....testele Barza sunt de cea mai proasta calitate desi cam la toate testele scrie alb pe negru ca daca apare liniuta a doua chiar si foarte pala atunci se interpretiaza pozitiv.....succes in continuare si te asteptam cu vesti bune

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

bb_wanted - imi pare foarte rau pentru ce ai patit...bine macar ca vorba ta, ai descoperit la timp si nu a trebuit sa iei masuri foarte drastice...curaj si de la capat
hypnotic1978 - din pacate testele barza mai dau rezultate fals pozitive, sunt foarte proaste...poti incerca cu testele tip caseta de la femina, mie mi s-au parut bine desi sunt f ieftine...dar nu cumva ai facut beta cam devreme, in a cata zi erai? eu sunt patita...si eu am facut beta prea devreme, mi-a iesit negativ, si de fapt eram gravi...
viss - ce mai faci? ti-ai programat fiv-ul? de ella mai stii ceva?

Mergi la inceput

peta, si beta poate da gres?
eu am avut beta 0.9 si sunt ziua 10 sau 11, nu stiu dc sa iau in considerare si ziua inseminarii. inseminarea am facut-o pe 12, lunea trecuta. sa inteleg ca mai pot spera? la tine cum a fost? in ce zi ai facut beta si cat era? te rog sa ma lamuresti si pe mine.

Mergi la inceput

peta, te rog mult, ma lamuresti si pe mine? in ce zi ai facut tu beta si a fost fals negativ, si ce valoare avea? te rog mult sa imi raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da,hypnotic- uneori testele pot fi slab negative.motive- ori embrionul se implanteaza mai tarziu,si secretia de hormon hcg apare mai tarziu la doza detectabila de testele de urina,ori beta poate creste lent, incet..
la fals pozitive, ma gandesc ca logica ar fi ca beta a crescut, apoi a inceput sa scada.exista sarcina cu test de urina slab pozitiv si beta ok, apoi avort menstrual, sau avort in primele luni, sau opriri in evolutie a unei sarcini ..atunci normal ca nivelul hormonilor variaza.nimic nu e sigur, nici unul fals pozitiv nici unul fals negativ.oricand se poate trece in alta varianta..incepand din a 2-a sapt dupa ovulatie pana la 3 luni sarcina..
eu am mai spus, nu am facut decat teste barza, vreo 15 in 3 ani..tocmai datorita pretului ieftin,si sa mor eu dc mi-a aparut vreodata a 2-a linie pala, cand nu era sarcina.puteam sa ma uit la el, il roteam in toate directiile, pozitie, la lumina, la umbra..nimic.eu cred ca la tine a incercat sa se prinda, dar nu a fost suficient, ceva nu a fost ok..

Mergi la inceput

la beta am avut 0.9
la fetele cu negativ clar a fost cam 0.1
ce inseamna totusi 0.9?

Mergi la inceput

peta- pana la urma, dupa discutii cu sotul,am mai hotarat o IA. dar am crescut doza de hormoni sa se miste si ovarul stg- cu trompa.am facut si acupunctura, am luat si trat. naturist,si surpriza a fost- o droaie de foliculi, asa ca am trecut la FIV. am pus 3 embrioni, 6 sunt la congelat, marti am aflat ca beta e 320.au reinceput durerile pelvine, care pe mine ma caracterizeaza in prima sapt de sarcina,acum sunt mai bine..si show-ul a inceput. din nou.sa vedem pana unde. sper ca pana la 9 luni. dar stiu din experienta, ca orice se poate intampla, oricand..

Mergi la inceput

viss felicitari, Doamne ajuta sa fie bine! nu iti cunosc istoricul dar iti doresc din suflet numai bine. cu ce ai facut tratament? ce fsh ai? sper ca nu te superi ca intreb. unde ai facut fiv?

Mergi la inceput

multumesc hypnotic.am facut la giulesti.iar FSH..l-am facut la un moment dat..eu nu m-am pregatit ptr fiv, asa ca nu am facut analize conform protocolului..de fapt nici beta nu l-am mai repetat la 48 h. stii de ce?la sarcina din iarna,beta la 48h a crescut frumos, s-a dublat..ca apoi la 8 sapt sa nu-i bata inima.la ce mi-a folosit beta ala?m-a linistit ptr moment, ce-i drept, dar asta e pe ansamblu o iluzie.asa ca acum, n-am mai repetat nimic.nici nu ma mai pot ruga asa mult. atunci nu exista seara in care sa nu ma rog,metrou in care sa nu urc spre servici sau sa ma intorc, in care sa nu ma rog sa fie bine.nu a fost. acum sunt mai linistita, ma gandesc ca dzeu stie ce-i in sufletul meu,si dc se poate si e momentul, ma va ajuta..dar nu mai pot pune atata suflet. am bocit in iarna, pana la varsatura..acum fac psihoterapie cu mine

Mergi la inceput