INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 19
hypnotic1978 spune:
fetelor, vreu sa va intreb, pregnylul de 5000 in cat timp se elimina din organism? eu l-am facut pe 11 la ora 11, pe 12 am facut inseminarea. ar mai putea fi prezent in organism azi?
viss spune:
hypnotic- pregnylul se elimina 1000 ui/zi.dc l-ai facut pe 11, azi in nici un caz nu mai e in organism.poate doar ceva embrionas..
hypnotic1978 spune:
viss multumesc din suflet de raspuns.
nu am mai avut rabdare si azi am facut un test barza, dar nu din prima urina, si a iesit a doua linie dar este atat de pala incat abia se vede. sper ca nu am luat-o eu razna si mi se pare, desi ma tot uit pe toate partile si e acolo, ca o urma, ceva aproape insesizabil. ma gandeam sa nu fie de la pregnyl.....dar acum m-ai linistit in aceasta privinta.
acum sa vedem, simptomele dinintea menstruatiei sunt inca prezente sunt intr-o ceata absoluta, mai ales de aceasta linie aproape invizibila.
pupici
catank spune:
hypnotic 1978- sa inteleg ca esti ziua 12? au am facut ziua 13 si la fel am patit... am facut beta si s-a confirmat.
Deci... fugi maine la beta!
Te asteptam cu vesti ff bune!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
hypnotic1978 spune:
catank, nu, abia azi sunt ziua 10
maine ziua 11
pe 12 am facut inseminarea
pupici
e cam devreme, nu?
viss spune:
hypnotic- eu stiu ca testul de sange se poate face incepand cu ziua a 10-a. si mie mi-au iesit la 2 sarcini, testele cu a 2-a liniuta roz pala din ziua 9. cand se pozitiveaza testul de urina, care cica se va pozitiva la o concentratie mai mare a hormonului decat e concentratia lui in sange..sigur iese si beta +.![]()
hypnotic1978 spune:
ms viss de raspuns
maine imi mai fac un test din urina de dim si dc iese si acesta cat de cat pozitiv dau fuguta la laborator.
sper sa vin maine cu vesti bune
va pup
o seara frumoasa
hypnotic1978 spune:
am facut din nou test din prima urina si tot asa, abia se vede, chiar mai putin decat cel de ieri. asa ca voi incerca sa am rabdare si sa astept pana luni, asa cum mi-a zis dr.
o zi buna
bb_wanted spune:
Va salut pe toate si va pup
...desi nu-mi mai vine sa scriu, ma simt datoare sa o fac,pentru ca stiu ca v-ati facut griji pentru mine, va multumesc pentru incurajari.
ceea ce mi s-a intamplat mie este un mare ghinion; stiti ce bine crestea beta! nu aveam nici un dubiu ca n-ar fi bine, si totusi au inceput acele dureri de burta, care se lasau pe picior; daca ar fi sa iau partea buna din asta, ar fi ca am avut aceste simptome chiar foarte devreme, va si scriam ca suspectez seu, aceste dureri m-au tinut 3 zile si in a 3a am plecat la spital, aici nu mi-au facut decat antispastice 3 zile, pana m-am certat cu dr, tipand sa-mi faca echo,ca nu au cum sa-mi faca antispastice fara sa stie de ce ma doare burta, (ei tratau efectul si nu cauza
),in fine cer sa ma externeze sa pot pleca la Bucuresti la clinica.
Mi se confirma sarcina extrauterina, 7.7 mm (ce ironie, se dezvoltase exact cum trebuia la nr de saptamani de sarcina) si mi se propune tratamentul cu metotrexat, am facut doua doze , 1 la 2 zile, si beta scade.
pana ieri am avut dureri destul de mari, acum ma simt mai bine ,dar problema nu s-a rezolvat inca, acum astept sa vina menstra...
Viata este dura uneori, cu unii, noroc ca am un sot iubitor, o mama asemenea si eu sunt foarte puternica, sunt pentru ca trebuie sa trecem peste dificultati, nu pot sa ma cert cu Dzeu, el stie mai bine de ce a hotarat ca prima sarcina sa o pierd si acum sa se intample asa.
Mergem mai departe in doi si poate, la un moment dat, ni se va mai alatura inca o persoana cel putin.
cerise spune:
bb_wanted am asteptat vesti de la tine...
nu credeam ca dupa IA se poate o extrauterina(iarta-ma, dar m-am cam speriat). intr-adevar, doar Dumnezeu stie si El ne va lumina calea... iar noi ne strangem toate de manuta si strigam cat putem de tare" suntem luptatoare, puternice si curajoase!"
iar eu am sunat pt hsg... apoi IA. va pup