INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

alinutzahu ms de raspuns si de incurajari
incerc sa raman cat de optimista pot, insa dupa atatia ani de asteptare.....
si durerea asta surda de spate, mai ales seara, nu imi da pace....
sper totusi sa fie bine pana la urma
test de sange in ce zi de la inseminare pot face?
va pup
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui hypnotic1978

alinutzahu ms de raspuns si de incurajari
incerc sa raman cat de optimista pot, insa dupa atatia ani de asteptare.....
si durerea asta surda de spate, mai ales seara, nu imi da pace....
sper totusi sa fie bine pana la urma
test de sange in ce zi de la inseminare pot face?
va pup
o zi frumoasa

testul de sange trebuie facut cam dupa 12 zile de la IA, iar cel de pp dupa 14. iti tin pumnii sa fie cu noroc.
simptome incearca sa nu mai cauti desi stiu cat de greu poate fi asta. eu am avut primele simptome dupa 7 saptamani de sarcina.

26+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

hypnotic1978....iti inteleg perfect dorinta si sa sti ca si noi de 4 ani buni asteptam momentul asta dar cu incredere si rabdare o sa te bucuri si tu curand de un puiut.....
in privinta cu simptomele are drepate anna-ivan....eu am acuma 5 sapt si 3 zile dar in afara somnului nici o alta simptoma nu am

succe ...te asteptam cu vesti bune

alla76,pinuta..va multumesc de urari si va doresc numai bine

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna,Hypnotic1978

Simptomele de sarcina difera de la organism la organism,de exemplu eu am ramas la a doua inseminare(sarcina finalizata cu avort menstrual)si am avut dureri foarte mari de burtica,de asemenea dureri la fel de mari si la sanii enorm de umflati,in special noaptea .Daca ai mai citit pe aici sunt fete care nu au avut alt simptom decat intarzierea menstrei.Asa ca nu cauta simptome,ci roaga-te sa fie bebe in burtica

Iti doresc sa ai succes cu IA si sa te bucuri de rezultat.

Vreau si eu sa fiuanul asta !!!!

crisstal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Dragele mele, daca inseminarea a avut loc dupa orele 18 se poate pune la socoteala, ziua 1?
Daca nu, astazi ziua 12.. mi-am facut un test de pp, si a iesit linia 2 usor roz-pal(sunt mai disperata ca niciodata, chiar daca cindva "judecam" fetele care le tot auzeam ca fac teste peste teste)Mai este nevoie sa spun ca am facut unul si in ziua 8? atit de "nebuna"sunt, nu as fi crezut ca pot reactiona astfel...
Inca nu ma las "luata de val", merg maine pt testul de singe, desi...sa mai astept o zi? Doamne cit de mult imi doresc sa fie bine...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Dragele mele, daca inseminarea a avut loc dupa orele 18 se poate pune la socoteala, ziua 1?
Daca nu, astazi ziua 12.. mi-am facut un test de pp, si a iesit linia 2 usor roz-pal(sunt mai disperata ca niciodata, chiar daca cindva "judecam" fetele care le tot auzeam ca fac teste peste teste)Mai este nevoie sa spun ca am facut unul si in ziua 8? atit de "nebuna"sunt, nu as fi crezut ca pot reactiona astfel...
Inca nu ma las "luata de val", merg maine pt testul de singe, desi...sa mai astept o zi? Doamne cit de mult imi doresc sa fie bine...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
esti graviduta....eu am faut in z 15 dupa IA si a doua liniuta deabea se vedea dupa o zi inca un test era acolo si adoua zi si la fel de pala a trei azi la nici un minut a aparut si a doua liniuta si la fel de intensa ca si liniuta de control....oricum este mult prea devreme pt test de pipi dar eu zic sa ramai optimista ca ai un ,,strain,, in burtica ...fa un beta ....succes

5+

Mergi la inceput

fetelor va multumesc ptr raspuns
nu caut simptome ptr ca nu am decat cele de dinainte de cm si care au aparut cam devreme, avand in vedere ca inseminarea am facut-o acum o sapt. dar totusi ele exista si ma gandesc cu groaza ca o sa imi vina pana la urma. asta e....
catank din ce am mai citit si eu oricat de pala ar fi a doua linie, inseamna sarcina....acum sper sa nu te induc in eroare
ce n-as da sa am si eu unul.....
va pupic

Mergi la inceput

hypnotic1978 alinutahu va multumesc pentru incurajari,...
Astazi beta 121,85 ziua 14 de la IA

Imi doresc si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma aiba in paza pina la...capat!

pe toate!

Mergi la inceput

bv catank, felicitari, sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
poti sa detaliezi putin? unde ai facut, a cata este, cu ce ai facut tratament, ce ai simtit dupa...etc. eu sunt mai noua si dc ai mai scris imi cer scz voi citi din urma.
pupici

Mergi la inceput

hypnotic 1978 offf ai atins una din corzile sensibile.

Speram de 1o ani, doar in anul 2008 am facut un FIV+icsi cu dr Cocei,
fara ca embriotransferul sa aiba loc, din cauza gigeilor de calitate f slaba. La recomandare dr., ne-a indrumat catre AID, nu am agreat ideea la inceput, si am optat pt adoptie. Din pacate luna acesta imi expira atestatul care a fost valabil 1 an de zile, insa ne-am lovit de birocratia din Romania, si nu numai...insa una peste alta nu am vazut decit 2 copii rromi si nu m-am impacat cu acesta idee.
Am revenit la ideea de IAD, si am optat pt o clinica Gynera -dr Dracea... punct ochit, punct lovit...si am reusit din prima.
In momentul in acer am solicitat IAD, a fost nevoie sa fac histerosalpingografia unde s-a depistat un polip uterin de 8 mm (2 luni am luat anticonceptionale pt a se elimina, dar nu a fost sa fie)si una din trompe de la jumatate nefiind permiabila.
Acum 2 luni am apelat la Clinica Gynecoland dr. Stoian (un om de mare valoare)si am facut 2 in 1, adica si o laparoscopie si o histeroscopie. Polipul a fost eliminat, si trompa a avut ceva aderente, si datorita procedurii ambele au fost permeabile.Am luat pauza o luna, am mers la control, a fost ok si am avut liber pt IAD.
Cred ca tropmele "proaspat curatate" a facut sa reusesc din prima... sau #350;ANSA-NOROCUL. Nu pot spune ca nu am temeri cu privire la vreo extrauterina, sau alte complicatii, dar datoria mea este sa fiu bucuroasa de "ceea ce am primit", si fericita ca "nu primesc ceea ce merit"... sper sa intelegeti corect mesajul...
In mare, cam asta este ceea ce este, ce va fi sper sa fie mult mai interesant

Mergi la inceput