INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

catank, emotionanta povestea ta, si dc te-am "rascolit" imi pare rau....tu ai nevoie acum doar de liniste si bucurii, sa nu te mai gandesti la ce a fost in urma. bine ca ai reusit pana la urma si ai grija de tine si de bebe, sa ai parte de cele mai frumoase 9 luni din viata ta.
sper sa dau si eu in curand vestea cea buna, desi, fara a parea pesimista, simptomele dinaintea menstruatiei isi fac usor, usor aparitia.
ce sa mai zic.....? cum o vrea Dumnezeu
pupici

Mergi la inceput

catank, te mai pot intreba ceva?
cati foliculi ai avut si ce tratament ai facut? si la gigei ce nr ai avut dupa prelucrare?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Anna am vazut pozele! :)
Ce frumos ati decorat camera micutului!
Cum te mai simti?

Sensibila te pup!

Eu sunt in focuri ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

daca te referi la FIV+icsi anul trecut, am avut 8 f buni, iar gicei 8 dar toti slabi. Initial se fecundase tori, a doau zi au ami ramas 4, si imediat dupa au cedat toti............

La IAD am facut un pregnyl cu o zi inainte, un folicul ...fara tratament.Poate de acum incolo pt sustinere daca fa vi cazul, astpt un semn de la dr. Cum am vesti iti spun...

Simptome nu am avut decit in ziua 6-7-8 dureri vagi de ovare si spate, ... de atunci nimic nimic, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

catank ms de rasp
eu am avut 2 foliculi cu tratament si sotul 25 mil
dar cu toate astea se pare ca....

Mergi la inceput

hypnotic, unde ai facut?si cu cine? in ce zi esti de la IA?
Problema este ca sunt o multitudine de factori ce determina o sarcina, (chiar daca ai avut 2 foliculi si destui gigei)stim bine acest lucru... dar hai sa nu fim deznadajduite...
eu iti tin pumnii, si ma rog la Dumnezeu sa obtinem ceea ce ne dorim!

Scuze pt greseli de ortografie, ... mii de scuze

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

catank, asa e....bine ca ma mai trezeste cineva la realitate....vorba doctorului....optimisti dar realisti
am facut la sibiu cu dr Ispasoiu, azi ziua 9 de la IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Am intrat si eu acum si din pacate nu vad numai vesti bune.
bb-wanted imi pare extrem de rau. Sper sa gasesti in adancul sufletului tau puterea sa treci peste acest necaz.Nu-ti pierde speranta ea e tot ce ne-a mai ramas.
catank felicitari!!!!!
Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos.
Emotinanta povestea ta,tu ne-ai demonstrat ca se poate chiar si atunci cand te astepti mai putin,ne dai si noua incredere sa luptam in continuare.

Eu momemtan nu am noutati sunt in pauza peste 3 saptamni merg

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

hypnotic - iti doresc sa-ti indeplinesti vicul!Te asteptam cu vesti ...!!!
aruam- iti multumesc draga mea! maine merg sa repet beta, sunt curioasa daca valoarea se dubleaza la 48 ore, apoi pina vinerea viitoare stau cumintica si astept prima eco pt confirmare. Sper sa fie ...numai de bine!

Numai bine doresc tuturor, ...chiar daca am "pierdut"sau am "cistigat" trebuie sa ZIMBIM,pentru a putea merge mai departe ... oricum, oricind..., pare un paradox, dar acesta este ADEVARUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

catank, felicitari si te asteptam cu vesti bune de la Beta tura 2

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput