INSEMINARE 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

BB_WANTED ....nu se poate?!
............
............
............

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cerise spune:

bb_wanted la tine? am citi ca ai facut IA.se poate dupa IA sa apara extrauterina? si eu o sa fac IA. ma incurajam citindu-va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Ella28 iti multumesc foarte mult pentru informatie si mai ales pentru urarea de succes

bb_wanted...sunt fara cuvinte ..imi pare rau

crisstal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

bb-wantend.....imi pare nespus de rau ....offf Doamne ce nedreapta este viata asta
mi sa pus un nod in gat ,mi-e frica pt ziua de vineri cand merg si eu la eco

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bb-wantend nu stiu ce pot sa-ti spun, nu-mi gasesc cuvintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bb.wanted: imi pare rau.dc ai descoperit ca e extrauterina e naspa, dar urmeaza pasul 2.bine, bine, si acum?eu am trecut prin asa ceva si as vrea sa fii puternica, sa te mobilizezi si sa incerci sa rezolvi problema cat mai favorabil tie. adica sa incerci sa nu ajungi la scosul trompei uterine. exista metode, dc sarcina e mica, si nu a infiltrat peretele trompei foarte mult, sa se faca interventie cu laser sa-ti scoata "sarcina" cu pastrarea trompei..dar doar dc saarcina e depistata precoce.am auzit ca s-ar face aceasta interventie la spitalul municipal.treb sa intrebi dr., sa o rogi sa te indrume astfel incat sa nu pierzi trompa. mai se da si un alt medicament, care se cheama metotrexat, ce distruge celulele embrionului,cu o anumita toxicitate, de aceea dupa medicament 1 an de zile nu ai voie sa ramai insarcinata.intreaba dr. de toate optiunile si reactiile adverse, dar incearca sa lupti ptr a nu pierde trompa.ceea ce acum pare un necaz si ghinion important de moment, poate parea si mai grav pe termen lung..
poate ca eu iti scriu, si tu deja ,te-ai operat....nu stiu.scrie-ne, sa stim ce mai e cu tine, dc esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nu vreau sa va inspaimant, dar da. poate apare extrauterina si dupa IA si dupa FIV.din pacate.clar viata nu e dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_wanted

sarcina extrauterina...
alte cuvinte nu mai am

5+

BB_wanted....n-am cuvinte...
iti doresc sa ai puterea sa te mobilizezi si sa rezolvi problema fara sechele

cerise, din pacate se poate. la fel cum se poate si la o sarcina obtinuta pe cale naturala (doar procesul e acelasi...) si chiar si la o sarcina obtinuta prin FIV

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

bb_wantedViata e nedreapta. Fruntea sus, pana la urma o sa reusesti! Nu-ti pierde increderea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bb_wanted - imi pare sincer rau ! insa ai dovedit ca se poate si asta e un pas inainte ! Sper sa nu ajungi la operatie, sincer ! Poate se autoelimina ! Ce zice dr ?

A nascut indi_77 pe 08 iulie 2010 o fetita de 3500 g si 49 cm, care poarta numele de Violeta Mihaela !
Sarcina obtinuta prin inseminare !
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare, fericita si iubita alaturi de mamica ei !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput