INSEMINARE 67
Raspunsuri - Pagina 16
crisstal_18 spune:
FELICITARI !!! indi_77 ,sa fie o fetita sanatoasa si fericita 
vreau si eu sa fiu 

crisstal
viss spune:
felicitari indi!!!una dintre veterane..

ma gandeam zilele astea ca, in perioada asta, fac un an de cand am intrat pe forum..ce-a trecut timpul.
de fapt, ca sa fac niste umor englezesc - timpul a trecut iar eu am stat pe loc. asta e![]()
alla76 spune:
felicitari Indi! sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si cuminte! sa ai parte doar de fericire alaturi de ea
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
peta spune:
bb-wanted - imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat...
felicitari pentru indi, chiar ma intrebam ce mai face 
sa-i traiasca fetita si sa fie amandoua sanatoase...
alinutahu spune:
vin si eu cu vesti bune ...astazi am facut prima eco si puiutul sa cuiburit foarte bine la locul lui ,avem 5 sapt si 5 mm .....in continuare femibion 800 si progesteron 
o zi buna la gagici

5+
pinuta spune:
alinutahu felicitari
!Sa ai un
sanatos si sa stea cuibarit acolo pana la termen!Macar o veste buna de la "inseminate".Indi felicitari! bb_wanted
esti bine?
alla76 spune:
alinutahu felicitari pt confirmarea eco! sarcina usoara si la termen.
BB-wanted, da-ne de veste! ne gandim la tine si sper ca treci cu bine peste incercarea asta grea! cel mai important acum e sa te refaci fizic!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
hypnotic1978 spune:
buna fetele
nu am mai scris la acest subiect, insa am scris la altele.
Am facut si eu inseminare saptamana trecuta. acum sunt in asteptare. sper sa fie bine.
fetele care au reusit la inseminare ce au simtit dupa? eu de ex de ieri am dureri surde de mijloc si burtica. azi ma doare si capul insa ma gandesc ca e de la caldura.
succes tuturor fetelor care sunt in focuri.
imi pare rau ptr cele care nu au reusit insa capul sus si mai departe. si eu ma lupt de 6 ani cu infertilitatea. am facut 3 inseminari la mine in oras si acum, cea de-a patra la sibiu.
va pup
alinutahu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hypnotic1978 buna fetele nu am mai scris la acest subiect, insa am scris la altele. Am facut si eu inseminare saptamana trecuta. acum sunt in asteptare. sper sa fie bine. fetele care au reusit la inseminare ce au simtit dupa? eu de ex de ieri am dureri surde de mijloc si burtica. azi ma doare si capul insa ma gandesc ca e de la caldura. succes tuturor fetelor care sunt in focuri. imi pare rau ptr cele care nu au reusit insa capul sus si mai departe. si eu ma lupt de 6 ani cu infertilitatea. am facut 3 inseminari la mine in oras si acum, cea de-a patra la sibiu. va pup |
iti dorsc succes si ramai pe cat se pote de optimista si o sa fie bine

5+