INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

FELICITARI !!! indi_77 ,sa fie o fetita sanatoasa si fericita

vreau si eu sa fiu

crisstal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

felicitari indi!!!una dintre veterane..

ma gandeam zilele astea ca, in perioada asta, fac un an de cand am intrat pe forum..ce-a trecut timpul.de fapt, ca sa fac niste umor englezesc - timpul a trecut iar eu am stat pe loc. asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

felicitari Indi! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si cuminte! sa ai parte doar de fericire alaturi de ea

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

bb-wanted - imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat...
felicitari pentru indi, chiar ma intrebam ce mai face
sa-i traiasca fetita si sa fie amandoua sanatoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

vin si eu cu vesti bune ...astazi am facut prima eco si puiutul sa cuiburit foarte bine la locul lui ,avem 5 sapt si 5 mm .....in continuare femibion 800 si progesteron
o zi buna la gagici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

felicitari, alinutahu. iti doresc sa-ti fie bine in continuare pana la 9 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

alinutahu felicitari!Sa ai un sanatos si sa stea cuibarit acolo pana la termen!Macar o veste buna de la "inseminate".Indi felicitari! bb_wantedesti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

alinutahu felicitari pt confirmarea eco! sarcina usoara si la termen.

BB-wanted, da-ne de veste! ne gandim la tine si sper ca treci cu bine peste incercarea asta grea! cel mai important acum e sa te refaci fizic!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

buna fetele
nu am mai scris la acest subiect, insa am scris la altele.
Am facut si eu inseminare saptamana trecuta. acum sunt in asteptare. sper sa fie bine.
fetele care au reusit la inseminare ce au simtit dupa? eu de ex de ieri am dureri surde de mijloc si burtica. azi ma doare si capul insa ma gandesc ca e de la caldura.
succes tuturor fetelor care sunt in focuri.
imi pare rau ptr cele care nu au reusit insa capul sus si mai departe. si eu ma lupt de 6 ani cu infertilitatea. am facut 3 inseminari la mine in oras si acum, cea de-a patra la sibiu.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui hypnotic1978

buna fetele
nu am mai scris la acest subiect, insa am scris la altele.
Am facut si eu inseminare saptamana trecuta. acum sunt in asteptare. sper sa fie bine.
fetele care au reusit la inseminare ce au simtit dupa? eu de ex de ieri am dureri surde de mijloc si burtica. azi ma doare si capul insa ma gandesc ca e de la caldura.
succes tuturor fetelor care sunt in focuri.
imi pare rau ptr cele care nu au reusit insa capul sus si mai departe. si eu ma lupt de 6 ani cu infertilitatea. am facut 3 inseminari la mine in oras si acum, cea de-a patra la sibiu.
va pup
buna ....si eu am facut doua insemanari iar cea de-a doua a fost cu noroc dar eu nu am simtit nimica in sensul ca nu am avut dureri de burta nici itepaturi ....pt ca aveam un ciclul foarte regulat cand a intarziat prima zi am facut un test de pipi si sa pozitivat.....
iti dorsc succes si ramai pe cat se pote de optimista si o sa fie bine

5+

Mergi la inceput